All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. 51. Tour de France - week 1
 3. Today
 4. Tsjaa, Sosa kan niet tijdrijden en de rest kan niks. Colbrelli valt ook wat tegen
 5. [PCM19|EXT_9] Remco Evenepoel

  Ja en niet tegen de reïncarnatie van Cancellara, maar tegen Kelderman verliest! Palmares Kelderman 1x gewonnen van Evenepoel
 6. [PCM19|EXT_9] Remco Evenepoel

  Dat Remco de proloog niet wint bedoel je?
 7. [PCM19|EXT_9] Remco Evenepoel

  Ja een bizarre uitslag op Extreme.
 8. [PCM19|EXT_9] Remco Evenepoel

  Dat is de Remco die we willen zien!
 9. Tja, Jakobsen rijdt weer eens geen deuk in een pakje boter. Kuss wel prima, meer dan dit kan ik niet van hem verwachten
 10. Yesterday
 11. UAE weer een lekkere ronde, Carapaz sterk, maar ook Bouwman en Amador erg lekker bezig! Geeft hoop voor de tour!
 12. Bardet stond er voor de laatste TT erg goed voor, maar helaas verliest hij daar veel tijd. Wel een mooie etappeoverwinning en Alaphilippe deed het ook weer goed met 6e plek in klassement
 13. Konden we de selectie voor Dauphine en Zwitserland niet omwisselen? Mijn God zeg.
 14. [PCM 2019] Cycling League - Uitslagentopic

  Kelderman komt wat boven water, en daar moeten we het mee doen voorlopig.
 15. In het echt lag ik al lang buiten met zo een transferperiode en resultaten tijdens het seizoen.
 16. Mooi. Dus Pinot rijdt geen Giro,Dauphine of ronde van Zwitserland... Hij kan maken dat hij minstens in tour of Vuelta op het podium staat Voor de rest hier en daar een verdwaalde top-10. Dus mijn kasseikopman stelt teleur mijn heuvelrenners waren nergens en nu blijven mijn klimmers doodleuk in hun zetel... TOPSEIZOEN
 17. [PCM19|EXT_9] Remco Evenepoel

  Ronde van Romandië Het start met een proloog. Kelderman wint, ik word zesde. De tweede etappe heeft wat heuvels en eindigt in een sprint met 16 man. Ik win en pak zo de trui over van Kelderman, die wel in de groep zat. Door op het juiste moment te versnellen in de sprint, weet ik de derde etappe te winnen met afstand! 70+3 Sprint hielp ook wel qua vorm. Etappe 4 weer ik ook te winnen door weg te rijden in de laatste 10 kilometers. Dus weer een etappewinst! Adam Yates staat nu 2de in het AK, op bijna een minuut achterstand. Op de klim rijd ik weg in etappe 5, en sprint met 4 om de zege en ik win! Gaudu, Carapaz, Champoussin eindigen in dezelfde tijd. Dat gaat goed. Champoussin staat nu tweede in het AK. Een slottijdrit van 18 km win ik ook en het algemeen klassement natuurlijk. Ook de puntentrui.
 18. Last week
 19. Lekker hoor Asgreen wint de openingsetappe en Bernal piekt naar Romandië en wint een rit en eindklassement, hoezo zou je goed zijn in de Giro?
 20. Zuur voor diegene die Asgreen heeft: opgeven als klassementsleider. Weer een aanvallende ronde gereden met enkele ereplaatsen, meer zit er niet in vrees ik.
 21. Mollema lekker, ook Oomen nog een mooie ritzege!
 22. [PCM19|EXT_9] Remco Evenepoel

  Waalse Pijl De Amstel Gold Race sla ik over. Ik zit met Mühlberger in de voorste groep van 23 renners. Een aanval van Adam Yates en Van der Poel! Hirschi haal ik nog op tijd in maar Van der Poel daar staat geen maat op, dus hij is sneller op de Muur van Huy! Luik-Bastenaken-Luik Er gaat een groep van 7 vooruit. Roglic is nog wel een gevaarlijke klant, maar goed. Met 30 km te gaan is de kopgroep gepakt! Op de Côte de la Roche-aux-Falcons val ik aan. McNulty rijdt naar mij toe en houdt zijn benen stil. De groep daarachter komt terug. Lutsenko en Schachmann vallen aan en ik rijd naar ze toe. Ik rijd met ze naar de streep en ga van kop af aan en weet te winnen! Eindelijk dit monument gewonnen! Toch lekker gepiekt! Volgend jaar Roubaix?
 23. [PCM19|EXT_9] Remco Evenepoel

  Gent-Wevelgem We maken als team de koers hard, daardoor weet ik zelfs nog podium te sprinten in deze klassieker die gewonnen wordt door Ewan. Die Ewan wint echt een hoop koersen zeg! Ronde van Baskenland Deze tour begint met een rit in lijn met heuveltje onderweg, waarschijnlijk een slotsprint. Ik val aan in de afdaling en weet het peloton 20 seconden voor te blijven! Dat is een lekker begin! Ik rijd met Tombesi weg op de laatste klim, we doen een sprint-a-deux, maar word net met een millimeter geklopt. In etappe 3 blijft de kopgroep net weg, ik ga in mijn eentje nog solo om het gat iets te dichten. Ik word vierde achter de drie vluchters. Etappe 4 is een individuele tijdrit. Enric Mas zit ik voor mij rijden, maar weet hem net niet in te halen. Ik word vijfde, maar houd de trui. Ustad van Nike wint de etappe. Etappe 5 val ik aan in de afdaling, maar voel dat ik te weinig energie heb om door te trekken. McNulty haalt mij bij en ik blijf een tijdje in zijn wiel zitten. De voorste groep sluit aan en ik weet de sprint te winnen voor Hirschi en Bernal. Etappe 6 is de slotetappe op een eenvoudig heuveltje, ik moet hier weer sterk kunnen rijden. +4 dagvorm, omdat mijn topvorm er is, helpt me enorm om ook meteen veel punten te pakken op de klimmetjes. Ik weet weg te rijden op het laatste klimmetje en met een halve minuut voorsprong te winnen. AK, PK, BK winst, dat is een goede voorbereiding om Luik-Bastenaken-Luik!
 24. Barguil, wat een held ben je Helaas net niet de eindzege door in de laatste etappe de leiderstrui te verliezen, maar heel knap 2e in klassement en gewonnen rit.
 1. Load more activity