Sem

Admins
 • Content count

  5,716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Sem last won the day on April 16 2016

Sem had the most liked content!

Community Reputation

2,394 Excellent

About Sem

 • Rank
  Kopman
 • Birthday October 3

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UC6xyI2H6AURP4WXwfuiI4sA

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  Pro Cycling Manager, voetbal, F1, muziek

Extra

 • Onderscheidingen
  Hulpvaardigste PCM-lid v/h jaar '15

Recent Profile Visitors

7,093 profile views
 1. Ik ga hier niemand kiezen want ik nomineer iedereen van het team
 2. Version

  164 downloads

  Kenmerken: Nieuwelingendatabase van het jaar 2016 Echte renners uit het nieuwelingencircuit Echte teams uit het nieuwelingencircuit Echte stats Echte kalender Echte races Klassiekers Opmerkingen: Deze database kan samen gespeeld worden met de FDB16v1.0, die aankomende week online komt. Installatie: Pak het bestand uit met WinRAR Voer de eerste setup genaamd DOCUMENTEN uit en kies de documenten map van Pro Cycling Manager 2016 Voer daarna de tweede setup genaamd PROGRAMFILESX86 uit en kies de Steam-steamsapps- common-Pro Cycling Manager 2016 map Selecteer de ndb in de game en spelen maar! Credits: Cas2001 Sem
 3. Erg ver, alleen de FDB mini's nog voor de fantasy sponsors en natuurlijk de installer om jullie het als downloaders makkelijker te maken.
 4. WT en PCT is goed.
 5. Die is eruit gehaald , helaas.
 6. Excuus voor de vertraging. Eigenlijk is het simpel maar je moet het eventjes weten. In Documents\Pro Cycling Manager 2016\Mod maak je eventjes een nieuw mapje en daar stop je de database (cdb bestand) in. Vervolgens noem je het cdb bestand altijd OfficialRelease.cdb. Dan zou het moeten werken.
 7. Alles is nog onder controle!
 8. Al beantwoord via Skype Verander alle contracten van de huidige ploegen tot 2099 en de verkeerde Movistars naar het huidige jaar, ook bij max_contract.
 9. Ja klopt, maar die zijn er vast wel.
 10. Of je laad de wedstrijd nog een keertje
 11. Yeah! Mooi man!!
 12. Ik zou zeggen kijk de Tour de France serie terug, want daar probeerde ik Froome nog uit het geel te rijden door middel van aanvallen en de felbegeerde Astana techniek
 13. Gewoon via de site downloaden, anders heb je namelijk geen materiaal
 14. Alles

  Heb je een leuke request? Plaats die dan hier, want de komende drie dagen heb ik tijd voor fantasy shirts voor in de FDB. Voorwaarden: Sponsor mag nog niet gemaakt zijn REQUEST Hoofdsponsor: Co-Sponsor (eventueel): Kledingsponsor: Craft/B'twin/Alé/Vermarc/Moa/Rapha/Sportful/Mavic/Castelli/Nalini Overige kleinere sponsoren:
 15. Het spel is goed speelbaar, maar nieuwe toevoegingen die Cyanide heeft toegevoegd die best wel een grote invloed hebben, zoals de dagvorm is te doorslaggevend op dit moment. Of Cyanide dit gaat oplossen is maar de vraag, maar als je alles goed indeelt dan heb je vrijwel altijd wel een +2 met je renner op belangrijke dagen.