Ik zuig

Leden
 • Content count

  4,437
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,715 Excellent

7 Followers

About Ik zuig

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Voetbalkenner v/h jaar '13
  Sportkenner v/h jaar '15

Recent Profile Visitors

4,583 profile views
 1. [Voetbal] Europa League

  Como dios manda
 2. [Voetbal] Champions League

  Deal, maar als blanke man hoor je meer te verdienen schat xx
 3. [Voetbal] Champions League

  Komt eraan. Wil wel nog voorspellingen van je voor de Europa League en Leipzig - PSG. Blijft Tuchel lekker last hebben van het MRI @Matthijs syndroom?
 4. [Voetbal] Champions League

  Had op Bayern meer bets willen zetten maar ach das ist mir Wurst
 5. Amerikaanse politiek

  Dit zo hard idd. Vrijwel nergens.... leuk dat 90% vd Europese landen al accepteert dat ze niet meer relevant zullen zijn op het wereldtoneel, maar de VS heeft nog enigszins een kleine kans erop... al neemt die met de dag af.
 6. Amerikaanse politiek

  Zou ze ongetwijfeld veel zieltjes opleveren, maar ze is echt het levende bewijs van hoe waardeloos een studie economie is. ''We moeten zorgen voor meer competitie zodat we eerlijke prijzen krijgen, door alle competitie weg te halen'' Om niet eens te beginnen over haar lachwekkende idee├źn omtrent huisvesting, zorg of milieu. De gemiddelde brugklasser heeft meer doordachte standpunten, maarja niet zo raar in Amerika waar politiek correct zijn en nep zijn op de werkvloer tot de max gestimuleerd wordt...
 7. [Voetbal] Champions League

  Setien moet lekker naar la Real of Alaves ofzo joh. En inderdaad dat middenveld is echt te sneu... hebben minstens een stuk of 4 nieuwe spelers nodig in dat opzicht.
 8. [Voetbal] Champions League

  Dag lieverd. Zou zeker mooi zijn. En idd Atletico kan nog wel eens gaan verassen. Van City alleen dat potje gisteren gezien en dat was toch echt maar matig, zou heel triest zijn als die dit winnen. Zou dan eerder Bayern en Atletico of zelfs PSG verwachten. Gracias schatje
 9. [Voetbal] Champions League

  Goed teken juist joh. Bezig met belangrijkere shit. Herkenbaar ja... kom niet eens aan de 5 potjes dit jaar. Lekker! Nou laat maar weten waar je op in zet de komende tijd geile beer. Ik ben het nu ook weer aan het oppakken. Zou het meest logische zijn ja.
 10. [Voetbal] Champions League

  Vuile sletten laten we dit weer eens tot leven brengen. @AngliVentoux mooie mede gokverslaafde, op wie zet jij in als winnaar voor dit jaar? Of mag je dat nu als linkse rakker niet meer? @ddamore Gewoon Depay die dit toernooitje pakt he! @Sven. Gecondoleerd. Onze lieve kale afrikaan blijkt, zonder de beste selectie, opeens toch geen tactisch genie te zijn. Verrassend... @Zeus Nou kom maar met je analyse... Leipzig of Atalanta kampioen?
 11. TV-Series

  Pure troep die laatste aflevering.
 12. [Voetbal] Champions League

  Jawel. Dat middenveld was/is nog kankerverwekkender dan dat van Liverpool. Zegt genoeg.
 13. [Voetbal] Champions League

  Beschamend dat ze het nog zo lastig hadden.
 14. [Voetbal] Transfernieuws

  pijpbeurtje als je gelijk hebt