Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,668
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,790 Excellent

1 Follower

About Pilsudski

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  6 waarschuwingspunten (ik verzamel die)

Recent Profile Visitors

1,698 profile views
 1. Etappe 1 | Jeruzalem-Jeruzalem | 04/05

  O ja we starten in Israel dit jaar, dacht altijd dat dat een soort van slechte grap was.
 2. Voorjaar 2018 Analyse

  goed topique kutvoorjaar zonder boonen geen koers
 3. ik dacht, dit forum kan dit topique wel gebruiken.
 4. 15/04 Amstel Gold Race

  nee hoor, in de tour gaat ie alles weggeven want zijn seizoen is toch al geslaagd, als je jouw logica mag volgen tenminste.
 5. 15/04 Amstel Gold Race

  Sagan's seizoen is al geslaagd? En dan zijn we verbaasd dat alle renners met een kutinstelling rondrijden. Kan je veel zeggen maar Boonen ging niet na het winnen van de E3 prijs, gent wevelgem, de ronde en parijs roubaix een zege te grabbel gooien in een andere koers, zelfde kan je zeggen over gilbert. Gewoon door naar het volgende doel ipv een beetje te janken.
 6. [Voetbal] Europa League

  lijkt me geen flikker aan maar als jij me vertelt waarom het leuk is, wil ik wel kijken hoor
 7. je zit daar wel in poephouding dus enigszins toepasselijk. beter past iemand dat gifje aan met een drolletje uit je tokus.
 8. 08/04 Parijs-Roubaix

  Stybar heeft anders gisteren meer in de aanval gereden dan vanmarcke en uran in hun hele carriere.
 9. Boonen: "Sagan moet mond houden over samenwerking, hij is zelf een sleper" Tom Boonen is niet mals voor Peter Sagan. WO 04/04/2018 - 22:10Peter Sagan klaagde na de Ronde van Vlaanderen over een gebrek aan samenwerking tussen de favorieten. Bij het panel van Extra Time, en dan vooral Tom Boonen, moet de wereldkampioen alvast niet op begrip rekenen. "Niet zagen" In de achtervolging op Niki Terpstra had Peter Sagan op meer samenwerking tussen de verschillende teams en toppers gehoopt. Daar deed hij achteraf zijn beklag over. Sagan kijkt de kat uit de boom, komt 1 keer naar voren en zwaait dan wat met zijn handje TOM BOONEN "Het is toch niet onbegrijpelijk dat ze met hem niet zomaar naar de finish of de Paterberg willen rijden", opent Nick Nuyens de debatten. "Ik vind dat hij niet moet zagen over een gebrek aan samenwerking", windt Tom Boonen er geen doekjes om. "Hij is diegene die altijd zit te slepen." "Sagan kijkt steeds de kat uit de boom, komt dan één keer naar voren en zwaait dan wat met zijn handje. Hij moet zijn mond houden." Boonen: "Ik kom goed met Sagan overeen, maar hij moet niet memmen" "Pas op, ik kom goed met hem overeen en dit doet niets af aan zijn kwaliteiten. Het is een enorm goeie renner. Maar hij moet niet zagen over een gebrek aan samenwerking, terwijl hij zelf de kantjes eraf rijdt. Hij is echt een sleper." "Hij doet niets verkeerd door te profiteren van andere ploegen, maar dan moet hij achteraf niet memmen: ze draaien niet rond met mij." Karl Vannieuwkerke vat het samen: "Sagan heeft geprobeerd de sprong te maken naar Terpstra, maar hij kwam niet dichter. Hij was dus gewoon niet goed genoeg."
 10. 01/04 Ronde van Vlaanderen

  sinds boonen niet meer koerst is mijn penis exponentieel gekrompen. een verwaarloosde rimpeloeris is het.
 11. 28/03 Dwars door Vlaanderen

  zoals vahnstad zei, de minste lafste heeft gewonnen vandaag.
 12. 28/03 Dwars door Vlaanderen

  heb alvast mn zwemshort uit de kast gehaald
 13. Pilsudski rijdt de strade bianchi

  @Cyrilgeile shit, mooiste rit die ik ooit heb gedaan, echt schitterend. En onderweg werden veel foto's genomen (60 van mij) dus leuke herinnering. Heb wel nooit in mijn leven zo afgezien. Heb er 6u over gedaan van start tot finish met 3 bevoorradingen, heb op 1 collega na iedereen losgereden trouwens dus talent jwz. Maar toch afzien hoor. Die laatste 40km wat een verschrikking, deze ene kuitenbijter na de andere, geen km rust meer. Poeh poeh. Maar wel een schitterende ervaring. ook niet lekgereden, beter ook want zou de moed niet meer gehad hebben een nieuwe te steken op het einde. Geluk met het weer ook, zondag droog, juist wat slijk en vettig van de zaterdag nog. Kan het alleen maar aanraden om ook eens te gaan doen.
 14. 03/03 Strade Bianche