Enrici

Leden
 • Content count

  791
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

601 Excellent

1 Follower

About Enrici

 • Rank
  Waterdrager

Recent Profile Visitors

1,726 profile views
 1. [PCM17|MOE_03] Team Felbermayr

  @Jowinho @tinyriconen @Angus1997 @yannicwkp @Taz @Joaquin Purito Rodriguez Bedankt voor de vele reacties weer mensen en excuus dat er nog niks bijgekomen is. Ik heb gewoon even geen tijd meer, dus vandaar dat dit even stil ligt. Nu natuurlijk de feestdagen, maar heb ook net een huis gekocht en ben bijna 24/7 aan het verbouwen. Dus even prioriteiten stellen. Fijne feestdagen allemaal!
 2. [PCM2016 | MOE_1] Mapei Cycling Team

  Wat Tiny zegt klopt als een bus, een paar tegenvallers, maar eigenlijk een prima ronde!
 3. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Knappe ronde gereden met de wat mindere goden Tiny! Jammer van Sepulveda, maar verder een keurige ronde
 4. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Goede start van de Tirreno! Lekker om die bittere nasmaak van Parijs-Nice even weg te spoelen
 5. [PCM 2016 | MOE_1] Roompot-Nederlandse Loterij

  Frustrerende openingsweek zo! Zoals Tiny al zegt, blijven proberen. Er komt vanzelf een moment dat de vluchters het wel gaan halen.
 6. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Mooie transfers Jowinho! Erg realistische versterkingen. Wel ontzettend jammer van Sisr, maar misschien keert ie na een jaartje met heimwee weer terug. In Tsjechië vervolgens weer een goed resultaat neergezet!
 7. [PCM 2015 | NOR_6] Motorola - Jack - FORCED END

  Mooie eindzege met Ireland in de VS en ook een goede Giro voorbereiding! In de Giro ook fantastisch gestart, drie overwinningen en het roze in bezit is hartstikke mooi! Was inderdaad even vergeten dat je op "normaal" speelt. Niveautje hoger? Ook erg leuk van die Indonesiër die de roze trui pakt, mooi moment voor dat land in jouw carrière.
 8. [PCM17|MOE_03] Team Felbermayr

  @yannicwkp @Angus1997 @Jowinho @tinyriconen @Taz @Joaquin Purito Rodriguez, bedankt voor de reacties! En excuus dat de laatste weken de updates trager komen. Het ontbreekt me simpelweg aan tijd om met regelmaat 2-3x per week te posten. Wees gerust, de carrière gaat wel door! Vuelta Ciclista a Murcia Team Felbermayr: Mikkel Bjerg, Felix Grosschartner, Daniel Lehner, Marcel Neuhauser, Hermann Pernsteiner, Lukas Schlemmer, Rüdiger Selig, Georg Zimmerman Sponsordoelstelling: eindig in top-10 Onze volgende koers is in Spanje, waar een bergachtige ééndagskoers op het programma staat! In de Spaanse bergen moet een top-10 notering worden behaald en Grosschartner is dan uiteraard de aangewezen man. Felbermayr koerst attent mee en probeert met Pernsteiner de boel een beetje uit elkaar te trekken. Hermann is aardig sterk, maar het deelnemersveld is te goed om écht een verschil te maken met één renner. Vandaar dat we van tactiek veranderen en Hermann Felix laten beschermen. Gaudu trekt een paar kilometer voor het einde ten aanval en alleen Buchmann kan volgen. Daarachter zit een grote groep met Felix die wel dichterbij komen, maar het net niet gaan redden. Gaudu wint de sprint van een leeggestreden Buchmann, daarachter mag Harm Vanhoucke mee het podium op. Felix wordt tiende in de eindsprint en dat betekent dat ook de derde doelstelling van het jaar geslaagd is! Uitslag: 1 David Gaudu TEAM Radstand 4h53'57 2 Emanuel Buchmann BORA - hansgrohe s.t. 3 Harm Vanhoucke Plakosmith + 9 4 Sébastien Reichenbach BORA - hansgrohe s.t. 5 Francesco Manuel Bongiorno Wanty - Groupe Gobert s.t. 6 Edoardo Zardini Astana Pro Team s.t. 7 Peter Kennaugh Katusha- Alpecin s.t. 8 Michael Woods TEAM Radstand s.t. 9 Cameron Meyer EF Education First - Drapac s.t. 10 Felix Grosschartner Team Felbermayr Simplon Wels s.t.
 9. [PCM17|MOE_03] Team Felbermayr

