Enrici

Leden
 • Content count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

436 Excellent

1 Follower

About Enrici

Recent Profile Visitors

921 profile views
 1. Carrièrekroeg

  Ik ga ook wel weer wat opstarten dan, wel een beetje kort en summier. Maar vind het leuk om te delen en het houdt het forum levendig. Toch een hele lange tijd hier gezeten haha.
 2. Carrièrekroeg

  Rustig hier tegenwoordig...
 3. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Zo, Tiny! Dat deze carrière nog steeds bestaat joh haha. Knappe prestatie hoor, ik ga binnenkort eens even wat bijlezen!
 4. [PCM17|MOE_1]Lotto-Soudal!

  Succes met deze carrière Bergkoning!
 5. [PCM 2015 | NOR_5] Motorola - Jack

  Leuke, snelle manier van een carrière presenteren Sean! Mooie resultaten ook tot nu toe
 6. [PCM2017|MOE_2] AC Sparta Praha Cycling

  Leuke carrière Jowinho! Prima eerste seizoen gedraaid en een leuke ploeg voor volgend seizoen op poten staan! Ben heel benieuwd hoe je het gaat doen.
 7. [PCM2016|MOE_1] Team Barloworld

  Bedankt voor de reacties! @tinyriconen, er zullen komend seizoen inderdaad een paar koersen bijzitten die ik gewoon moet laten lopen, gezien de toch net iets te krappe selectie. Het is niet anders. Ploegenvoorstelling 2017: Bij deze kunnen jullie Team Barloworld 2017 aanschouwen! Dit jaar treden we aan in de Pro Tour en zullen we dus aan alle prestigieuze koersen deelnemen. We hebben weer een hoop doelstellingen meegekregen, die jullie gedurende het seizoen allemaal zullen zien. Voor nu, hier onze ploeg:
 8. [PCM2015|MOE_6] Topsport BeNeLux - BNP Paribas

  Twee truitjes is natuurlijk een mooi resultaat. Jammer dat De Plus niet op zijn fiets kon blijven zitten.
 9. [PCM 2016|MOE_1] Tinkoff

  Mooie overwinning! Het eerste monument is binnen, op naar de volgende!
 10. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Een podiumplek zou al een knappe prestatie zijn, dus lijkt me dat je het beste daarvoor kan rijden. Dan kun je altijd nog kijken wat er mogelijk is. Valverde en Froome zouden in principe sterker moeten zijn, maar wie weet.
 11. [PCM 2014 | EXT_6] LUSTUCRU

  Wauw, hele knappe zege tegen Cancellara. Tactisch erg sterk gekoerst en dan heb je ook net even dat kleine beetje geluk wat je nodig had. De aanval van Hagen trok de Plakosmith-groep mooi uit elkaar.
 12. [PCM 2015|MOE_2] Liquigas Cycling Team

  Ondanks de eenvoud, toch weer een mooie overwinning erbij!
 13. [PCM 2014 | MOE_5] Fuji - Nippo

  Een paar mooie ereplekken behaald bij de NK's! Biedt perspectief.
 14. [PCM2016|MOE_1] Team Barloworld

  Bedankt voor de reacties! Hierbij het jaaroverzicht en daarmee het einde van seizoen 1! Jaaroverzicht Jaarverslag: Team Barloworld heeft een zeer sterk eerste seizoen achter de rug in de vernieuwde samenstelling. Na een sterk begin in de eerste maanden met vooral goede prestaties van Daryl Impey en Kanstantin Siutsou, werd het halverwege het jaar allemaal iets minder, mede doordat we weinig koersen konden rijden. In het najaar hebben we dit echter zeer goed hersteld met een achtste plek voor Hugh Carthy in de Vuelta en vier etappezeges in diezelfde ronde. Daarnaast pakte Pantano aan het eind van het seizoen nog een aantal overwinningen mee, waaronder de Ronde van Lombardije en de Ronde van Portugal. Al met al kunnen we spreken van een geslaagd jaar, zeker gezien de promotie naar de World Tour. De statistieken voor Barloworld: Continental Tour: plek 2 achter Cofidis. Continental Tour individueel: plek 3 (Impey), 5 (Pantano) en 8 (Siutsou). Superprestige: plek 18 Superprestige individueel: plek 48 (Pantano) Overwinningen: 17 Overwinningen individueel: 7 (Pantano) Transfers: Voor ons nauwelijks uitgaande transfers. Enkel Darren Lill zal ons verlaten, hij stopt met wielrennen. Hiervoor in de plaats is Songezo Jim gehaald, een 26-jarige Zuid-Afrikaan van Dimension Data. Van deze ploeg komt ook Merhawi Kudus over. Merhawi kreeg geen verlenging bij zijn vorige ploeg wegens tegenvallende resultaten. Barloworld ziet het echter wel zitten in de 22-jarige Eritreër en ziet in hem een goede versterking voor de ploeg. Daarnaast hebben we ons sprintersgilde versterkt met Juan Sebastian Molano, een 21-jarige Colombiaanse sprinter die vorig jaar sterk presteerde met een overwinning in de Tour de l’Avenir en de zege in La Côte Picarde. De klapper op de vuurpijl is echter onze laatste aanwinst en tevens onze nieuwe kopman, de 28-jarige Tsjech Leopold König. Hij zal volgend seizoen in één van de drie grote rondes het kopmanschap op zich nemen en zal daar hoge ogen proberen te gooien. König komt over van Team Sky, waar hij weinig voor eigen kans mocht gaan. Bij Barloworld hoopt hij zijn klassementsambities waar te kunnen maken. De stats van alle renners komen aan bod tijdens de ploegenvoorstelling voor seizoen 2. Jaarstatistieken:
 15. [PCM2015|MOE_6] Topsport BeNeLux - BNP Paribas

  Zo, dan Tommetje Dumoulin. Hele goede PN gereden Skyver!