AngliVentoux

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  12,809
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,284 Excellent

About AngliVentoux

Profile Information

Recent Profile Visitors

4,405 profile views
 1. Gezocht: opvolger Baudet

  Eens hoor. Maar eerst leek het erop dat het vooral ging om Jansen uit de partij te ruimen, maar het bleek ook wel meer om Baudet te gaan. En bij bijv. Eva en Eerdmans krijg je het idee dat ze wel heel erg mee zijn geschoven met Nanninga. Zonder haar invloed bijv. (en van Pouw) hadden ze zich waarschijnlijk niet zo uitgesproken.
 2. Gezocht: opvolger Baudet

  Ja, maar die radicalisering is al langer aan de gang. Al sinds het begin van de coronatijd laat hij zich in met complotgekkies.
 3. Gezocht: opvolger Baudet

  Triggered vanwege de naam die hij noemt? Heeft gewoon eerlijk toegegeven dat hij totaal niet op zijn plek zat daar. Columns in de Volkskrant zijn week op week raak.
 4. Gezocht: opvolger Baudet

  Bwa, niet helemaal mee eens. Dit gedrag van Baudet en de gebeurtenissen rondom JFVD komen niet uit de lucht vallen. Als ze echt zo veel op zouden hebben tegen nazisme en antisemitisme, waren ze al lang weg geweest. Het doel van deze actie is vooral geweest om Baudet weg te werken, die mentaal niet in orde is.
 5. Nederlandse politiek

  Tja, op jonge leeftijd kan je je denkbeelden snel ontwikkelen. Vanuit mijn afkomst veel van het CDA meegekregen, maar afgelopen jaar behoorlijk wat gelezen over politiek/filosofie, en dat verandert je standpunten toch wel behoorlijk. GL is vooral vanwege de focus op klimaat, die ik erg belangrijk ben. Verder pas ik beter bij de PvdA denk ik, sluit ook niet uit dat ik daar nog op ga stemmen.
 6. Nederlandse politiek

  Enorm trage besluitvorming, geen duidelijke richting inslaan, het testbeleid niet in orde hebben. De mate waarin we nu weer in de shit zitten was echt voor een heel groot deel te voorkomen. Tijdens debatten is Rutte gewoon heel tactisch. Wanneer er een lastige vraag komt die hij ook prima zou kunnen beantwoorden, schuift hij dat op het bordje van Hugo.
 7. Nederlandse politiek

  Ik heb het polletje even hernieuwd trouwens, dus laat maar horen!
 8. Nederlandse politiek

  Conclusie: toch gewoon allemaal lekker links gaan stemmen. Houden we deze planeet misschien ook nog een beetje in leven.
 9. Gezocht: opvolger Baudet

  Fatsoenlijk alternatief op rechts, dat is echt gelul. Het kamp contra-Baudet is ook gewoon een grote groep griezels. Baudet is helemaal doorgeslagen ja, maar dat maakt de rest niet ineens fatsoenlijk. Types als Nanninga, Vlaardingerbroek, Eerdmans zijn ook nog een stuk rechtser dan fatsoenlijk rechts.
 10. Nederlandse politiek

  Vrees dat het weer makkelijk Rutte gaat worden. Kaag wordt een flop, de Jonge uiteraard ook, en de programma's op links zorgen nog voor weinig beweging. Al kan dat later natuurlijk nog wat komen, maar vrees ervoor. Vind het ergens ook wel bizar dat Rutte zo weinig schade ondervindt van de coronasituatie, de laatste maanden is er beleidsmatig zo veel verneukt dat ik het heel opvallend vind dat de VVD heel stabiel rond de 40 zetels staat. Hij weet ook perfect de fouten steeds af te schuiven naar de Jonge. Er lijkt gewoon geen alternatief te zijn waar mensen voor kunnen kiezen. Asscher heeft natuurlijk ook al zijn krasjes uit het verleden, en het blijft jammer dat Hoekstra niet wil.
 11. Nederlandse politiek

  Misschien leuk om hier ook even wat nieuw leven in te blazen. Verkiezingen komen ook snel dichterbij natuurlijk.
 12. Gezocht: opvolger Baudet

  Genieten inderdaad. Ook mooi dat Hiddema zijn biezen heeft gepakt. Vrees alleen wel dat dit goed uitpakt voor de VVD, en dat moeten we natuurlijk nooit willen.
 13. Gezocht: opvolger Baudet

  Schimmelpenninck is echt een mooie lul.
 14. TV-Series

  Carnivàle gekeken. Gek genoeg moest ik er het eerste seizoen nog wat inkomen, maar het tweede seizoen was echt heerlijk. Zonde dat het toen gecanceld is.