AngliVentoux

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  12,016
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AngliVentoux

 1. Nederlands elftal

  De Ligt en Van Dijk zijn gewoon beter dan De Vrij, dat hij niet geliefd is bij Oranje is onzin. Blind staat achterin helemaal niet boven de Vrij in de pikorde. Hij heeft alleen tegen Italië de voorkeur gekregen, de Vrij tegen Engeland.
 2. Nederlands elftal

  Ik vind het allemaal ook wel meevallen met die hype hoor. Vrijwel iedereen maakt de kanttekening dat de overwinning geflatteerd was. En ik hoor al helemaal geen mensen praten over een toekomstige wereldtitel.
 3. Nederlands elftal

  Denk het ook. Europees topvoetbal van nu is totaal niet meer te vergelijken met 1995. Krachtsverschillen zijn veel te groot geworden voor een stunt. De omzet van Real, United en Barcelona is zes keer zo groot als die van Ajax. Kans is daarnaast ook groot dat Frenkie en de Ligt komende zomer al weggaan (City schijnt al 80 miljoen op Frenkie te hebben geboden). En spelers als Blind en Tadic zijn absoluut geen Europese top. De rest van het team ook niet. Neres in de toekomst misschien nog.
 4. Najaar

  Bwa viel wel mee. Ik zag het ontploffen van Nibali niet volledig aankomen. Maar dat Nibali en Pinot om de zege gingen strijden was wel heel snel duidelijk ja.
 5. Najaar

  Pinot Heerlijk duel met Nibali was dat net.
 6. Najaar

  Pinot ziet er nog enorm goed uit.
 7. Najaar

  Gijl hoor, favorieten die al durven te gaan op de Sormano.
 8. TV-Series

  Wat een brute finale was dit inderdaad zeg
 9. Wielrennen in de media

  Geen van beiden. Gaat eerder over een eigen toertocht ofzo.
 10. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Betis is echt enorm saai geworden zeg (sinds eind vorig seizoen en dit seizoen). Het is vooral eindeloos breien zonder enig tempo. Het levert wat euro’s op (want betten is enorm makkelijk geworden) maar verder niet. Al pakken ze wel redelijk wat punten.
 11. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Aanvallend zit de boel helemaal vast ja. Bale is nu al weer niet fit Benzema zit weer op zijn oude slechte niveau, Asensio kan de volgende stap niet maken. Dan wordt het lastig om gebrek aan Ronaldo te compenseren. Keuze voor Ceballos als linksbuiten was ook geen goede vandaag.
 12. WK wegrijden op de weg

  Ja maar leraren? En wiet is weinig speciaals aan, dat kan ik me ook wel voorstellen bij die 40+ ers.
 13. WK wegrijden op de weg

  Heerlijk inderdaad Maar ben wel benieuwd @den zwartjoekel, is drugs hét gespreksonderwerp in de lerarenkamer? En ik geloof niet dat mensen van 40+ aan de drugs zitten, of toch wel? Want meer dan de helft van de leraren is toch boven die leeftijd sowieso?
 14. [Voetbal] Champions League

  Goed kereltje is Rosario ook. Icardi werd ook wel erg slecht gedekt trouwens. Schwaab en Viergever presteren tot nu toe ver boven hun niveau maar vandaag was het verdedigend niet best. Schwaab aan de bal was wel prima trouwens.
 15. [Voetbal] Champions League

  Vind ik ook. Maar de ontwikkeling van Bergwijn en Rosario belooft erg veel. Ze kunnen beide wel in de basis van het Nederlands elftal, doen zeker niet veel onder voor Promes en Pröpper.
 16. [Voetbal] Champions League

  Als er iemand is die dat argument niet mag gebruiken ben jij het wel
 17. [Voetbal] Champions League

  Ik doelde ook meer op de Eredivisie, daar kan Huntelaar nog prima. Europees inderdaad niet.
 18. [Voetbal] Champions League

  Daar heb je wel gelijk in, heb mijn mening niet goed geformuleerd. Had verwacht dat hij zich gewoon wat meer zou ontwikkelen. Ik heb liever een systeem waarin Huntelaar/Dolberg wel speelt dan dat er ruimte wordt gemaakt voor van de Beek (behalve tegen teams zoals Bayern). Zijn gevoel voor diepte weegt momenteel niet op tegen zijn gebreken. En van de Beek naast Schöne zou ik ook niet doen, dan heb je te weinig press-resistentie. Eiting is op dat vlak ook nog niet zo goed, maar brengt technisch meer. Europees is die ook veel te licht nog, ideaal zou de Jong en Blind naast elkaar zijn op het middenveld.
 19. [Voetbal] Champions League

  Hij is technisch gezien voorbijgestreefd door Eiting en de Jong. Enige reden waarom je hem zou opstellen is vanwege z’n diepte in het spel (waardoor hij ook veel scoort). Aan de bal valt hij gewoon tegen.
 20. [Voetbal] Champions League

  Van de Beek heeft me echt teleurgesteld het afgelopen jaar. Lijkt alleen maar slechter te zijn geworden, hoeft van mij niet in de basis.
 21. [Voetbal] Champions League

  1,62 Totale xG team 1,55 17 Schoten 15 4 Schoten op doel 7 Maar ik ben het ook wel met jullie eens hoor. Ajax had meer recht om te winnen, maar jezelf tekort doen vind ik ook wat te ver gaan. Ook gewoon pech met Neuer.
 22. [Voetbal] Champions League

  Dat de Ligt wereldklasse is weten we al een tijdje. Ongekend hoe goed die is inderdaad.
 23. [Voetbal] Champions League

  Gelijkspel was wel gewoon een terechte afspiegeling hoor. Bayern had dan net zo goed kunnen winnen (kans James). Neres en Ziyech waren echt topklasse.
 24. [Voetbal] Champions League

  Dit was goed. Bayern erg slecht, maar toch heel knap.
 25. TV-Series

  Fariña is een redelijke serie, maar niet meer dan dat. Verhaal is vrij goed, karakters zijn wel slecht uitgewerkt.