aron24

Shoutboxban
 • Content count

  11,699
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,063 Excellent

About aron24

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  Focus

Recent Profile Visitors

11,725 profile views
 1. [Focus] Wie was de mol

  Thanks voor het organiseren ook @Jeis
 2. [Focus] Wie was de mol

  Alle mollen goed, goed zeg! Tweede, omdat bepaalde mensen me punten door de neus hebben geboord! Ik ben een tevreden man overigens!
 3. [Focus] Wie was de mol

  Ze zeggen wel eens dat je een risico moet nemen in het leven. Maar de vraag is en blijft, wat is het risico? Voor het bekende kiezen of voor het onbekende gaan? Dat mag jezelf bepalen uiteraard. Mocht je voor het onbekende willen gaan, kies je bakje 1. Mocht je voor het bekende gaan, kies je bakje 2 en neem je dubbel zoveel punten als mij mee naar Madrid. Mocht je mij niet vertrouwen en niet geloven wat ik zeg, kies je 3. Maar ik zeg je eerlijk, optie 3 is niet de juiste. Je moet niet dezelfde fout maken als ik gedaan heb. Dus zoek de Nathan Rutjes in jezelf en vertrouw op de mensheid!
 4. [Focus] Wie was de mol

  Leuk omschreven dit, dat moet ik je toegeven. Maar ik vertrouw dit totaal niet he. Ga maar voor optie 4. Want de kans dat ik die tien pak is veel te groot, 33%. En nog een mysterie, voor hetzelfde geld zit daar niks in. Dat moet ik niet hebben. Heb ik liever geen risico en vijf punten meer dan tien of niks. Safe, maar saai, dat wel. Optie 4 it is.
 5. [Focus] Wie was de mol

  Volgens mij ben je de grootste dame hier, maar goed. Ik had graag ook als laatst gegaan, maar aangezien jij je al in die plek gemold hebt, zal ik maar als eerste gaan.
 6. [Focus] Wie was de mol

  Had Jeis zeven uur geleden al een PM gestuurd met dit: 'Doe mij dit bakje maar. MK en komodo35 eruit graag'. Dus lijkt me dat ik gwn mijn bakje heb.
 7. [Focus] Wie was de mol

  Geen dank he
 8. [Focus] Wie was de mol

  Mooi bankje, die van Granada, vind jij ook niet? @Edox
 9. [Focus] Wie was de mol

  1. Michal Kwiatek 2. Tijs02 3. aron24 4. Edox 5. 6. SeanSchleck
 10. [Focus] Wie was de mol

  Ik doe wel mee!
 11. [Focus|PCM] Fantasy Manager |

  Nederland over dit gehele verhaal toch overduidelijk de beste ploeg! Bedankt voor de moeite om deze sectie van het forum levend te houden!
 12. Ereplaatsen is helaas wederom het maximale voor mijn ploeg!