AngliVentoux

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  12,583
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AngliVentoux

 1. TV-Series

  Ik ben trouwens uit pure verveling zo gek geweest om seizoen 4 van 13 Reasons Why te kijken, en ik heb nog nooit zo'n slecht seizoen gezien. Pure tyfuszooi.
 2. TV-Series

  Jazeker, is absoluut de moeite (vooral de eerste twee seizoenen). Haha ja. Einde zat toch wel netjes in elkaar, maar was een beetje too much allemaal dit seizoen naar mijn mening.
 3. TV-Series

  Begrijpen jullie wat van het laatste seizoen van Dark? Ben nu halverwege nieuwe en laatste seizoen. Helpt ook niet mee dat ik de vorige twee een jaar geleden heb gezien.
 4. PolitiScales politieke test

  Yes, denk dat ik daar het beste bij aansluit momenteel. Vooral vanwege het klimaat.
 5. TV-Series

  Afgelopen week Sopranos er dan eindelijk doorheen gejaagd. Puur genot. https://www.youtube.com/watch?v=sRkE_Gv6ALM
 6. TV-Series

  Hmm, ook weinig ervaring mee. Last Dance was inderdaad lekker, al was het als docu op zich niet erg bijzonder. Maar mooie beelden, goede reminder dat basketbal een heerlijke sport is en een mooi inkijkje in die tijd.
 7. Transfers

  Froome naar Movistar zou legendarisch zijn, enorme PCM-transfer ook
 8. Meest spectaculaire edities

  Giro 2015.
 9. [FM] Het FM Café

  Fijne carrière op FM19. Afgelopen seizoen ook CL gewonnen met Portsmouth dus nu weer door naar de volgende club. Bij Sunderland ga ik weer net als bij Sheffield United proberen het alleen met Britse spelers te doen.
 10. TV-Series

  Absoluut, al waren Fring's beste mannen wel een beetje matig. Verder natuurlijk weer erg sterk. Gewoon een vrijwel perfect seizoen.
 11. TV-Series

  Weer minimaal een jaar wachten op Better Call Saul.
 12. TV-Series

  Verdomme, die laatste afleveringen van Better Call Saul.. Lalo ook een van de beste schurken ooit op tv. Overvleugeld wat mij betreft Fring zelfs nog.
 13. TV-Series

  Om hier nog maar eens voor wat activiteit te zorgen, wat vinden jullie van Better Call Saul tot dusver? Ik zit weer heerlijk te genieten. Vorige aflevering ook stukgaan om die hoertjes en Howard Overigens ook Rome eindelijk eens gekeken afgelopen weken, en dat was zeker geen slechte keuze.
 14. Einde van een tijdperk

  RIP ANDRÉ
 15. Dopingtopic

  https://www.wielerflits.nl/nieuws/fuglsang-lutsenko-en-astana-in-verband-gebracht-met-dopingarts-ferrari/
 16. Top 2000

  Hebben jullie al gestemd? Wat een enorme bagger is er allemaal weer toegevoegd zeg. En dan is er zelfs uit geen enkel nummer van bijvoorbeeld Bon Iver en the National (al grote namen) te kiezen. Kendrick Lamar ook niet. Mijn lijstje, even snel in elkaar gedraaid: https://stemmen.top2000.nl/mijnlijst.html?h=ca69e6dbc84796554968dee7eaf947a6#!/index.html?page=1&q=&view=list
 17. Top 2000

  Keep Your Head Up is kut, maar je stemt er wel op?
 18. Films

  Toch wel flink genoten van The Irishman. Al Pacino
 19. Wielrennen in de media

  “Ik heb altijd geweten wat ik ging doen na mijn carrière. Ik heb altijd een passie gehad voor landbouwmachines. Daar wil ik nu mijn beroep van maken. Ik zie het als een nieuwe uitdaging. Dus word ik loonwerker”, aldus Devolder.
 20. WK

  Richmond was baas.
 21. WK

 22. WK

  Pedersen en Küng wel heel makkelijk tevreden zeg
 23. WK

  Wat is deze
 24. WK

  Sterkste twee vooraan lijkt me.