All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. [PCM20|EXT_3]Team Ukyo

  Seizoen 4 Team Ukyo, ik vroeg me af waar de talenten blijven in de rest van Azië. Kennelijk stond Taiwan, Hong Kong en South Korea op 0 qua weight van region. Dus dat heb ik gelijk getrokken aan Australië. Kijken hoe dat uitpakt . Het verhaal is dat deze landen graag meer investeren in het wielrennen, en een nationaal programma hebben opgezet. Dat ik daar ook bij betrokken zou zijn zou te veel aandacht voor mij zijn . Dat kan natuurlijk niet! Het NK Australië met Crome, de kopgroep blijft te lang vooruit, ik daarom maar zelf op 30 km van de streep. De koplopers worden 1 en 2, maar helaas komen de sprinter me net in halen, wel word ik nog 5de met Crome. We hebben een druk schema opgezet en de ploeg gaat op trainingskamp in Italië, maar de eerste meerdaagse koers is in Argentinië: Vuelta San Juan Internacional San Juan. We hebben een aardig team opgesteld, met Miura die top 5 moet gaan rijden en Yamashita die sprints moet gaan winnen. De Kroaat Stankovic is een gekke eend in de bijt, maar gaat die lead-out zijn voor Yamashita. Ook in de eerste etappe in lijn word ik vijfde in de sprint. Eerste bergetappe is te zwaar voor Crome en Miura, helaas buiten de top 20 allebei. Jesus Herrada wint! Yamashita doet het iets beter in etappe 3, waar de etappe weer naar Moschetti gaat en ik met Groenewegen op het podium kom met Yamashita. Etappe 4 gaat ook omhoog, Miura voelt zich goed (+5), dus we proberen het met hem, ook al staat Crome iets boven hem in het klassement, maar 75+5 CL moet wat helpen deze etappe. Landa, Herrada, Mollema, Higuita, McNulty en Miura. Geen schande denk ik. Miura belandt in de top 10, waar top 5 het doel was. Maar er komt nog een tijdrit aan in etappe 5. Mads Pedersen wint de etappe, ik was blij dat ik met slechte vorm (-2) nog in de top 10 kon blijven. Etappe 6 nu een zware klim. Crome heeft goede benen en rijdt zelfs top 5, waar Higuita wint, maar Miura heeft hij niet gezien die verliest tijd! Ze staan nu beiden 16 en 17de in het AK. Vuelta Mallorca Takeyama sprint podium in etappe 1, Fujita moet het hier gaan doen in het klassement. Requenos, het Spaanse talent van Ineos wint. Wij eindigen met onze 3 best klimmers ronde de top 30. Nakane is de enige die mee kan in etappe 3 met de beste 40 renners. Mohoric wint de etappe, maar Nakane blifjt in de groep, waar er net geen top 20 in zit.
 4. Makkelijk zat. Eerst 64 members nomineren. Ik begin: 1) @Viza Gonzalez (Vahnstad)
 5. Yesterday
 6. Sergio FErnandez Idalio Dainese Bonifazio Van Rooy Dierick Turgis Vanmarcke Van Gils Dit seizoen wordt leuk.
 7. [PCM20|EXT_3]Team Ukyo

  Miura rijdt podium in de Piccolo Lombardia. De Hongaar Kocsis wint. Yamashita rijdt ook podium in Parijs-Tours voor beloften, dat is ook geen verkeerd resultaat. Aangezien Shimano al de groupset sponsort van andere ploegen, bieden ze niets aan. SRAM dus daar kies ik voor, met oog op volgend seizoen. Japan Cup is de laatste koers van het jaar. Iedereen moet lossen behalve Crome en hij weet naar plek 10 te sprinten. Molist wint.
 8. Oja had ik gemist. Claim degenkolb dan ipv kristoff
 9. [PCM20|EXT_3]Team Ukyo

