Michiel

Leden
 • Content count

  323
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About Michiel

 • Rank
  Belofte
 • Birthday 04/30/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

1,870 profile views
 1. Eurotour/Pc Ciclismo

  Hij doet het nu gewoon weer hoor Ja nee eigenlijk niet. De patches die je moet downloaden voor dat spel zijn niet meer online en ik krijg het spel niet meer geinstalleerd. Wat enkele maanden geleden wel lukte . Volgens mij klopt dit niet, want ik heb ze eergisteren nog gewoon kunnen downloaden. http://www.pcciclismo.net/web/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4003 hier staat gewoon wat je moet downloaden. Gewoon het officiele spel plus http://www.sendspace.com/file/sx5xbb en http://www.sendspace.com/file/umfwuq en daarna de 2.1 bovenaan. 2.0 doet het niet meer, aangezien men het aangepast heeft. Ik hoop dat alles het nu doet Danku alvast en hopelijk ja.
 2. Eurotour/Pc Ciclismo

  Hij doet het nu gewoon weer hoor Ja nee eigenlijk niet. De patches die je moet downloaden voor dat spel zijn niet meer online en ik krijg het spel niet meer geinstalleerd. Wat enkele maanden geleden wel lukte .
 3. Eurotour/Pc Ciclismo

  Kan iemand deze misschien weer opnieuw uploaden?
 4. Raad de renner (foto)

  Henao? @Henjo
 5. Raad de renner (foto)

  Samuel Dumoulin
 6. Eurotour/Pc Ciclismo

  @Najreb En die arcade manier, hoe doe ik dat?
 7. Eurotour/Pc Ciclismo

  Nee, ik neem althans aan van niet. Wel heb ik al fouten gezien in de predes van de giro. Zo rijdt Wout Poels mee, en ook de Gendt. Maar dat kan weleens aan de predes zelf liggen.De rest is fukcing goed. Kan je zeggen wat ik moet downloaden om dit te spelen?
 8. Eurotour/Pc Ciclismo

  www.mega.co.nz
 9. Eurotour/Pc Ciclismo

  Ik gebruik jouw patch. Ik rij de grote zuid - amerikaanse wedstrijden zoals de vuelta a Guatemala,... Dat trainen lukt me niet maar ook iets waar nu vast zit is dat het crasht bij 5 mei. Hebben nog mensen dit?
 10. Eurotour/Pc Ciclismo

  Ik ben een carriere gestart met Gobernacion maar iedere keer als het bergop gaat lossen al mijn renners. Heeft iemand een goede tacktiek? Nu sta ik 32e met Ardila terwijl die toch wel kan winnen.
 11. Raad de renner (foto)

  Geslin
 12. Laat een reactie...