Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,815
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,979 Excellent

1 Follower

About Pilsudski

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  6 waarschuwingspunten (ik verzamel die)

Recent Profile Visitors

2,306 profile views
 1. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  In Praag kwamen wij toe rond de negenen en wij vonden daar serieus geen deftige eetgelegenheid meer die open was in het centrum ik bedoel serieus. Kwamen we zo een eetplaats tegen en vroegen we kunnen we hier nog wat bikken, zegt die kerel ja geen probleem hoor. Bestellen we gewoon een pizzaatje die allicht gewoon uit de diepvries kwam en dan de oven in met een pils erbij en moesten we op voorhand betalen, toen we halfweg de pizza waren deed ie het licht uit omdat hij wou sluiten. We waren toen niet zo blij, waarop hij niet zo blij werd. We hebben nog bier over zijn koppie moeten gieten om hem wat af te koelen. Nare ervaring.
 2. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  auschwitz is massatoerisme, ik vond dat die sfeer helemaal niet overkwam. kwam misschien ook door het weer (stralende zon en 30 graden) toen ik er was maar qua museum en ervaring vind ik het fort van breendonk of Kamp Vught een stuk indrukwekkender om eerlijk te zijn. In Auschwitz heb je een berg brilletjes van alle gevangenen, een berg boekentasjes, etc etc. ik had daar wel wat meer van verwacht. Maar goed je moet het wel eens gezien hebben zeker. Die zoutmijnen zijn inderdaad ook zeker de moeite. En dat kasteelding in het centrum van Krakau. Krakau is sowieso veel gezelliger en toeristischer maar inderdaad klein. Warschau is meer geen grootstad met niet zo noemenswaardige bezienswaardigheden. En ja Praag is Praag. Beetje naar die klok staan gapen, beetje pedaloën.
 3. Werken - wie, wat, waar, wanneer?

  hoe komt het? En @Fiets & @Mathijs Buzeijn@Mathijs Coolen @Matthijs Demeulenaere@Matthijs Kortlever@Matthijs Thielemans@Matthijs2207@Mathijssnijders@Matthijs ook nog?
 4. WK

  nee maar serieus als gilbert geen kopman is wie dan wel?
 5. wat een kutploeg hee moevistaar
 6. The Lost 500 - 2019

  het leuke aan deze lijst is dat ze de allervreselijkste films bevat
 7. Transfers

  En dat ze nu allemaal stoppen met te kakken op de lotto!!! dixit Michel.
 8. Remco is toch niet te dik

  Toch sterk hoor als neoprof een klassieker & Europees kampioen tijdrijden. Is dan wel niet zo geil als Boonen maar als hij volgend jaar nog een klassieker pakt en wereldkampioen wordt en daarna aan de coke geraakt zal ik toch vanzelf voor m gaan supporteren
 9. Het snoeiharde gelijk van Gerrit-Jan vultje

  Grappig dat iedereen wist dat bernal ging winnen en juist die ene knakker die dacht dat quintana ging winnen smeekt om een pluim op zn hoed haha lul
 10. 27/7 Knalto in Val Tho

  Dus cumlombiaan wint deze tour voor pussies, hoe toepasselijk
 11. Ronde van Frankrijk 2019: Deelnemers

  Deze tour is voer voor voor carlos sastre
 12. Ronde van Frankrijk 2019: Deelnemers

  zonde van froome