  Ik weet heel wat goede renners te behouden, door mijn people management (PCM 20 feature dossiers). Dus ons team groeit voornamelijk in de breedte en een klein beetje in kwaliteit. Het Australische nationale team krijg ik onder mijn hoede, met Ewan moet ik wel wat kunnen doen in de road race en de tijdrit met Dennis, al loopt die wel op met een klimmetje. Shimano blijft ook volgend jaar mijn wielen verzorgen. Taiwanese framebouwers gaan frames lever met een RD-programma. De Olympia's Tour is een mooie U23-tour die we kunnen rijden. Futita wint de proloog (+4 dagvorm)! Miura is vierde. De tweede etappe is een sprint en niks voor klimmer Miura en Fujita, maar we hebben Yamashita en die weet meteen te winnen in de sprint al kwam Vuksanovic (CCC) dichtbij. Sato doet goed werk in etappe 3, waardoor Yamashita (-4 dagvorm) zelf weer weet te winnen. Hij pakt daarmee de leiderstrui over van Fujita. Vuksanovic wint wel etappe 4, Yamashita wel podium. Van Belle (Jumbo Visma Dev) wint door vanuit de vlucht net de sprinters voor te blijven. Vuksanovic klopte net Yamashita voor plek 3. Etappe 6 is een tijdrit, hopelijk kunnen Miura en Fujita de leiding weer terug grijpen in het AK. Miura wint de etappe, in dezelfde tijd als Bautista (Memil) en 8 seconde sneller dan Fujita. Bautista pakt de leiderstrui! Fujita en Miura maken er een zware koers van, en pakken ook genoeg punten om sowieso de bergtrui te pakken. De sprinters moeten eraf en Miura sprint gewoon mee voor de etappe en wordt derde! Daarmee wint hij met 2 seconden het klassement! Miguel Angel Lopez wordt wereldkampioen tijdrijden door Dumoulin te verslaan! De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Dennis startte niet, want hij was geblesseerd. Ewan sprint naar plek 4 op het WK op de weg, Sam Bennett wint het WK!
 10. Kristoff Baillet Conci Rochas Camilo Ardila Levet Ududov
 11. Last week
 12. Claim: Viviani Salazar Gallopin Derycke
 13. Hodeg Aymon Kristoff Ballerini McNulty Cort Nielsen
 14. PolitiScales politieke test

  Irritant ding. Work Fatherland Order in ieder geval joeee
 15. PolitiScales politieke test

  http://www.politiscales.net/en_US/results/?b0=29&b1=43&e0=19&e1=24&c0=14&c1=57&t0=10&t1=55&m1=14&m0=45&j0=14&j1=38&p1=64&p0=12&prag=67&s0=50&s1=26&femi=10
 16. Het feit dat de veiling voor de prutsers is uitgesteld biedt de onderstaande personen genoeg tijd om door geven of ze nog renners uit de huidige lijst willen claimen: @jef_fe @Erik @DemoN @Rubennn @Bram @Supermario @Lukylukker @PinGuN667
 17. Mijn team tot nu toe met de top 3 van de hoogste stats van mijn team: - Romeo Bajraktarevic 80 CL 79 DH 80 REC - Per Ole Steinarsrud 81 RYD 77 TT 76 PRL 79 STA - Julio Alberto Invernón 81 CL 79 TT 77 PRL 79 REC - Marc Hirschi 79 HL 79 ACC 73 DH 76 STA 74 RES 76 BAR - Martin Becker 77 SP 79 ACC 79 STA 76 RES 72 REC - Thomas Pidcock 76 RYD 81 ACC 73 DH - Ivan Garcia Cortina 75 HL 76 COB 75 SP 75 RES 77 BAR - Eder Eleizalde 80 HL - Rik De Peet 79 COB 77 BAR - Filippo Conca 80 CL - Oliver Gras 77 SP - Steeve Devolz 74 RYD 73 TT 71 PRL 76 COB 76 STA Leeftijd maximaal 28 jaar.
 18. In verband met de laptopproblemen zal de veiling van de 'prutsers' tot nader order worden uitgesteld. Blijkbaar zijn de bestanden niet goed gesynchroniseerd met mijn OneDrive, waardoor ik geen lijst heb van de prutsers.
 1. Load more activity