All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. WK tijdrijden (alle categorieën)

  Jazeker Belohvosciks. Zo ook de zoon van Uros Murn aan het werk geweest bij de junioren. Cycling Manager 4 doet zijn werk!
 3. Is Belohvosciks ook de zoon van die andere wielrenner? En wat verwachten jullie van Tullatorn Sosalam in de toekomst? Discuss
 4. Today
 5. Kijk aan, de dochter van Bäckstedt kan ook fietsen.
 6. WK tijdrijden (alle categorieën)

  Prima tijdritjes. Is dit ook het exacte wk parcours trouwens?
 7. Het is nog geen zondag dus boeie.
 8. DISCUSS Twee keer een mooie ontknoping vandaag.
 9. WK

  Dat nichterige gedoe inderdaad.
 10. Toch nog winst in Quebec
 11. WK

  De schoonbroer van de bondscoach
 12. [PCM19|EXT_5] Remco Evenepoel

  De Tour de France nu. Er zitten wat kasseitjes in de sprintetappe vlakbij Brussel. Van der Poel wint, ik word zesde. Een ploegentijdrit nu. 5 seconden sneller dan Sunweb bij het eerste tussenpunt, dezelfde tijd bij het tweede tussenpunt. Helaas 2 seconden trager dan Sunweb. Dumoulin, Kelderman, Arce (allen minimaal 77+ tt), is natuurlijk ook een sterk team. Dennis, Kwiatkowski, Bernal en ik, met Froome en Geoghegan Hart hadden dit moeten winnen denk ik. Etappe 3 heeft wat heuveltjes op het einde, kunnen we een massasprint ontlopen? Iedereen heeft een goede vorm (+2, +3 (ik), +1, +2, +3, +5 (Froome), +4 (Kwiatkowski) en +4). Ik zit met Bernal in de kopgroep voor aan met 34 renners. Alaphilippe gaat aan en ik volg hem, in de sprint met 3 weet ik te winnen voor de andere volger Hirschi (SUN). Ik pak het geel! Kwiatkowski en Bernal zijn voorlopig 2 en 3 in het eindklassement. Etappe 4 is een makkelijkere sprintetappe. Groenewegen wint de etappe, ik eindig net niet in de top 10. Kwiatkowski doet een super lead-out en ik win met afstand het sprintje van de 32 koplopers in deze vijfde etappe. De zesde etappe eindigt met een klim, waar Roglic aanvalt, Simon Yates rijdt het dicht. Carapaz gaat aan en ik pak het wiel van Yates. Ik versnel in de laatste meters en win de etappe bergop! Nu een minuut voorsprong in het geel dat is niet verkeerd. De 7de etappe is vlak, dus kan ik een kopgroep laten gaan (+4 is jammer, maar goed voor mijn recuperatie). Ewan wint de etappe ik sprint naar plek 4, door een prima lead-out van Kwiatkowski. Dan Martin valt in de laatste 10 km van de achtste etappe, Kwiatkowski is bij me. Hij doet een perfect lead-out en we worden 1 en 4. Van der Poel is tweede. Ik sta nu 2 minuten voor op de nummer 2, Roglic. De 9de etappe wordt gewonnen door Cosnefroy. Van der Poel wint de sprint, ik zit daar net achter. Gaviria wint etappe 10, ik word 3de net achter Van Baarle (Hagens Berman Axeon). Etappe 11 gaat naar Teunissen. Etappe 12 gaat naar Alaphilippe, ik sprint naar plek 2.
 13. WK

  Evenepoel.
 14. [PCM19|EXT_5] Remco Evenepoel

  Het Belgisch kampioenschap tijdrijden. Delplanque (TSP) is het snelst nu. Nathan Van Hooydonck heeft de snelste tussentijd bij moment 1. Hij is 18 seconden sneller dan ik. Dat is 20 seconden bij het 2de tussenpunt, gaat lastig worden denk ik. Ik rijd sneller in het laatste stuk, 12 seconden sneller, maar dat is nog steeds 8 op de streep. Van Hooydonck is nationaal kampioen. Wellens blijft vooruit, er is geen tempo in het peloton en ik val aan op 15 km om de anderhalve minuut dicht te rijden. Teuns volgt mij en rijdt het gat dicht. We gaan met zijn drieën sprinten voor het kampioenschap. Ik blijf de twee anderen net voor. De Belgische driekleur zit achter de regenboog dit seizoen.
 15. [PCM19|EXT_5] Remco Evenepoel

