aron24

Shoutboxban
 • Content count

  11,566
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aron24

 1. Italië heeft meer punten, maar staat onder Nederland? @Jeis
 2. Amstel Gold Race

  Wat een finale!
 3. In de TdF valt Nederland toch wel tegen! Zonde Tamvaren de Omloop niet kon pakken
 4. Parijs-Roubaix 2019

  Die auto's
 5. Sterkte @Mark1987! Hoop dat het goed komt
 6. Wel eén van de betere rondes die er tussen zit. Over twee de nummers van @levi en @wielermannetje nagedacht om ze zelf in te sturen. Die van @Lehmay stond net als deze twee hierbij boven ook in mijn playlist. Dus die nummers krijgen sws punten van mij
 7. Ronde van Vlaanderen 2019

  Weening
 8. Ronde van Vlaanderen 2019

  Rare val van VdP
 9. Ronde van Vlaanderen 2019

  Boom
 10. Ik heb gestemd hoor
 11. Gent-Wevelgem 2019

  Wat een kopgroep op 189 km van de meet. Zonde dat het nog nergens te zien is. Altijd leuk die wind. Niet dat ze het vol zullen houden, maar goed Sagan, Ackermann, Selig (Bora-Hansgrohe), Declercq (Deceuninck-Quick Step), Trentin (Mitchelton-Scott), Van Aert, Wynants, Teunissen, Van der Hoorn, Van Poppel (Jumbo-Visma), Rowe (Sky), Bol (Sunweb), Degenkolb, Pedersen, Stuyven, Theuns (Trek), Gaviria (UAE), Van der Poel (Corendon-Circus), Terpstra (Direct Energie), Van Schip (Roompot).
 12. [Hulp] Starten Verhalen

  Liggen er nog plannen voor een vervolg van het Focus Songfestival? Anders wil ik binnenkort wel wat uitwerken.
 13. Gelukkig voor jullie zijn die accounts niet meer beschikbaar.
 14. Milaan-San Remo 2019

  Die zat gwn stuk, kreeg het gat op van Aert ook al niet dicht
 15. Nederlandse politiek

  1 keer blanco gestemd en 1 keer op een bekende uit de buurt (waterschappen) gestemd FvD, wel eng hoog bij die exitpolls tot nu toe.
 16. Weer geen geweldige ronde. Ik wil @levi credits geven voor zijn originele inzending. Het lied was best wel prima, hoewel ik het zelf nooit zou opzetten. @freire28, met overduidelijk de beste inzending van deze ronde (exclusief mijn nummer dan). @Danny, ik vond dit nummer van Darude tegenvallen. Te songfestivalachtig, wel zal dit nummer toch aardig wat punten krijgen. @Jeis, met een prima nummertje, kan zeker op een mooi puntenaantal krijgen. Het lied van @Siempie is natuurlijk ontzettend slecht, maar daarom ook wel grappig om eens op te zetten, kan zeker op een aantal punten rekenen. @Mark0174 met een festival/feestnummer. Op zich wel leuk voor een keertje op een feestje, maar niet op een rustige, normale donderdagavond toch niet echt mijn favoriet. Daarnaast vind ik het nummer van @wielermannetjeeen beetje dertien uit een dozijn. Het is niet slecht, wel standaard. Voor de rest van deze ronde vond ik de nummers niet echt wat of echt helemaal niks. Dit zorgde er wel voor dat ik opnieuw nummers punten moest geven die ik eigenlijk helemaal geen punten wil geven, dat geldt dan met name voor de laatste drie nummers in mijn lijst. Ik ben dus wel voor een verandering in het puntensysteem. Ik verwacht trouwens niet dat mijn nummer ook maar een beetje mee gaat doen om de overwinning hier, maar goed imo wel de beste inzending van deze ronde.
 17. Die van Denemarken, had die van Duitsland niet eens gezien...
 18. [FOCUS] Travel The World

  Ach ja, kan gebeuren. Wel jammer dat MK zo tering veel punten pakt in 1 aflevering.
 19. Schaatsen

  En dan vandaag dit doen
 20. Nederland doet Duitsland een tegenbod, Brandsen mag voor 8000 naar Duitsland vertrekken @Jeis