All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Tom Boonen in de media

  Niet genoeg Froomehaat?
 3. Tom Boonen in de media

  dat gaat wel over, 6 maanden en we hebben een nieuwe drugsrel ik zeg je eerlijk.
 4. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Wij zijn dan ook weer zo dat we dat niet erg vinden.
 5. Today
 6. Tom Boonen in de media

  Nu hij gestopt is en bezeten is door auto's moet ik er al veel minder van hebben
 7. Tom Boonen in de media

  Tom Boonen bleef sinds zijn afscheid ver weg van het wielrennen. Op de wielerbeurs Velofollies dook hij toch weer op. Christophe Vandegoor kon hem enkele vragen stellen. Boonen sprak onder meer over zijn overgang naar het "gewone" leven, de wegcarrière van Wout van Aert en de zaken rond Froome en Armstrong. Voor het eerst in jaren zat Tom Boonen deze winter niet op de fiets. "Toen de mannen op trainingskamp vertrokken en ik hier in België achterbleef in het slechte weer was het wel zuur. Maar ik mis de koers niet. Ik moet me gewoon aanpassen aan een andere levensstijl." Ik denk dat ik nog ver kan komen in de autosport. Ik heb nog marge. TOM BOONEN "Ik doe nu veel andere dingen en die zijn niet allemaal slechter. Als de lente voor de deur staat, zal ik wel weer wat beginnen te fietsen en dan zal ik ook wel eens in de koers opduiken." "Maar ik wil mij nu niet vastpinnen op een ploeg of een fietsenfabrikant. Ik heb geen tijd om vast in dienst te gaan bij pakweg Quick-Step. Daar komen ook verplichtingen bij. Ik heb geen zin om in een bepaalde richting geduwd te worden." Boonen is die andere richting al enkele maanden geleden ingeslagen: het autoracen. "Ik heb nood aan nieuwe uitdagingen. Het is makkelijk om als ex-renner in de cocon van de wielrennerij te blijven en dan rustig weg te deemsteren. Maar dat zit niet in mij." "Ik denk dat ik nog ver kan komen in de autosport. Ik heb nog marge. Maar in het wielrennen heb je het wel meer in de hand. In de autosport hangt het soms van onnozele dingen af. Je bent nooit zeker." Tom Boonen over... ... Wout van Aert: "De gemakkelijkste weg voor hem is om in de cross te blijven, maar dat doet hij niet. Daar heb ik bewondering voor. Het is heel moeilijk om in te schatten hoe goed hij het op de weg zal doen. Na 250 kilometer zakken er veel door het ijs. In het laatste halfuur worden de prijzen uitgedeeld. Hij zal wel wat leergeld betalen, maar niet zoveel als iedereen denkt. Ik denk dat hij wel kan meedraaien tot de finale." ... Chris Froome: "Er waren al langer verdachtmakingen en nu hebben ze de stok gevonden om hem te slaan. Sky wekt die afgunst op. Iedereen zat hier op te wachten. Terwijl het volgens mij eigenlijk iets stoms is. Door die salbutamol heeft hij echt niet de Tour of de Vuelta gewonnen." ... Lance Armstrong naar de Ronde: "Hij maakt deel uit van de geschiedenis van de koers, goed of slecht. Hij is meer gestraft dan anderen die dat ook verdienden. Wellicht vanwege de persoon die hij was. Maar het is niet aan de Ronde om Armstrong te integreren in de koers en hem op een voetstuk te zetten."
 8. Temptation Island

  Ah ja juist mijn flieter is te kort, ik kan dat niet begrijpen.
 9. Temptation Island

  Ge moet natuurlijk zelf enig niveau hebben om te snappen hoe dom die deelnemers zijn he.
 10. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  *PS3 was toen nog niet uit, maar papa had toen ineens wel geld om er een te kopen, als hij toch uit zou komen *God is meervoud; we hebben allen mijn oma's ziel; dat is waarom ik elke willekeurige voorbijganger (elke dag, telkens opnieuw, altijd en overal) dank voor de PS3 die ik theoretisch toen had kunnen krijgen.
 11. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Hoi Lampie, hoi PSV Gratemans zegt dat jullie zo zijn; jij bevestigt dat jullie zo zijn. Ik zeg: ik ben zo dat ik vuurwerk ga gooien als jullie FCT niet laten winnen omdat ik emotionele problemen heb en de grootste les in mijn leven is dat vuurwerk alle problemen oplost net zoals bijvoorbeeld die keer dat papa en mama geldproblemen hadden maar toen de Vuurwerkramp was en oma getroffen werd #God hebben haar ziel maar dus een erfenis naliet en dus onze problemen oploste en ik had zo woe dank vuurwerkramp nu kan papa nieuwe Playstation 3 kopen
 12. Temptation Island

  Snap ook wel echt niet hoe je hier naar kan kijken. Gewoon hopen dat er eens een tet te zien is, wie dat wie wil neuken maakt me toch maar weinig uit.
 13. Temptation Island

  ja, als leedvermaak
 14. Basketbal

  ik neem jullie trouwens niet serieus meer hoor, iverson geen basketbalkwaliteiten en kobe niet in de discussie van top 10 zetten; Orlando heeft gewonnen tegen boston fuckers gaan die eerste draftplek nog verliezen als ze zo doordoen.
 15. Temptation Island

  Zuig daar maar een puntje aan.
 16. Temptation Island

  Hij gaat 180 Marokkaan Triple zo veel als toegestaan
 17. [Blog] Train de Trainer

  Neen, want nu niet moet ik harder mijn best doen om hem voor te blijven. Die eerste keer zat ik nogal te spelen met hem
 18. Temptation Island

  Vertel me eens meer over die uitvinding van jou, @Zeus.
 19. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Is het al gelukt om het gezicht van mijn speler aan te passen?
 20. Temptation Island

  No shit
 21. Temptation Island

  1 en al doorgestoken kaart ook wss
 22. Temptation Island

  Tja, idioot
 23. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  #2. OEFENWEDSTRIJDEN (1/2) Klik op bovenstaande update om een filmpje te bekijken @Rahz @suptop @SteJov @DemoN @Amez @RubenS @PinGuN667 @dvsermelo @Bram @Mark0174 @wielermannetje @Sven.
 24. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  @PinGuN667 & @suptop Ik zal beide zaken wijzigen in de database. Is het gezicht van Zambrotta goed, Suptop? #1. INTRO
 25. Yesterday
 26. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  De wedstrijd van Jong FC Twente tegen Jong FC Volendam afgelopen zaterdag leverde anders het nodige vuurwerk op.
 27. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Butvrij voor de hele pot.
 28. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Blijft een broodcompetitie baguettecompetitie.
 1. Load more activity