All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Prachtige dag gaat dit worden. Max die het rondje in Monaco gaat winnen dankzij de crash van Van Doorne. Dumoulin die de Giro wint en zo niet dan wint die klote colombiaan hem en ben ik 1000 euro rijker, ook niet erg. OJa en van Emden wint de tijdrit natuurlijk.
 3. 1. Tom Dumoulin 2. Vasil Kiriyenka 3. Jos van Emden 4. Bob Jungels 5. Tejay Van Garderen R. Michael Hepburn
 4. Zit nu al in een tijdje in een lastig pakket met Hormuz. Was eerst allied met Tunis, Gazimukh en Ottomans. Ottomans is dan ook weer allied met Iraq en Morocco (die een van de vijf grootste legers ter wereld hebben met 40k man en ook al Portugal voor een groot deel hebben). Ottomans was ook sneller om in Egypte te geraken waar ik ze wou afsnijden naar de Middellandse Zee. Morocco viel Tunis aan, Ottomans reageerde uiteindelijk ook en ik werd verslagen, laatste provincies kwijt. Probleem is nu dat ik geen kant op kan. Afrika intrekken heb ik geen zin in, Iraq is allied met Ottomans en Ottomans is nu absoluut niet te verslaan (zeker samen met Morocco). Enige wat ik kan doen is Persia gaan innemen en Timurids (die ook met Gazimukh allied zijn). Maar loop nu helaas beetje vast dus, was tot nu wel een goede game. Hormuz is inmiddels ook een van de grootste steden ter wereld.
 5. “Ik zal strijden voor de eindzege, maar Dumoulin blijft de favoriet”, zegt de regerend Franse kampioen tijdrijden. Zijn achterstand op leider Nairo Quintana bedraagt 43 seconden. “Ik herinner mij ook dat hij vorig jaar een tijdrit won in de Route du Sud, nog voor Sylvain Chavanel. Hij kan dus iets verdedigen. Het wordt in ieder geval een prachtige strijd. Niemand kan nu zeggen wie de Giro gaat winnen, dat is geweldig.” Maar herinnert hij zich ook Quintana's brute coup in de bergen in die koers???
 6. krijg toch de teringkk
 7. 1. Vettel 2. Raikkonen 3. Bottas 4. Ricciardo 5. Verstappen 6. Sainz 7. Perez 8. Hamilton Bonus: Stroll
 8. @AngliVentoux die doet nog steeds te veel pijn om te posten
 9. De kans lijkt me groter dat Pinot vanavond 5de staat.
 10. 1 Dumoulin 2 Zakarin 3 Pinot 4 Nibali 5 Quintana Zou hemels gijl zijn. En volledig terecht overigens. Die Gaylombiaan heeft niets gedaan.
 11. Zakarin hoopt dat Dumoulin wint en hijzelf podium Mahuuh?
 12. Van Kohl die van het startpodium flikkert vind ik nergens beeld
 13. 1. Vasil Kiryienka2. Jos van Emden3. Tom Dumoulin4. Thibaut Pinot5. Bob JungelsR. Luis Leon Sanchez
 14. 'Was het maar zo makkelijk om de Giro te winnen.' /de van Messina
 15. Geniaal inderdaad. Zou ook meer dan verdiend zijn.
 16. Today
 17. Podium met Dumoulin, Pinot en Zakarin zou toch lachen zijn
 1. Load more activity