AngliVentoux

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  12,047
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,926 Excellent

About AngliVentoux

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 03/27/1999

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '15
  Carrière v/d maand sep '15
  Fiets' Soepquiz

Recent Profile Visitors

3,511 profile views
 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Hakimi bij de beste, serieus? Heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, maar Alexander-Arnold bijvoorbeeld heeft toch al veel meer laten zien? De Ligt is ook sowieso beter, al speelt die wel op een andere positie.
 2. Voorpret

  Lopez ook.
 3. Massala Dumoulin neukne

  Ik heb het over dit jaar. Dubbel wordt hem niet, parcours is ook niet lekker.
 4. Massala Dumoulin neukne

  Mooi. Tour voor het klassement kan hij beter helemaal uit zijn hoofd zetten.
 5. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  En PSV had niet gedomineerd in München.
 6. Album van het jaar 2018

  Ik probeer ook nog wel wat in elkaar te flansen, al heb ik niet veel meer dan hiphop geluisterd dit jaar.
 7. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Arsenal Met zulke slechte verdedigers heeft Emery de boel echt heel goed op orde.
 8. TV-Series

  Nieuw seizoen van Narcos is ook uit hè. Ik ben inmiddels op de helft en het bevalt toch weer behoorlijk goed. Al mist Felix Gallardo wel de uitstraling die Escobar had. En dat maakt het toch wel een stukje minder.
 9. Het Nederlands Elftal

  Frankrijk volledig weggevaagd, lekker hoor.
 10. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Wat een brute wedstrijd zeg, Dortmund Bayern helemaal kapotgecounterd in de tweede helft. Weigl is echt slecht geworden, goed dat Dahoud er in de rust in kwam. Bayern wist gewoon totaal geen raad met de counters van Dortmund. Hummels was slordig en werd er pijnlijk uitgelopen. Boateng en Martinez zijn ook niet meer goed genoeg voor zulke wedstrijden zonder extra hulp.
 11. [FM] Het FM Café

  Gaat allemaal best wel lekker inmiddels met Crystal Palace. Een keertje geen balbezit-georiënteerde ploeg maar gewoon lekker direct alle ballen op Zaha gooien. Eerste zes wedstrijden maar drie punten gepakt (tegen slechte tegenstanders), maar uit de laatste vijftien al dertig punten. En het had meer kunnen zijn als mijn defensie niet zo beroerd was geweest. Problemen bij standaardsituaties zijn inmiddels gefixt, maar bij voorzetten niet. Dat blijft maar aanhouden, maar ik zie niet door welke instelling dat continu fout gaat. Thuis een paar mooie topwedstrijdjes gespeeld. Tegen City was eigenlijk erg slecht (gewoon elke kans afgemaakt), maar toch zuur dat het misging. Liverpool en Chelsea al wel verslagen.
 12. TV-Series

  Hmm, moet ik toch maar weer snel gaan oppakken dan. Net seizoen 1 afgekeken, miste daarin toch wel iets.
 13. [Voetbal] Champions League

  Van de Beek blijft ook hopeloos overschat trouwens. Mist ook gewoon alweer een reuzenkans buiten zijn voor de rest ook slappe spel.
 14. [Voetbal] Champions League

  Tadic als valse 9 werkt nu niet. Ik zou Dolberg sowieso brengen. Mazraoui komt ook weer hopeloos tekort qua handelingssnelheid, Ziyech loopt zich ook veel te vaak vast. Zijn eigenlijk weinig mensen die hun niveau halen. Al was er achterin vrij weinig aan de hand. Maar ja, Onana
 15. Studeren - wie, wat, waar, wanneer?

  Je kan het hele jaar afstuderen (bij mij op de studie in ieder geval). Elk blok kan je met je thesis starten. En je hoeft daarvoor (starten thesis) nog niet eens alle vakken afgerond te hebben, dus na je thesis kan je die vakken ook nog halen en kan je dus op heel afwijkende tijden afstuderen.