  Quintana (Ineos) wint de Giro. Singh (CCC) uit Maleisië wint de jongerentrui. De Dauphiné begint met een proloog. Campenaerts heeft de snelste tijd 7'41". Ik word derde op 2 seconden van Dumoulin die tweede wordt en Campenaerts die wint. Ik val aan op de top van het laatste klimmetje, waar ik ook de punten pak. Ik houd de voorsprong en win solo! Ook de leiderstrui nu. Van der Poel wint de etappe daaropvolgend. Ik sprint naar plek 4. Een lange ploegentijdrit in etappe 4, Campenaerts en Dumoulin achter mij houden, gaat dat lukken? We hebben de snelste eerste tijd, maar Vital Concept is sneller met Dolan (78 TT). De tweede tussentijd is beter. 38'54" is onze tijd. CCC is 10 seconden sneller, Astana zelfs 20 seconden. Jumbo heeft dezelfde tijd. Movistar wint door zelfs een halve minuut sneller te kunnen dan Astana. Ik zak naar plek 13. De 5de etappe heeft een flinke klim ik blijf in de groep van 22. Valgren blijft vooruit met een 20-tal seconden. Valgren krijgt een vrijgeleide van het peloton, dat nu 40 man telt. Barguil en Bardet vallen aan, ik pak hun wiel. We hebben 30 seconden op de favorieten in het peloton.Valgren wint, ik word tweede. Ik hoop dat ik wat extra tijd op de favorieten heb gepakt. Lutsenko in de trui nog steeds ik kom nu op 4 seconden op plek 4. Carapaz valt aan met Dumoulin ik deel mijn klim in en blijf daarachter. Lutsenko rijdt het gewoon dicht. Pinot gaat aan en Dumoulin en Carapaz gaan mee. Ik kan niet mee, helaas. Pinot wint en Benoot klimt als een gek mij voorbij en wordt derde. Ik blijf net bij Lutsenko. Ik blijf vierde in het AK. Dumoulin neemt de trui over. Etappe 7 gaat bergop de hele dag. Froome is mijn laatste knecht en helpt me over de Col du Pré, maar moet eraf en ik zit alleen in de voorste groep, met de Roselend en Rosière. Op 2 km van de top moet ik lossen bij Dumoulin en de rest. Carapaz wint, Kruijswijk eindigt net voor mij vandaag, ook geen schande. Ik zak naar plek 6, maar leidt het punten- en jongerenklassement nog. Slotetappe nu met de Mont Blanc gedeeltelijk. Froome brengt me goed van voren. Bardet valt aan en ik reageer. Later komen de favorieten mij voorbij, ik kan niet aanhaken. De kopgroep wint en daar pakt Teuns de etappe! Ik word zesde en winm het punten- en jongerenklassement.
 16. WK

  nee maar serieus als gilbert geen kopman is wie dan wel?
 17. WK

  Alsof dat Gilbert wat kan schelen
 18. [PCM19|EXT_5] Remco Evenepoel

  De grootste ronde in de VS nu, Tour of California, bedoel ik. De eerste sprint gaat verrassend naar een jonge Pool Grzywacz (Education First) voor Ewan en Matthews. Ik eindig in de top 10. Dat is mooi want de rest krijgt een halve minuut achterstand aan hun broek. De drie eerder genoemde en Démare, Laporte, Sagan en Degenkolb moet ik bergop niet echt bang voor zijn. De 70 km lange klim in etappe 2 ook niet, want die is vals plat omhoog en de sprinters kunnen dit ook wel denk ik. Behalve Walscheid klopt dit. Bouhanni (COF) moet er ook vanaf vlak voor de top. Ik versnel wat op het korte klimmetje, zodat Ewan er ook nog af moet. Op het tweede klimmetje doe ik dat weer en dat is te zwaar voor Degenkolb en Sagan. In de afdaling komen die twee weer terug in de groep. Alleen Matthews, Démare en Grzywacz blijft in de voorste groep, wie gaat de trui overnemen? Froome moet er ook af (78 klimmen, 72 heuvel en veel te oud om nog te koersen eigenlijk). Ik ga te vroeg aan, McNulty wint. Etappe 3 eindigt in een sprint na wat klimmetjes in het begin, de meeste sprinters zijn er af de b-sprinters die kunnen klimmen sprinten mee. Niemand gaat aan op 2 km, dus dan ga ik maar en win! Hirschi en Van Aert zijn 2 en 3. Ik pak net de leiderstrui over, omdat ik meer punten heb (en die trui ook heb). Etappe 4 is een echte sprint, dit gaat lastig worden tegenover Grzywacz. Ik word tweede, door mij goed te plaatsen en van Démare te profiteren. Matthews wint. Met 5 km te gaan heeft de kopgroep nog 2 minuten, op het laatste klimmetje rijd ik een minuut van het peloton weg en dichterbij de kopgroep van 3. Nils Politt wint voor Taco van der Hoorn en Bystom. 59 seconden, maar het peloton krijgt dezelfde tijd als ik. Een bergetappe nu, in etappe 6. Rohan Dennis is sterk en blijft bij me tot km 3. Roglic valt aan en Tao Geoghegan Hart helpt me om erbij te blijven. Ik versnel en win ook hier, net voor Geoghegan Hart en Roglic. In de laatste etappe gaat het iemand worden van de kopgroep van 15. Pedersen pakt de slotetappe. Ik win alle klassementen, ploeggenoot Geoghegan Hart wordt tweede op een minuut, niet verkeerd zo.
 19. Ervaring | En we hebben een seizoen achter de rug

