Tijn

PCM Medewerker
 • Content count

  4,244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tijn last won the day on August 31 2016

Tijn had the most liked content!

Community Reputation

1,811 Excellent

About Tijn

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 05/24/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.strava.com/athletes/tijnvandermuuren

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Oudenbosch, Noord-Brabant
 • Interesses
  Wielrennen.
  Mooie verhalen.

Extra

 • Onderscheidingen
  Rittenmaker v/h jaar '16

  Rittenmaker v/h jaar '15
  Rit v/h jaar '15

Recent Profile Visitors

4,017 profile views
 1. Teruglezen doet je lachen.
 2. Inderdaad. Maar wel beter dan Lubberding. Al schaffen ze het best gewoon heel de Avondetappe in deze vorm af
 3. België werd op 21 juli 1831 een koninkrijk geloof ik.
 4. Hèhè, we zijn er vanaf. De Tour is klaar. Gedaan. Twintig etappes was het afzien, voor de renners, voor het publiek. Want hoeveel spannends is er uiteindelijk gebeurd? En nu rijden de coureurs de laatste traditionele rondjes in Parijs, op de Champs-Élysées. Wie o wie wint de koninginnensprint? Achtergrond Spuren in Parijs. Dat gebeurt al 114 jaar. De volledige geschiedenis daarvan heb ik vorig jaar al gegeven. Dat gaan we dus niet wéér herhalen. Feit is dat Mark Cavendish hier het vaakst juichend over de finishlijn kwam en dat er in totaal drie Nederlanders en veel meer Belgen als eerste over de meet kwamen. Dan even een praatje over Parijs. Ik ben er reeds twee keer geweest en iedere keer is het me ontzettend tegengevallen. Wat een strontstad zeg. Onwijs druk en veel te duur. Zelfs die arme opgebaarden in Père Lachaise krijgen geen rust. Parcours Het parcours is zoals ieder jaar vlak. Dit jaar is er zelfs geen GPM meer opgenomen, in tegenstelling tot andere jaren, toen er voor de eer nog een puntje te behalen viel. Toch moeten de rondjes op de Champs-Élysées niet onderschat worden. Naar de Arc-de-Triomphe loopt het met 3 à 4% aardig omhoog en ook het tunneltje onder de tuinen van het Louvre is flink steil. Toch belemmert dat de sprintvoorbereiding absoluut niet en gaan we – mits er geen Vinokourovje gedaan wordt – gewoon een massasprint zien. De finish zal rond 19:15 plaatsvinden. Volgens het NOS-draaiboek Tour de France gaan we dan direct door naar de analytici. Fijn. Tour du Jour start drie kwartier naderhand. Ook fijn en zoals altijd vanuit Restaurant Binnen in Breda. Favorieten Een strontsprint zal het worden zonder Kittel, Cavendish, Démare en Sagan. André Greipel is niet echt in goeden doen en dus zullen de B-sprinters gaan uitmaken wie er zegeviert op de Elysese Velden. ***** Dylan Groenewegen, Nacer Bouhanni, Edvald Boasson Hagen **** André Greipel, Michael Matthews, Davide Cimolai, Alexander Kristoff *** Pieter Vanspeybrouck, Ben Swift, Rüdiger Selig, Christophe Laporte, John Degenkolb ** Danilo Wyss, Maciej Bodnar * Thomas Boudat, Daryl Impey De , en zullen dit integraal uitzenden.
 5. Die Henk Lubberding mag ook verdwijnen bij de Avondetappe zeg. Wat een zure lul is me dat. Kraakt ie die toerfietsers volledig af omdat ze ongetraind de Galibier oprijden. Waar staat nou weer dat je ongetraind de Galibier niet op mag rijden? Beter zetten ze daar weer Rob Harmeling weg. Die is een stuk positiever. Overigens valt Thijs Zonneveld me niet tegen.
 6. ''Twintig seconden is te overbruggen'' Op 700 m
 7. Zit er dus vanavond weer bij. Met Rick Nieman, Sacha de Boer en Thijs Zonneveld.
 8. Misschien dat ze kunnen meeglippen in de slipstream? Ik rijd met een Dumoulin (69 SP) ook regelmatig top vijftien in sprints (op moeilijk), mits goed geplaatst en in het wiel van een ander.
 9. Zelfs Kwiatkowski komt niet onder de tijd van @mania op de Galibier
 10. Zou trouwens wel een echte PCM-transfer zijn
 11. https://www.npo.nl/nos-sport-de-avondetappe/18-07-2017/POW_03552066#d69e8c9a2 Bij 1'45''
 12. http://www.wielerrevue.nl/tour-de-france/martin-denk-niet-dat-ik-ooit-sterker-ben-geweest Dat zien we Daantje