AngliVentoux

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  12,047
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AngliVentoux

 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Hakimi bij de beste, serieus? Heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, maar Alexander-Arnold bijvoorbeeld heeft toch al veel meer laten zien? De Ligt is ook sowieso beter, al speelt die wel op een andere positie.
 2. Voorpret

  Lopez ook.
 3. Massala Dumoulin neukne

  Ik heb het over dit jaar. Dubbel wordt hem niet, parcours is ook niet lekker.
 4. Massala Dumoulin neukne

  Mooi. Tour voor het klassement kan hij beter helemaal uit zijn hoofd zetten.
 5. Top 2000

  Hebben jullie al gestemd? Wat een enorme bagger is er allemaal weer toegevoegd zeg. En dan is er zelfs uit geen enkel nummer van bijvoorbeeld Bon Iver en the National (al grote namen) te kiezen. Kendrick Lamar ook niet. Mijn lijstje, even snel in elkaar gedraaid: https://stemmen.top2000.nl/mijnlijst.html?h=ca69e6dbc84796554968dee7eaf947a6#!/index.html?page=1&q=&view=list
 6. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  En PSV had niet gedomineerd in München.
 7. Album van het jaar 2018

  Ik probeer ook nog wel wat in elkaar te flansen, al heb ik niet veel meer dan hiphop geluisterd dit jaar.
 8. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Arsenal Met zulke slechte verdedigers heeft Emery de boel echt heel goed op orde.
 9. TV-Series

  Nieuw seizoen van Narcos is ook uit hè. Ik ben inmiddels op de helft en het bevalt toch weer behoorlijk goed. Al mist Felix Gallardo wel de uitstraling die Escobar had. En dat maakt het toch wel een stukje minder.
 10. Het Nederlands Elftal

  Frankrijk volledig weggevaagd, lekker hoor.
 11. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Wat een brute wedstrijd zeg, Dortmund Bayern helemaal kapotgecounterd in de tweede helft. Weigl is echt slecht geworden, goed dat Dahoud er in de rust in kwam. Bayern wist gewoon totaal geen raad met de counters van Dortmund. Hummels was slordig en werd er pijnlijk uitgelopen. Boateng en Martinez zijn ook niet meer goed genoeg voor zulke wedstrijden zonder extra hulp.
 12. [FM] Het FM Café

  Gaat allemaal best wel lekker inmiddels met Crystal Palace. Een keertje geen balbezit-georiënteerde ploeg maar gewoon lekker direct alle ballen op Zaha gooien. Eerste zes wedstrijden maar drie punten gepakt (tegen slechte tegenstanders), maar uit de laatste vijftien al dertig punten. En het had meer kunnen zijn als mijn defensie niet zo beroerd was geweest. Problemen bij standaardsituaties zijn inmiddels gefixt, maar bij voorzetten niet. Dat blijft maar aanhouden, maar ik zie niet door welke instelling dat continu fout gaat. Thuis een paar mooie topwedstrijdjes gespeeld. Tegen City was eigenlijk erg slecht (gewoon elke kans afgemaakt), maar toch zuur dat het misging. Liverpool en Chelsea al wel verslagen.
 13. TV-Series

  Hmm, moet ik toch maar weer snel gaan oppakken dan. Net seizoen 1 afgekeken, miste daarin toch wel iets.
 14. [Voetbal] Champions League

  Van de Beek blijft ook hopeloos overschat trouwens. Mist ook gewoon alweer een reuzenkans buiten zijn voor de rest ook slappe spel.
 15. [Voetbal] Champions League

  Tadic als valse 9 werkt nu niet. Ik zou Dolberg sowieso brengen. Mazraoui komt ook weer hopeloos tekort qua handelingssnelheid, Ziyech loopt zich ook veel te vaak vast. Zijn eigenlijk weinig mensen die hun niveau halen. Al was er achterin vrij weinig aan de hand. Maar ja, Onana
 16. Studeren - wie, wat, waar, wanneer?

  Je kan het hele jaar afstuderen (bij mij op de studie in ieder geval). Elk blok kan je met je thesis starten. En je hoeft daarvoor (starten thesis) nog niet eens alle vakken afgerond te hebben, dus na je thesis kan je die vakken ook nog halen en kan je dus op heel afwijkende tijden afstuderen.
 17. Wielrennen in de media

  Wat een foto's inderdaad Lelijke wijven over het algemeen ook zeg. Alleen die van Pauwels, Declerq en van Aert gaan ermee door. En Evenepoel Dat hoofd van Terpstra ziet er echt debiel uit. En die vrouw lijkt al in de veertig te zijn ofzo.
 18. [FM] Het FM Café

  Het ziet er erg vet uit. Nu maar eens een seizoen spelen en kijken hoe het verloopt. Tactische uitbreiding spreekt mij in elk geval al erg aan.
 19. Tour 2019

  Als ze bij de ASO nu toch alles doen om het Bardet naar de zin te maken, mogen ze hier ook wel naar luisteren: "I'm in favour of everything that shakes up the Tour de France and gives a chance to the brave riders who want to take some risks and give their all. It would be really good to put some fantasy back in the Tour. I think if we had 30 teams of just six riders at the Tour de France, it would be great, as then we could see some unexpected things happen. That's what cycling needs.
 20. Voorpret

  Heel fijne bergetappes zitten er tussen zeg. Die etappe over de Mortirolo
 21. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Gio: ‘Tot aan de rode kaart hadden we de wedstrijd goed onder controle.’ Rode kaart was na 6 minuten
 22. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Feyenoord was bij omschakelmomenten echt enorm droevig. Gio kan er ook gewoon weinig van als coach. Selectie is ook wel droevig, met dat geld van de CL vorig jaar had je echt zoveel meer kunnen doen. Clasie bewijst ook nog maar eens een enorm domme mongool te zijn: 'We wilden scherp beginnen, maar misschien waren we té agressief'. Ajax was ook slecht, die tweede helft kan echt niet tegen een tegenstander van enig niveau.
 23. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Lopetegui is de grip echt totaal kwijtgeraakt. Zal nu zeker (terecht) ontslagen worden. Dingen zoals pressing zijn echt totaal weggevallen bij Real. Arthur is wel een fijn spelertje overigens.
 24. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Feyenoord