All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Claim Peter Sagan Claim Simon Yates
 3. Claim Julio Alberto Invernón
 4. Claim Schachmann Claim Ackermann
 5. [2017 Season 1] Team Rwanda

  Ищите Нас... #Hookahmagic Мы всегда с Вами и стараемся нести только позитив и радость. Ищите Нас в соцсетях,подписывайтесь и будьте в курсе последних топовых событий. Amy,Tortuga,Alfa Hookah... Строго 18+
 6. Je hebt gelijk Demon als dit het laatste seizoen zou zijn, dan hebben de ploegen met een topper een voordeel met het nieuwe systeem. Hopelijk komen er nog veel seizoenen en dan is het toch beter om de startprijs wat te verhogen. Het samenstellen van een ploeg zou niet mogen afhangen van wie er per ongeluk het snelst tegen een bepaald tijdstip kan posten. 250k is voor sommige renners misschien nog wat goedkoop. 4000 world tour punten haal je niet zo snel als je dit me goedkope renners gaat samenstellen.
 7. Claim Wout Van Aert
 8. Lopez deed dat ook niet t laatste jaar en ging ook voor een dikke prijs weg Latour kan misschien wel top7 meepakken in de Tour
 9. Haha domme lul, die rijdt geen platte prijs. Bonusgeld
 10. Je moet het bekijken vanuit het standpunt van het potentiële voordeel. Indien je een topper (€ 200 000) had kan je: - dezelfde topper kopen voor € 200 000 (20% korting op eigen renners) en dus € 50 000 besparen ten opzichte van teams die géén topper hadden - een andere topper halen voor € 225 000 (50% van meerwaarde op je eigen topper) en dus € 25 000 besparen ten opzichte van teams die géén topper hadden Dat lijkt me toch een significant voordeel dat niet opweegt tegen het idee dat je voorheen geen winst kon maken op een maximumprijs.
 11. Dit was dus niet zo vorig seizoen, AG2R was vorige veiling te laat voor Alaphilippe, verliest hem aan Lotto Soudal en krijgt er geen cent voor. Dus in die zin waren de ploegen met de subtoppers juist bevoordeeld, omdat die wel kansen hadden op bonussen. Dus daarom is die openingsprijs omhoog gegooid, zodat de ploegen die hun topper verloren op het openingsbod daar ook iets voor terugkrijgen. Zoals gezegd het was iets extremer dan gedacht. Vorige keer waren er 7 renners geclaimd voor 200.000 na een half uur voor, nu zijn het er 11 voor 250.000 binnen een half uur. Het feit dat sommige teams een hoge bonus hebben ontvangen ligt ook niet per sé aan de toppers, maar ook dat er voor sommige renners ook belachelijk is betaald.
 12. Beter iets dan niets, Claim Latour
 13. Hoe je het ook draait of keert @kelvin, wie vorig jaar een topper had is ook dit seizoen bevoordeeld. Ofwel heb je dezelfde topper voor minder geld, ofwel heb je een andere topper voor minder geld (rekening houdende dat je een bonus krijgt voor je eigen topper van vorig seizoen), ofwel heb je een extra zak geld voor de transfermarkt.
 14. Dit valt uiteindelijk nog wel mee (dankzij een beetje mazzel). Niemand is er in geslaagd om zijn eigen kopman te behouden, dus iedereen betaalt 50.000 extra om een kopman van een ander te claimen en je krijgt dan een bonus van 25.000 voor je voormalige kopman. Dan ben je nog altijd 25.000 duurder uit. AG2R wou Bernal als kopman, dan had hij 510.000 budget + Bernal gehad. Nu heeft hij Dumoulin met 485.000 budget. Jumbo - Visma wou Evenepoel als kopman, dan had hij 505.000 budget + Evenepoel gehad. Nu heeft hij Pogacar en 483.000 budget. Dus per saldo leggen de meeste ploegen erop toe. Tuurlijk hebben de ploegen met een toprenner een voordeel, maar in de vorige situatie konden de mensen die vorig seizoen een renner hadden van 180.000 a 200.000 hun renner niet verdedigen (lees het voordeel viel weg voor deze renners). Ik geef toe dat ik niet had verwacht dat er meer geclaimd zou worden in de opening, dan bij de veiling die opende op 200.000.
 15. Niet enkel dat. Teams die bewust de toppers aan zich lieten voorbijgaan vorig jaar zijn nu ook een beetje de dupe... Enerzijds kan je de korting toepassen op je eigen "toprenner" waardoor je beduidend minder moet betalen voor een topper, anderzijds is niet claimen ook best voordelig gezien de toppers per definitie onmiddellijk geclaimed worden en ze dus een gratis bonus krijgen.
 16. Rookwolken zijn opgetrokken. Excuses als het in eerste instantie niet helemaal duidelijk was. Volgende keer beginnen we wel op 500.000, misschien dat het dan wat rustiger is bij het openen.
 1. Load more activity