YoungCyclist

Leden
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

3 Followers

About YoungCyclist

 • Rank
  Junior
 • Birthday 10/30/2001

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Etten-Leur
 • Interesses
  Wielrennen, Pro Cycling Manager, muziek,(Fear) The Walking Dead, JUST LOVING AVENGED SEVENFOLD

Recent Profile Visitors

1,487 profile views
 1. U23 renners toevoegen

  Hallo allemaal, Ik heb een database gemaakt voor mezelf en ik wil dat landen wat meer "niet bestaande" beloftes toevoegen (volgens mij heet het weight in de editor). Ik heb dit hoger gezet, maar er worden niet meer beloftes toegevoegd dan daarvoor (dus bij sommige landen zijn er nog steeds 0 beloftes). Hoe kan ik ervoor zorgen dat landen die beloftes wel automatisch toevoegen? Ik gebruik overigens pcm 2017. Alvast bedankt!!! Groetjes, YoungCyclist
 2. Hallo allemaal,

  Zoals sommigen weten ben ik een 2009 database aan het maken. Ik heb een vraagje: is er iemand die minimaillots ervoor wil maken? Ken je iemand die het misschien zou willen doen, geef dit dan door! :)

  Groetjes,

  YoungCyclist

 3. [PCM 2014 | MOE_5] Fuji - Nippo

  Ik ontdek deze carrière nu pas, maar ik vind het helemaal geweldig! Ik heb een vraagje: hoe ga je van een sponsor als nippo - vini fatini naar fuji -nippo?
 4. [PCM 2017] Suggesties

  Renners mogen van mij wat later hun piek hebben. Als iedere renner op z'n 27e al op z'n max zit, vind ik het nog een beetje vroeg. Ook wil ik verandering met sponsors. Dat je bijvoorbeeld meer sponsors voor het volgende seizoen kan tekenen en dat de grootte van de sponsor bepalend is voor je team. Natuurlijk hangt het er dan wel vanaf of je team world-tour rijdt of continental etc. Ook zou ik willen dat je voor het volgende seizoen andere helmen kan kiezen. Éen standaard helm vind ik een beetje saai. Misschien ook een ideetje: je kan bij jezelf (pro cyclist) en bij je renners (carrière) bepalen hoe intensief je op bepaalde punten wilt gaan trainen. Anders krijg je bijvoorbeeld dat een klimmer 80 klimmen, 71 heuvels en 60 hardrijden heeft. Misschien voor de graphics als het niet teveel moeite kost: hoe meer inspanning een renner levert, hoe meer je de verzuring op z'n gezicht ziet.