AngliVentoux

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  10,301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,179 Excellent

About AngliVentoux

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 03/27/1999

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '15
  Carrière v/d maand sep '15
  Fiets' Soepquiz

Recent Profile Visitors

2,675 profile views
 1. Muziek en Optredens

  Substrata van Biosphere is echt een gruwelijke plaat, misschien wat voor jou. Trouwens wat anders, het is wel een cliché en een oud album, maar wat blijft OK Computer gruwelijk zeg. Was net weer optimaal genieten in de trein. Als ik net iets naars zou meemaken in mijn leven en ik Subterranean Homesick Alien, Let Down of Climbing the Wallis zou luisteren zou ik geheid gaan janken.
 2. Lekkere start gemaakt met Manchu. Zit nu al aan de Kaspische Zee (Kazakh heb ik als vassal dat ik met Uzbek ga feeden). En het mooie is dat er nu een ideale kans ligt om Ming te pakken aangezien die net reform hebben gedaan en op 20 mandate zitten. Dus ga denk ik tributary verbreken en het er maar op gokken. Door AE moet ik nu even rustig aan doen in Persië en Centraal-Azië. Doel is om om 1600 Ming te hebben gereduceerd tot een OPM en heel Azië te hebben veroverd.
 3. Patch is online Hoop dat de volgende op West-Europa gefocust is en dat we daar ook een flinke map rework krijgen. Voor India geldt hetzelfde.
 4. Maken het spel toch wat makkelijker (voornamelijk door zaken ook als Trade Companies, had nu nog een game met Ethiopië lopen waarmee ik voor WC had kunnen gaan. Moet nog een keer met een horde een game proberen. ben wel benieuwd hoe dat werkt met razen.
 5. Rusland is in jouw game ook wel flink aan het blobben zeg. Weet nog niet of ik CoC ga halen, van wat ik heb gezien spreekt me vrij weinig aan. Eerst maar eens wachten wat mensen er van vinden en een game met enkel de patch spelen.
 6. WC moet zeker kunnen. Ga je COC halen? Denk ik dat eindelijk dan eens poging ga doen voor WC met Manchu.
 7. Studeren - wie, wat, waar, wanneer?

  Afgelopen week mocht ik een herkansing maken in een sportschool, omdat er i.v.m. een open dag voor de rest geen plek was
 8. WK 2018

 9. Darts

  Betty van Peer en zijn darteritus @Fiets jij vindt dit ook mooi
 10. WK 2018

  Nooit.
 11. PCM Focus TV - Serie Top 20

  Eens, laatste seizoenen hebben mij ook niet kunnen boeien. Als er nog een nieuw seizoen komt zou ik ook niet de moeite nemen om dat nog te kijken denk ik.
 12. Autosport

  Saai.
 13. [FM] Het FM Café

  Het zou ook beter zijn als ze tactiek eens wat meer zouden uitdiepen in plaats van onzinnige functies zoals dynamiek en dergelijke. Simpele begrippen als druk zetten zijn maar in heel beperkte mate aanwezig. Je maakt nu al heel makkelijk een tactiek die veel te goed werkt terwijl dat niet meer is dan een heel klassieke 4-3-3 met focus op balbezit.
 14. [FM] Het FM Café

  Wedstrijden lijken ook totaal random te gaan. Op de Eredivisie valt natuurlijk geen pijl te trekken, maar Vitesse dat met 5 punten na 14 wedstrijden onderaan staat en VVV dat meedoet om de titel lijkt me ook wat te veel van het goede. In een korte carrière met PEC kreeg ik vier rode kaarten in zes wedstrijden ook, zonder instellingen die daar aanleiding tot gaven. Maar dat scoutingssysteem vind ik dus vooral heel erg kut. Je kan niet makkelijk filteren en dan heerlijk een uurtje een hele hoop spelers bekijken. Zeker bij een wat kleinere club krijg je alleen maar spelers uit het zelfde land. En die sterren die bij verslagen geven (vooral potentieel) lijken echt nergens op.
 15. [FM] Het FM Café

  Zitten nog best veel fouten in. Bij wedstrijden is de helft van de belangrijkste hoogtepunten ook voorzetten die bijna in het doel vallen, bij defensieve vrije trappen staat continu iemand helemaal vrij op de rand van de zestien en je kan daar niks aan doen. Bij herhalingen loopt de boel wel eens vast. En die nieuwe dynamiek functie lijkt mij niet zo heel veel voor te stellen. Ik weet trouwens niet of dat huidige scoutingsysteem al langer bestaat, maar dat vind ik ook echt heel onoverzichtelijk.