All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Mixed team relay

  Vrouwenkoers Longo Borghini lost met pech en komt een kleine 5 kilometer verder terug aansluiten.
 3. Today
 4. Mixed team relay

  Dat was iets wat voordien toch ook al redelijk frequent gezegd werd? Maar ben wel fan ja.
 5. Mixed team relay

  Hoi xander de rycke, jij ook hier?
 6. Mixed team relay

  En dan ‘ja, maar het had veel kijkers’, terwijl 80% daarvan gewoon bejaarden zijn die iedere dag van 11u tot 21u den brt laten opstaan.
 7. WK

  Met wat chance is Gilbert niet eens de echte kopman, dus dat is zeker een gokje waard.
 8. WK

  GRATISGELD
 9. WK

  Gisteren op Unibet Lutsenko > Gilbert @2.2 zien staan.
 10. WK ITT | 25/09

  Deadline: 14u10 Startlijst 1. 2. 3. 4. 5. R.
 11. WK

  SRRY AL4WK2K19
 12. WK

  Je bedoelt AL?
 13. Routes [Singh]

  Maandag: Etappe 4 | Virton - Spa | 162,7 kilometer | Heuvelachtige rit | 3.100 hoogtemeters Het is de dag na de finish van de Tour in Parijs, maar voor de echte wielerfans hoeft het vandaag geen blauwe maandag te zijn. In de Tour de Wallonie staat namelijk de koninginnerit op het programma. Die voert grotendeels door streken die vooral bekend zijn van Luik-Bastenaken-Luik, alleen kiest steeds iets andere wegen. Dat geldt niet voor het begin: de Wanne en de Stockeu, maar wel voor de côtejes daarna: eerst de Bellevaux en daarna de Ferme Libert. Dan volgt eerst een passage langs het circuit van Spa-Francorchamps voordat de coureurs het laatste stukje van de Haute-Levée voorgeschoteld krijgen. Tactisch gezien is de combinatie Wanne-Stockeu de ideale plek om het peloton flink uit te dunnen. Het golvende deel naar Malmedy is voor outsiders wellicht een goed deel om aan te vallen om zo met de allersterksten over de supersteile Ferme Libert te komen. Dinsdag: Etappe 5 | Eupen - Namur | 153,4 kilometer | Heuvelachtige rit | 1.200 hoogtemeters Na de koninginnenrit van gisteren staat vandaag een verraderlijke etappe op het programma. Ook al heeft de rit maar 1.200 hoogtemeters, de beklimming van Mûr de Huy zal het peloton hoe dan ook uitdunnen. Dat het dan nog 70 kilometer tot de finish is, maakt natuurlijk niet veel uit. Het stuk over het plateau daarna zal doorslaggevend zijn: als er gewacht wordt op knechten zal het peloton waarschijnlijk uit elkaarspatten op de klim naar de Citadel van Namen. Als sommige ploegen doortrekken krijgen we twee uur volop koers. @Tijn | @Svekkes | @Rik Hesseling | @Mark1987 | @Matthijs De Giro start in 2021 waarschijnlijk in Messina, om een eer te bewijzen aan Vincenzo Nibali. Volgende keer een Giro-variant die hem op het lijf geschreven is.
 14. WK

  Lutsenko gaat dit zo hard regelen hé
 15. Mixed team relay

  krijgt dit zendtijd?
 16. Mixed team relay

  Van mij mogen ze dat sport noemen zoveel zo willen, het zal heus wel lastig zijn voor die wijven. Maar stop in godsnaam met het door mijn strot proberen te rammen. Er is een reden waarom we niet geïnteresserd zijn en dat zal heus niet veranderen met dit soort non-evenementen.
 17. Mixed team relay

  Tijd- en geldverspilling dit.
 18. Mixed team relay

  we gaan toch geen wijven op hetzelfde parcours als de mannen zetten zeker? beter wordt er gewoon eens opgehouden met vrouwenwielrennen sport te noemen.
 19. Vier hier de eerste Hollandsche gouden medaille/spuw uw gal. Ik behoor tot #teamgal. Op zich is dit geen slecht idee, maar Nederlandse vrouwen zijn te goed en elke winnaar hier krijgt €2000 meer dan de winnaar volgende week bij de mannen. Sowieso moet het concept wel aangepast worden. Laat bijvoorbeeld de mannen een rondje rijden, dan de vrouwen aanpikken voor een rondje en dan de vrouwen zelf een rondje rijden. Dat zou nog wel leuke taferelen kunnen opleveren.
 20. Mooie overwinning van Jakobsen in Hamburg!
 21. [Blog] Train de Trainer

  Ik dacht dat we vriendjes waren
 22. Yesterday
 23. Vuelta top 10 met Bilbao! En hij wint nog een etappe. De andere wedstrijden was Van Aert het enige lichtpuntje, maar net geen podiumplek. Redelijk seizoen met MTS 10de in ranking, maar kon beter denk ik.
 24. Hart die Montreal wint. Mooi!
 25. 13/18 niet meteen een succesvol seizoen
 26. In de Vuelta weer prima. Die marginale klassiekers liepen niet echt lekker.
 27. Toch nog redelijk gescoord!
 1. Load more activity