Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 05/15/2016 in all areas

 1. 8 likes
  Van deze afbeelding: Naar dit:
 2. 5 likes
  Niet alles perfect opgevolgd, maar grotendeels wel hetzelfde gemaakt als deze tutorial:
 3. 4 likes
  Bedankt! Ik heb het iets lager gezet naar 15 %.
 4. 4 likes
  Veldrijden is geen sport, maar een hobby voor renners die niet te lang willen trainen op de weg.
 5. 3 likes
  Avatar Orica-GreenEDGE 1. Zoek een leuke stock uit. Dit is degene die ik heb gebruikt maar die kies je zelf natuurlijk. 2. Maak in Photoshop een nieuwe file van 100x100 pixels. 3. Plaats je afbeelding mooi in het canvas, ik probeer altijd ergens tegen een rand te werken. Staat meestal beter. 4. Ga bovenaan naar Layer > New fill layer > Solid color en kies de kleur #424242. Zet de laag op Lighten met een fill van 40% 5. Opnieuw bovenaan maar nu bij Layer > New adjustment layer > Curves en stel deze zo in: 6. En dan nog eens bovenaan maar nu bij Layer > New adjustment layer > Selective color en stel dit in: Reds: -13 +3 +2 +1 Yellows: -55 -22 -1 -7 Greens: -27 +67 +46 +29 Cyans: -24 0 0 0 Blues: +69 +1 -5 +63 Mangentas: -25 +35 +49 +5 Whites: -31 -20 +35 -1 Neutrals: -11 -16 +1 -21 Blacks: +5 +3 -21 +20 6. Ga naar Layer > New adjustment layer > Photo filter en kies Warming filter (85) | density 35%. Zet de Fill op 25% 7. Voeg een nieuwe layer toe, en maak die helemaal zwart, neem nu een soft brush (een brush met hardness 0) van 80px in de kleur #3ec6d3. Zet de layer op Linear dodge (add) fill op 25%. En plaats die ergens mooi op de renner (niet op het hoofd, staat nooit mooi) schouder of elleboog werkt wel. 8. Voeg deze lichtinval toe en plaats hem ergens boven aan waar die mooi staat. Zet de laag op screen. 9. En opnieuw gaan we naar Layer > New adjustment layer > Brightness/Contrast. Zet die op -5 en 6. 10. Doe nu ctrl + alt + shift + E. Ga nu naar Filter > Other > High Pass. Kies 10,0 pixels. Zet de laag op Soft light opacity 68% 11. Doe opnieuw ctrl + alt + shift + E. Ga naar Filter > Sharpen > Sharpen en ze de opactiy op 30% 12. Klaar is kees
 6. 3 likes
  Doe jij eens niet zo achterlijk. Dit is gewoon uniek. Los van het feit dat die tievesgasten van Mercedes elkaar eraf rijden. Hij neukt hier gewoon twintig rondes lang Raikkonen en Vettel en Ricciardo zijn gewoon lomp. Dit is echt speciaal. Veel specialer dan ditzelfde doen in een Mercedes die per race gewoon dertig seconden sneller is dan de vier auto's die hier nu 1-2-3-4 eindigen.
 7. 3 likes
 8. 3 likes
  Originele achternaam voor een wielrenner. Melvin Cycling.
 9. 3 likes
  Wat een respectloze reacties hier zeg RIP aan alle familieleden en vrienden. Ben daar zelf ook een keer geweest, allez niet in in Vinkt, maar in Gent, waar het ziekenhuis is. Maakt het toch allemaal iets absurder.
 10. 2 likes
 11. 2 likes
 12. 2 likes
  De sippe blik van Djuricic zegt eigenlijk alles over de manier waarop Anderlecht zich hier te kakken laat zetten. Hij wordt vervangen door Sylla en beent naar de kleedkamer. Sporza heeft blijkbaar ook genoeg van angsthasi.
 13. 2 likes
  Waar vind je zo van die lichtinvallen (dan kan ik ook grotere dingen maken), overigens kan ik niet alles vinden in Paint.net.