  @Taz @Jowinho @Joaquin Purito Rodriguez @yannicwkp @tinyriconen @Angus1997, bedankt voor de reacties! O'Connor is ondertussen gegroeid naar KL78, HEU78, REC75. Verder alles hoog in de 60 (behalve sprinten). Dubai Tour Team Felbermayr: Mikkel Bjerg, Felix Grosschartner, Daniel Lehner, Marcel Neuhauser, Hermann Pernsteiner, Johannes Schinnagel, Rüdiger Selig, Georg Zimmerman Sponsordoelstelling: eindig in top-10 In de Emiraten staat voor ons weer een doelstelling op het programma! Geen makkelijke, met vier vlakke etappes: een plek in de top-10 van het eindklassement. We beginnen aan de eerste etappe met twee gedachten: Selig zal in de sprint elke keer top-10 moeten rijden, óf we vergaren met een renner genoeg punten via de bonificatieseconden bij de tussensprints. We besluiten op beide paarden te gokken en sturen Bjerg mee als vroege vluchter. Beide plannen lukken in de eerste én de tweede etappe. Selig wordt in een sterk sprintersveld eenmaal zesde en eenmaal zevende, terwijl Bjerg genoeg bonificatieseconden pakt om na etappe twee op plek vier algemeen te staan. De etappewinsten gaan beide naar Ben Swift. In de derde etappe wordt alles echter anders. Op papier een vlakke etappe, maar met een behoorlijk venijnig einde met zo'n zes korte, steile heuveltjes. De échte sprinters moeten er al gauw af, zo ook Selig en Bjerg. Grosschartner handhaaft zich wel voorin en het wordt oorlog. Als Ben Swift aangaat, kan niemand meer volgen en worden de verschillen groot. Colbrelli, Démare en een verrassende Nakamura kunnen Swift nog volgen, maar daarachter zijn de verschillen groot. Gelukkig weet Felix zich naar plek zes te knokken. Ook in het AK staat hij nu zesde, met nog een biljartvlakke etappe te gaan. Swift zijn leiderstrui komt in de laatste etappe niet meer in gevaar. Gaviria wint de laatste etappe. Selig wordt weer zesde. Maar, doelstelling geslaagd! Felix wordt zesde in het klassement. Uitslag: Ben Swift UAE Team Emirates 13h54'58 2 Arnaud Démare Quick-Step Floors + 12 3 Sonny Colbrelli Bahrain - Merida Pro Cycling Team + 19 4 Ichiro Nakamura Gazprom - RusVelo + 48 5 Fernando Gaviria Trek - Segafredo + 1'43 6 Felix Grosschartner Team Felbermayr Simplon Wels + 1'57 Ben Swift UAE Team Emirates 89pts Ben Swift UAE Team Emirates 20pts Ichiro Nakamura Gazprom - RusVelo 13h55'46
 10. [PCM 2016 | MOE_1] Roompot-Nederlandse Loterij

  Mooi dat Asselman zich weer in de bergtrui mag laten zien. Mooi aanvallend gekoerst Angus!
 11. [PCM2017|MOE_4] AC Sparta Praha Cycling

  Ook in de World Tour laat je het nu echt zien! Fantastische prestatie met Cink. Ook mooi dat je in bijna elke etappe top-10 rijdt.
 12. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Die screen lijkt me het hindermoment? Vrij schandalig dan inderdaad Verder nette prestaties tot nu toe Tiny! Hopelijk kun je het zo lang volhouden.
 13. [PCM2016 | MOE_1] Mapei Cycling Team

  Jammer dat Moser de trui niet vast kon houden, maar niet geheel onverwacht. Wel goed voor gestreden! Hopelijk kan Pozzovivo nog stijgen.
 14. [PCM 2018| MOE_1] Team Dimension Data

  Zo, Groenewegen is wel in vorm zeg! Spannende sprints, hopelijk valt het voor Cav nog een keertje goed!
 15. [PCM 2015 | NOR_6] Motorola - Jack - FORCED END

  Een overwinning en het podium in twee van de drie klassiekers, is natuurlijk een prachtig resultaat. Het hoeft niet altijd alles op nummer 1 te zijn Veel succes in de Giro! Een etappe of twee zou toch moeten kunnen met Schnater en Cort.