aron24

Shoutboxban
 • Content count

  11,551
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,041 Excellent

About aron24

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday May 24

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  Focus

Recent Profile Visitors

9,555 profile views
 1. Gelukkig voor jullie zijn die accounts niet meer beschikbaar.
 2. Milaan-San Remo 2019

  Die zat gwn stuk, kreeg het gat op van Aert ook al niet dicht
 3. Nederlandse politiek

  1 keer blanco gestemd en 1 keer op een bekende uit de buurt (waterschappen) gestemd FvD, wel eng hoog bij die exitpolls tot nu toe.
 4. Weer geen geweldige ronde. Ik wil @levi credits geven voor zijn originele inzending. Het lied was best wel prima, hoewel ik het zelf nooit zou opzetten. @freire28, met overduidelijk de beste inzending van deze ronde (exclusief mijn nummer dan). @Danny, ik vond dit nummer van Darude tegenvallen. Te songfestivalachtig, wel zal dit nummer toch aardig wat punten krijgen. @Jeis, met een prima nummertje, kan zeker op een mooi puntenaantal krijgen. Het lied van @Siempie is natuurlijk ontzettend slecht, maar daarom ook wel grappig om eens op te zetten, kan zeker op een aantal punten rekenen. @Mark0174 met een festival/feestnummer. Op zich wel leuk voor een keertje op een feestje, maar niet op een rustige, normale donderdagavond toch niet echt mijn favoriet. Daarnaast vind ik het nummer van @wielermannetjeeen beetje dertien uit een dozijn. Het is niet slecht, wel standaard. Voor de rest van deze ronde vond ik de nummers niet echt wat of echt helemaal niks. Dit zorgde er wel voor dat ik opnieuw nummers punten moest geven die ik eigenlijk helemaal geen punten wil geven, dat geldt dan met name voor de laatste drie nummers in mijn lijst. Ik ben dus wel voor een verandering in het puntensysteem. Ik verwacht trouwens niet dat mijn nummer ook maar een beetje mee gaat doen om de overwinning hier, maar goed imo wel de beste inzending van deze ronde.
 5. Die van Denemarken, had die van Duitsland niet eens gezien...
 6. [FOCUS] Travel The World

  Ach ja, kan gebeuren. Wel jammer dat MK zo tering veel punten pakt in 1 aflevering.
 7. Schaatsen

  En dan vandaag dit doen
 8. Nederland doet Duitsland een tegenbod, Brandsen mag voor 8000 naar Duitsland vertrekken @Jeis
 9. Hij mag sws weg voor 8000, een bod lager wordt in overweging genomen.
 10. [FOCUS] Travel The World

  Nigoghos Sarafian (dit moet hem zijn)
 11. Ik heb hoge verwachtingen voor de liedjes in februari, aangezien er genoeg goede muziek is uitgebracht. @Jeis, de eerste had zeker punten gekregen.
 12. Wie wil Brandsen voor een leuk bedragje?