wigginsfroome

Leden
 • Content count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

3 Followers

About wigginsfroome

 • Rank
  Belofte
 • Birthday 10/30/2001

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

658 profile views
 1. @tinyriconen Heb 1 kolom gevonden die vergelijkbaar kan zijn. Dat is value_i_sponsor_furure. Heb er verder geen gevonden die vergelijkbaar is, maar hoop dat jij zo snel mogelijk kan kijken welke er misschien nog meer vergelijkbaar kan/kunnen zijn.
 2. @tinyriconen Dankjewel voor het zeggen waar je het zou kunnen veranderen voor het loonbudget, maar ik opende net de Lachis editor, maar zag in DYN_team niet de kolommen van de nummers 1 t/m 4 staan. Zou je misschien weten waar ik ze dan zou kunnen vinden in de editor?
 3. @tinyriconen Heb op alle teams een contract einde van de sponsor op 2099 staan, omdat ik het leuk vind als alle teams hun sponsor houden. Ik heb er nu niet echt last van van het niet kunnen verlengen,maar wel als ik zelf renners zou willen aantrekken. Weet jij misschien wat ik kan doen met de sponsor of met het team in een editor zodat ik wel voldoende budget heb om het contract te verlengen en om renners aan te trekken?
 4. @tinyriconen Ben net aan mijn 3e seizoen begonnen, maar zie nu dat mijn maximale budget 2000 is gegaan. Denk je dat dit budget is aan te passen? Weet je misschien nog iemand die mij hiermee verder zou kunnen helpen die misschien wel verstand kan hebben van het veranderen van zulke dingen?
 5. @tinyriconen Bedankt voor het helpen
 6. Hallo, Ik ben met mijn Sky carrière bezig met de Vuelta. Ik heb daar met Froome niet veel concurrenten en dat was vorig seizoen ook het probleem. Ik zou graag de favoriete koersen van de renners in een editor aan willen passen zodat er meer concurrentiestrijd is, maar heb tot nu toe nog niks kunnen daarvan kunnen vinden in de editor. Weet iemand waar ik dat kan aanpassen zodat ik het volgende seizoen met meer concurrentie aan de start kan staan van bijv. de Vuelta? WigginsFroome
 7. @tinyriconen Ik speelde de race net in een one-off race en daar werkte de race wel. Toen probeerde ik het in carrière nog een keer en toen deed hij het wel. Voor alsnog bedankt voor het helpen zodat ik weet hoe ik het moet oplossen als dit vaker gebeurt.
 8. Hallo, Ik ben met mijn carrière weer bezig na mijn probleem die ik had met het loonbudget, maar dat is nu opgelost. Ik heb nu nog een probleem gevonden. Ik ben bij de laatste etappe van de Giro en dat is een itt (speel met de ASO DB 2013 en deze Giro is een van de varianten die de db bevat) maar als ik de itt wil spelen, of simuleren dan crashed de game. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? WigginsFroome
 9. @tinyriconen Dankjewel voor het helpen!
 10. @tinyriconen Heb net de contracten verlengt via de editor,maar ik heb nog 2 renners met een contracteinde van 2014(tot einde seizoen) maar dan zie ik ineens dat de directie een max salaris heeft van -27250, maar dat het loonbudget dat bovenin is te zien wel hoger is geworden na het veranderen van de contracten in de editor. Ik heb de lonen iets verhoogd, maar ik weet niet of dat daar aan gelegen heeft. Is dat - budget nog aan te passen naar een + budget?
 11. @tinyriconen Bedankt voor de hulp die je mij heb gegeven en voor de eventuele oplossingen en opties.
 12. Hier de link naar screenshots van mijn probleem. Ik zou het liefst het loonbudget (bedrag wat je bovenin ziet) willen veranderen,zou dat in een editor kunnen? de link: https://www.dropbox.com/home/PCM13
 13. @tinyriconen Heb het net aangepast naar 10000, maar hij blijft nog steeds bij de renners met een hoog salaris zeggen dat ik maximaal maar 24400 voor hun contract kan besteden. Is er iets in de editor waardoor ik het loonbudget kan verhogen?
 14. @tinyriconen Heb het budget wat verandert, maar het helpt niks. Weet jij misschien iemand die mij hiermee verder kan helpen?
 15. @tinyriconen Ik kan als ik het carriere bestand open alleen de DYN_sponsor vinden,maar daar vind ik 2 dingen waaraan het denk ik kan liggen. Of aan value_i_budget maar die zit al op 6,3 mil of value_i_year_max en die staat bij elk team op 2099, misschien dat het daar aan kan liggen?