All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Zürich
 3. Ik vind @Keuteberg meer dan alleen een dikke puist Ik vind @Wasabi zo veel meer dan een Japans borrelnootje Ik had mijn anale maagdelijkheid willen verliezen aan een lieve, tedere jongeman, precies als @Matthijs Ik heb mijn anale maagdelijkheid weliswaar niet geheel vrijwillig, maar achteraf wel heel genotvol verloren aan @Reuell Ik wil net zo'n innige band met mijn @mama hebben als @aron24 Ik wil net zo onvoorwaardelijk in mezelf mijn meningen en eigen superioroteit kunnen geloven als @Zeus, @zj en @Fiets Ik wil net zo'n gebrekkig besef van de vernietigende impact van kanker hebben als iedereen die zijn gebrekkige vocabulaire er hier te pas en te onpas mee opleukt. Ik wil mezeld voor altijd verliezen in @Losts peilloze poelen van ogen. X en tot ooit Ralfje
 4. Hallo lieverds, Ik weet we zijn allemaal mooiboyzz We doen tenminste allemaal ons best Maar soms is het wel een beetje moeilijk, bv. als Bauke de grootste aanvaller van de Tour is Mama alle koekjes al heeft opgegeten Primoz zijn shirt aanhoudt Een gedopeerde Fransman Robbie de loef afsteekt Mijn erotische droompjes alleen maar dromen blijken en mijn alledaags bestaan nog onverminderd een nachtmerrie is Dan trek je je dus terug in een veilige omgeving waar je lekker jezelf kan zijn en veilig alle alledaagse kutzooi kan externaliseren. Veel sperma, veel poep, veel plas en veel verbaal geweld etc, zo zijn de dingen nu eenmaal. Toch geloof ik er onvaarwaardelijk in dat er in ons noeste, ruige en boze witte manmeneertjes nog een kern van veronachtzaamde tederheid zit. Schroom niet weer met die lieve jongen van weleer in contact te komen! Spring in een plas, kus een peuter, versier een bejaarde en geef je mama een complimentje, dat soort dingen. Mocht je de smaak te pakken hebben - of te pakken willen krijgen -, grijp dit topic; grijp de kans om weer in contact te komen met je lieve innerlijke zelf. Dit topic is een bastion van vredelievendheid en optimisme. Geen misogyn en misantropisch gewauwel over de genderneutrale mountainbike van Karl Vannieuwkerke of allerlei oncologische verhandelingen, maar gewoon leuke verhaaltjes en olijke anekdotes. Geef de ander eens een complimentje! Je kan jezelf geen groter compliment geven. X Ralfje
 5. ROGLIC Primoz FROOME Christopher KÜNG Stefan MARTIN Tony KIRYIENKA Vasil R. KWIATKOWSKI Michal
 6. geen 200, maar t tafereel is huiveringwekkend
 7. maar ja, ergens had ik de gendt hoog zitten (helemaal toen ie in parijs-nice eeuwen terug doorbrak), maar dat was rap gedaan toen ie bij lotto ging lopen miepen. dusja, ergens kan het me ook geen hol schelen als barguil m wint. tzal wel weer aantonen dat fransen notoire lepralijders zijn, maar goed, ook dat wisten we al jaren.
 8. ja maar ff he. hij zegt wel - zij het op de minst aantrekkelijke manier - dat frankrijk een mooi land is, maar dat het jammer is van de mensen. want hoewel 99 van de 100 exploten van hem onzinnig waren, die vent heeft wel over aangevallen. zelfs aan tafel schijnt ie te hebben aangevallen. kan je nagaan.
 9. Teruglezen doet je lachen.
 10. Waar kan ik stemmen op Barguil?
 11. Belangrijker: heeft aangevallen
 12. Today
 13. Dhoore ook gedaalt bij mij hoor. Red Flames hoogstaand voetbal noemen zeggen dat ze het terecht uitzenden.
 14. Carl die als een bloedzuiger bij geloste belgen bleef leek me erger dan vorig jaar ja
 15. Doe mij maar King Küng.
 16. Gaan ze reclame maken voor De Gendt om te stemmen voor zijn superstrijdlust en vinden allemaal dat hij het zou verdienen. Maar niemand die even zou opmerken dat Barguil het eigenlijk het meest zou verdienen?
 17. Ons oproepen om voor De Gendt te stemmen voor die superstrijdlust. Laten we nu allemaal massaal gaan stemmen op Barguil!
 18. Ik ben chauvinistisch gehersenspoelt door hoor, het was toch erger dit jaar vergeleken met voorgaande jaren?
 19. 1. Chris Froome 2. Tony Martin 3. Primoz Roglic 4. Stefan Küng 5. Rigoberto Uran R. Vasil Kiriyenka
 20. Mijn oog valt toevallig op dit topic... Wel bizar hoor, (bijna) een jaar na dato
 21. Ik heb meer punten hoor 2 maar liefst
 22. 1. Primoz Roglic 2. Chris Froome 3. Michal Kwiatkowski 4. Stefan Küng 5. Tony Martin R. Vasil Kiryienka
 23. Mart
 24. "En nu terug naar onze eigen Dutch Mountains, Dione de Graaff!"
 25. Ze zit daar toch ook niet voor haar verstand?
 26. 1. Roglic 2. T.Martin 3. Froome 4. Küng 5. Castroviejo R. Kwiatkowksi
 1. Load more activity