 14. 2 likes
  Week 18 | 02-05 t/m 08-05@mania loopt ondertussen 200 punten uit op de nummer twee en maar liefst 300 op de nummer drie, sick. Wat ook sick is: @Wouter heeft deze week even een ritje van 300 kilometer gemaakt, om daarna nog naar huis te rijden ook! Dat levert hem naast zware benen ook een bonus van twintig punten op (plus natuurlijk twee extra voor de langste rit van de week). Het valt verder op dat de top tien van het klassement zich langzaam aan echt losrukt van de rest van het veld; het verschil tussen mij (de nummer tien) en @JMCyclist (de nummer twaalf) bedraagt ondertussen ook al bijna 100 punten.
 15. 2 likes
  Drie werkjes dankzij de handleiding van @GVC:
 16. 2 likes
  Bedankt! Zal ik onthouden, zal dit proberen in te voeren vanaf episode 4 aangezien ik de resultaten van 3 niet geëxporteerd had. Bedankt voor de feedback!
 17. 2 likes
  Leuke manier van presenteren zo met die filmpjes, dat maakt je carrière wel uniek Misschien is het trouwens wel een tip om ook onder de filmpjes nog even de standen te posten? Ik denk dat dit voor veel volgers wel fijn is, op die manier kun je, ook op de momenten dat je even geen zin/tijd hebt om het hele filmpje te bekijken, toch op de hoogte blijven van de prestaties. Anders verlies je, op het moment dat je even een week geen filmpjes kijkt al snel het gevoel met de carrière omdat er gaten in je herinnering zitten als het ware. Het klinkt misschien wat ingewikkeld, maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel En anders zeg je het maar, dan probeer ik het nog even duidelijker uit te leggen wat ik bedoel
 18. 2 likes
  @tijn11 dat is waar maar het is de laatste jaren nooit echt vernieuwend geweest. alle ontwikkelingen op het gebied van Wielrennen zeker in de upcoming landen als GBR wordt niks mee gedaan. Vrouwenwielrennen is bijvoorbeeld aan een flinke opmars bezig
 19. 2 likes
  Mooie uitleg hoor!! En ik begon met deze afbeelding: http://www.cyclingpro.net/template/img/post/daf003fe3598bb20c5651a5620a848053eb89c94.jpg
 20. 2 likes
  en eentje met bijpassende Giro stroke : Ik begon met deze foto : http://media.gettyimages.com/photos/cycling-99th-tour-of-italy-2016-stage-2-tom-dumoulin-pink-leader-picture-id528872770
 21. 2 likes
 22. 2 likes
  Spannender dan op het allerlaatst mogelijke moment kan niet hoor Dit is niet eens een mening, maar een droge feit, kom op man
 23. 1 like
  Naast IAM Cycling heb ik nog een andere carrière lopen op mijn kanaal.
 24. 1 like
  Nog eens iets anders dan wielrennen
 25. 1 like
  Nog atm geen deftige photoshop op PC. Heb de tutorial zo goed als kan gevolgd op de ipad: Resultaat:
 26. 1 like
  Dit was gewoon fenomenaal. Natuurlijk, zonder die uitval wordt die hooguit derde en zelfs dat valt dan nog te bezien, maar dit is gewoon pure klasse. Laat maar weer eens zien hoe goed die met oude banden kan omgaan en ook met de druk kan omgaan. Verstappen is gewoon een koele kikker en daarom misschien wat minder uitgesproken dan andere coureurs/topsporters, maar hij laat tegelijkertijd wel zien dat die daarom wel op zijn achttiende al een wereldkampioen meer dan 20(?) rondjes achter zich kan houden, zonder ook maar één fout te maken. En emotie zit er zat in die knul, als je ziet wat voor mentaliteit die heeft, kan je hem echt geen non-figuur noemen. Mooi ook trouwens dat mannen als Vettel en Alonso oprecht blij zijn voor hem, laat ook wel zien dat ook zij inzien dat hij echt een supertalent is (al is het maar de vraag of we hem na vandaag nog de stempel talent mogen geven).
 27. 1 like
  Dat kan, maar als je een F1 liefhebber bent, kan dit je niet niets met je doen. Als je geen F1 liefhebber bent, waar maak je je dan druk om?
 28. 1 like
  Leuk dat jullie hem al allemaal hebben gevolgd!
