Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pilsudski last won the day on February 7 2014

Pilsudski had the most liked content!

Community Reputation

1,448 Excellent

1 Follower

About Pilsudski

 • Rank
  Waterdrager
 • Birthday

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  6 waarschuwingspunten (ik verzamel die)

Recent Profile Visitors

1,168 profile views
 1. snap alleen niet wat er zo negatief zou zijn aan een vriendin die dr bek houdt.
 2. gisteren even bij de hoeren geweest, ook de dikste eruit gepakt, achteraf bleek dat ik in je moeders mond heb gekakt. Vond ze fijn, vond het alleen wat jammer van de zurige toets. snap het ook wel, had mij wat moeten inhouden op mijn zaterdagse zuip. weer mislopen. Nee zeggen tegen een volgende consummatie is het moeilijkste wat er is.
 3. goddomme he wat triest. Doet me ook spontaan terugdenken aan die giro die Gesink won toen in de Blanco periode, weten jullie nog. Gesink mee in de vlucht in een overgangsetappe en kreeg 5 minuten cadeau, daarna telkens Scarponi die etappe na etappe wat tijd terugnam, dan die laatste bergetappe was hij solo en Gesink maar geven in de achtervolging, maat scarpi viel de laatste km wat stil en kwam toen 10 seconden tekort. Ik stond te schreeuwen voor mn scherm. Uiteindelijk gunde ie het gesink ook wel hoor. Een grote meneer.
 4. vrouwen zijn wandelende vagina's
 5. Met hoeveel lengtes gaat Valverde winnen? Een tientje op 2,5.
 6. 1. Friends 2. The Wire 3. The Sopranos 4. Game of Thrones 5. The Fresh Prince of Bel-air 6. Heroes 7. Prison Break 8. My Wife and Kids 9. Rome 10. House M.D. Moeten tevens de enige series zijn waar ik ooit meerdere aflevering van gezien heb.
 7. Ze kunnen dan al meteen 10 truien opsturen naar Sagan.
 8. 16 toegegeven de verleiding was groot bij de laatste vraag expres fout te antwoorden.
 9. Het zijn anders alle 10 dikke losers. Het enige wat je met zulke namen op je erelijst kan bereiken zijn wat foute grappen van @Matthijs Kortlever a la Gay McCarthy, Sean de Bi & Reetstreepo. En hoezeau heet die Restrepo eigenlijk Jhonatan? Sowieso bijeengepoept door een hersendode hollander en een colombiaanse hoer die jongen.
 10. Als ik het goed heb hoef je met kodi niet te downloaden, kan je gewoon een titel kiezen en beginnen kijken, ondertitels direct selecteren etc, dus veel sneller dan eerst een torrent te zitten downloaden. En hoezo om op je tv te kunnen kijken? Ge steekt toch gewoon een hdmi kabel tussen uw laptop en tv zoals altijd? Of kennen ze dat nog niet in sint niklaas?
 11. Die voorbeschouwingen moeten sneller komen. De dag dat de ronde is gereden moet die van parijs roubaix er al staan, als dat wordt gereden die van de amstel etc etc. 1 a 2 dagen op voorhand is gewoon te laat. Ik kan dat sneller maarja, die egotrippertjes laten me niet.
 12. 2750 brut 1850 a 2100 netto afhankelijk van de maand en dan nog wat extralegale voordelen ik woon nog thuis, de imaginaire partner ook, wel aan het bouwen. Poen geschept om mij vervolgens diep in de schulden te steken natuurlijk, zoals het hoort hier.
 13. wat zit die akkerfukker daar weer in de studio te doen met zijn blijtsmoel, word er mottig van