Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,798
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,943 Excellent

1 Follower

About Pilsudski

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  6 waarschuwingspunten (ik verzamel die)

Recent Profile Visitors

2,202 profile views
 1. Ronde van Frankrijk 2019: Deelnemers

  Deze tour is voer voor voor carlos sastre
 2. Ronde van Frankrijk 2019: Deelnemers

  zonde van froome
 3. Colombiaanse klimmer Martinez past voor Tour na val op training Daniel Martinez won dit jaar nog een etappe in Parijs-Nice. do 06 juni 2019 22:59 Rigoberto Uran zal niet kunnen rekenen op zijn land- en ploeggenoot Daniel Martinez tijdens de Tour. De renner van EF Education First liep bij een val op training breukjes op in zijn pols en duim. Maandag kwam Daniel Martinez ten val en woensdag ging hij al onder het mes. De 23-jarige Colombiaan brak zijn rechterpols en linkerduim en zal 2 maanden moeten revalideren. "Ik kan op dit moment niets doen zonder hulp van iemand anders. Ik heb te veel pijn aan mijn handen", zegt Martinez. "Ik vind het triest dat ik de Tour moet missen, want ik had er heel hard voor getraind. Ik zal mijn doelen nu moeten verleggen. Hopelijk sta ik er terug in het najaar, dan zijn er ook minder pollen in de lucht en waait de wind traditioneel zwakker, dat kan in mijn voordeel spelen" "Dit is een streep door de rekening, want Daniel was een belangrijke schakel in onze plannen", zegt ploegleider Jonathan Vaughters. Martinez had Rigoberto Uran moeten bijstaan, die opnieuw een gooi doet naar het podium. "De Tour zit vol verrassingen, we hebben de eerste al wat vroeger gekregen."
 4. Studeren - wie, wat, waar, wanneer?

  ik ben zo rechts dat ik altijd voorrang neem
 5. Giro 2019

  Eigenlijk de schuld van kk, die moedigt m nog aan
 6. Belgische politiek

  Onzin. 1/5 van de stemmers die een anti-stem uitbrengt klopt nooit. 1/5 van vlaanderen dat debiel & marginaal is, dat klopt wel ja. Ik ben er vrij gerust in dat 90% van de vlaams belang stemmers dat bewust heeft gedaan en achter de idee├źn van het Vlaams Belang staat. De meerderheid van de mensen is gewoon dom en simpel van geest.
 7. Belgische politiek

  Klopt niet. De CD&V en VLD hun kiezers willen niet dat hun partij samen zou werken met het vlaams belang, daarom zeggen ze dat ook meteen zo pertinent dat ze er niet mee willen samenwerken, om de weinige kiezers die ze nog hebben ook niet kwijt te spelen. NVA heeft nog steeds een aantal kiezers van vlaams belang althans dat valt toch te vermoeden, en het zou dus wat de toekomst betreft dom zijn van De Wever om de deur meteen toe te gooien, maar in feite wil hij iet echt samen werken met het Vlaams Belang. Politiek is gewoon een schijnheilig gedoe iedereen kan dat zien, en de modale burger trapt er gewoon in.
 8. Giro 2019

  jij was toch dumoulist?
 9. [Voetbal] Champions League

  Nou als neutrale toeschouwer was het wel weer een fijne wedstrijd. En ik twijfelde nog of ik de tweede helft wel nog zou kijken...
 10. Blessuretopic

  hier een bron
 11. E3-prijs Tom Boonen 2019

  Boonen was gewoon de betere renner dan cancellara, staat als een paal boven water. Koersen winnne boonen>>> cancellara Langste solo overwinning boonen>>>cancellara sprinten boonen >>>cancellara groene truien winnen boonen >>> cancellara Parijs roubaix winnen boonen >>> cancellara Wereldkampioen worden boonen >>> cancellara enige wat cancellara wat beter kon was tijdrijden maarja dat kan campenaerts ook, en engeltjes tonen aan de camera en melig doen en pelotons stilleggen uit lafheid kon ie ook beter ja sukkelssss
 12. Kan iemand me het verband uitleggen tussen veldrijden en het zich kunnen positioneren in een peloton? Serieuze vraag trouwens.
 13. Wielrennen in de media

  froome gaat nog massala grote rondes winnnen
 14. 74ste Danilith Remco Koerse

  Ongehoord talent die Hollander Kees Bolleke, 23 jaar en al zo'n koers op je palmares. Daar kunnen remco en philipsen alleen maar van dromen @TromBone .
 15. Milaan-San Remo 2019

  neej is milaan sans remco