 29. 1 like
  Ben ik dan echt de enige die Max Verstappen maar een enorm non-figuur vind? Net als die vader van hem. Ja knap hoor, op je achttiende winnen omdat de twee snelste auto's elkaar uit de wedstrijd rijden, maar pff.
 30. 1 like
  Was me iets te tijdrovend om alle filmpjes te bekijken, maar het is erg interessant om te kunnen zien hoe je rijdt. Geeft wat meer zicht dan een stukje tekst. Verder:
 31. 1 like
  De rest van de video's komen op YouTube zelf.
 32. 1 like
 33. 1 like
  In minuut 23, gebeurt niet vaak
 34. 1 like
  mooie eindklassering behaald met Bardet!
 35. 1 like
  'Wil je een lekker snoepje, kindje? Ik waarschuw wel, hij is wat bitter, niet heel lekker' 'Hé wat dit is een spruit ' 'Kheb u nog zo gewaarschuwd e!'
 36. 1 like
  Van deze stock: Ik zit nog wel een beetje te prutsen met curves, de kleur in zijn gezicht is niet zo mooi vind ik. Van de week ook al eens wat geprobeerd met deze stock, hij is nu wel beter in ieder geval. Toen had ik dit:
 37. 1 like
  even wat geknutseld met de tutorial van GVC en eentje met bijpassende Giro stroke :
 38. 1 like
  Een hele knappe zege behaald, tegen Sagan in de spurt dan nog.
 39. 1 like
  Zie je wel dat het zonder trainingskampen ook lukt
 40. 1 like
  Als PCM alleen in Nederland en België verkocht wordt, hadden ze het kunnen overwegen, maar in Frankrijk, Duitsland, Engeland en alle andere landen waar ze PCM verkopen zitten ze echt niet te wachten op veldrijden.
 41. 1 like
  Op het einde was het toch juist heel spannend? Tot de laatste puntscore wist je nog niet wie nu gewonnen had. Is nog haast nooit voorgekomen.
 42. 1 like
  @LL-Fan @Melvin0703 @Andy Schleck @krisa @aron24 @jelskie1 @Sem hij is er!
 43. 1 like
 44. 1 like
  Sneller dan Nibali, Kangert en Konig. Wat een lekkere tijdrit! Alleen heel jammer dat de zege er dan net niet inzat. Roche heeft zo te zien de schade op Nibali kunnen beperken en is mooi dichterbij Bardet gekomen. Wat betreft die Tabs, geen idee waarom het niet werkt. Ik kan je aanraden om je uitslagen-/klassementstabel in Excel te maken. Dan komt hij er met copy-paste prima uit. (Wellicht dat het ook kan als je in Word een tabel aanmaakt, dan houdt je alles voor jezelf bij elkaar)
 45. 1 like
  Meteen een makkelijke thuismatch!
 46. 1 like
  Jaloers dat hij wel een opvoeding heeft gehad?
 47. 1 like
  Sterk de bergtrui terugveroverd! De strijd blijft doorgaan met Pantano Hoewel je naar beste kunnen rijdt met Diniz belooft de titel van het komende stukje weinig goeds
 48. 1 like
  Geil ploegje Jeis. Ik vind je stiekem best een lief joch. Xxx
 49. 1 like
  Nog even een kleine update. Een heel verslag van Oostmalle heb ik niet echt zin meer in maar ik reed in de 2e ronde weg en won met gemak de wedstrijd. Daarmee sluit ik het seizoen af met 19 overwinningen als ik het goed heb, en als Wereld-, Europees -, en Nederlands kampioen, en Wereldbeker en Superprestige winnaar. Veel meer winnen had dus eigenlijk niet gekund. Ik heb al weer een week complete rust achter de rug. Vanochtend heb ik al weer een kilometer of 5 hardgelopen, en over 2 weken begin ik weer te fietsen. De precieze lijnen voor het zomerseizoen zijn nog niet uitgetekend maar het is redelijk waarschijnlijk dat ik in het oranje rijd op een wegfiets en op een mountainbike. Tot na de eerste wedstrijd (geen idee wanneer die is nog, kan al eind maart zijn maar waarschijnlijker in april), groetjes!
 50. 1 like
  Wat is dit topic stil nu er een be a pro modus is
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00