  Jaartal: 2019 Team: Jumbo-Visma Belangrijkste inkomende transfer Dumoulin en Benoot Belangrijkste uitgaande transfer van Poppel, Kuss en van Emden Belangrijkste transfers: Dumoulin naar Jumbo-Visma en Thomas naar CCC Meest opvallende transfer: Terpstra gaat nog een jaartje door bij Movistar Winnaar Milaan-San Remo: Van Aert Winnaar Ronde Van Vlaanderen: Van Aert Winnaar Parijs-Roubaix: Van Aert Winnaar Luik-Bastenaken-Luik: Van Aert Winnaar Ronde Van Lombardije: Alaphilippe Winnaar Wereldkampioenschap Groenewegen Winnaar Ronde Van Italie: Roglic Winnaar Ronde Van Frankrijk: Bernal Winnaar Ronde Van Spanje: Roglic Jouw mooiste overwinning: 4 monumenten pakken met Van Aert. (alle geluk van de wereld in alle 4 de wedstrijden +5) Meest vreemde overwinning: Morabito wint Binckbank tour Beste renner van het jaar: Roglic wint 2 grote rondes, UEA tour, Tirreno, Romandie en wereldkampioenschap tijdrijden. Revelatie van het jaar: Van Aert die in zijn tweede seizoen 4 monumenten wint + nog 8 wedstrijden. opvallend hij wint alleen eendagswedstrijden. Sprinter van het jaar: Groenewegen (5x in de tour en 4x in de Vuelta) Ploeg van het jaar: Eeeeum....... Jumbo-Visma
 20. Mixed team relay

  Dat de mannen (met Mollema ) 20 seconden pakken op de Duitsers en de vrouwen slechts 3 is wel frappant.
 21. Yesterday
 22. YAY niet meer laatste, maar dat komt niet door de laatste update, want UAE stuurt alleen maar bijrol-teams
 23. [Routes] Tijn

  @Singh | @Svekkes | @Matthijs | @Mark1987
 24. Mixed team relay

  Je kan inderdaad moeilijk 3 koppels man-vrouw een rondje rijden waarbij enkel steeds de eerste dan wel de tweede renner/renster telt, al zou dat waarschijnlijk nog meer Comedy Capers opleveren dan de wedstrijd van vandaag en dus meer tv-waardig zijn.
 25. WK ITT | 25/09

  Remco Evenepoel Rohan Dennis Primoz Roglic Kasper Asgreen Edoardo Affini R. Victor Campenaerts
 26. Mixed team relay

  Veel gemengd is er niet aan op deze manier, en ik zie ook nie echt in hoe je dat kan regelen zonder de vrouwen belachelijk te maken. Geforceerde bedoening iig. Pijnlijk dat we hier de ttt voor verliezen.
 27. [Focus/PES 2016] Op pad met Focus'ers

  #213. SEPTEMBER 2031 Rahz @SteJov @DemoN @Amez @PinGuN667 @dvsermelo @Bram @wielermannetje @Sven. @RubenS @Matthijs @suptop @Mark0174 De spoiler bevat de uitslagen van Nottingham Forest en de Premier League-teams van de maand (aug & sep).
 1. Load more activity