Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,760
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,907 Excellent

1 Follower

About Pilsudski

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  6 waarschuwingspunten (ik verzamel die)

Recent Profile Visitors

1,952 profile views
 1. Transfers

  sukkel beter leer jij je bek houden op fora zoals ik op meetings
 2. Rode Duivels

  Wiz hzb er gewonnen?
 3. Najaar

 4. WK wegrijden op de weg

  m'n anus is reeds een maand hors service ik dacht dat het ging, ik dacht dat het kon...
 5. spajnaarde komne massala de stratne op in miurca!!

  vond het ook geen goede grappa.
 6. WK wegrijden op de weg

  Tom Boonen was in 2005 al wereldkampioen, wat had Quintana al gepresteerd in 2005? Juist ja, helemaal niks Trouwens Quintana is een leeftijdsgenoot van me, het zou m'n grootvader kunnen zijn. En ik zeg je eerlijk, ik demarreer kwieker dan 'm. Gisteren nog, drie bier op zeg maar een kwartier. Daar gaat ie zei de barman.
 7. WK wegrijden op de weg

  vino had sowieso gewonnen. Uran is gewoon lelijk dom en colombiaan.
 8. WK wegrijden op de weg

  wat zouden jullie zeggen op grond van zijn lichte tred
 9. WK wegrijden op de weg

  Michel Wuyts doet een oproep: "Laat Evenepoel gedijen, de weg is nog lang" "Verbluffend wat Evenepoel laat zien", vindt ook Michel Wuyts. vr 28 september 2018 12:24 Michel Wuyts heeft de voorbije dagen met open mond naar het WK van Remco Evenepoel (18) zitten kijken. "Overweldigend, zelfs voor een man van 61", reageert onze commentator. "En er zit nog rek op." Beste WK van Belgische jongeren De junioren en de beloften rijden in Innsbruck het beste WK dat ik ooit heb meegemaakt. En ze scoren hier ook in een onderdeel dat nooit het onze was: het tijdrijden. De bond besteedt daar nu meer aandacht aan. Jonge renners laten zich stimuleren door voorbeeldfiguren zoals Victor Campenaerts. Dat demonstreren ze nu tot in het kwadraat op het WK. Het was verbluffend om te zien hoe Remco Evenepoel steeds verder uitliep in de tijdrit. Hij kende geen enkel moment van verzwakking. Kijk hieronder naar de gouden tijdrit van Evenepoel: Er zit nog rek op Evenepoel Tijdens de wegwedstrijd van de junioren zat ik met de daver op het lijf. Na de valpartij durfde ik geen cent meer te geven voor Remco Evenepoel, maar dat heb ik niet hardop durven te zeggen. Je leeft op hoop. De manier waarop hij die heeft ingevuld, was overweldigend, zelfs voor een man van 61. Ik zit hier nu met een gevoel van dankbaarheid. Als vader en als grootvader weet ik ongeveer wat op hem afkomt: heel veel. Daarom doe ik een oproep: laat hem gedijen, laat hem op adem komen. De weg is nog lang. Op grond van zijn lichaamsbouw, op grond van zijn lichte tred en op grond van zijn uithoudingsvermogen durf ik te stellen dat er nog rek op zit. Als kind heb ik ook een fenomeen klasrijk zien domineren, maar zijn naam ga ik nu niet uitspreken. Michel Wuyts over de finale prik van Remco Evenepoel in de WK-wegrit: "Auf Wiedersehen!"
 10. WK wegrijden op de weg

  nee maar die evenepoel, kan best zijn dat ie gewoon stagneert op dit niveau. Of gevalletje dat zich op veel te jonge leeftijd kapot traint en het op zijn 24e kotsbeu is. als je eens kijkt naar wie podium reed op het wek junioren de laatste 30 jaar wat schiet daar dan eigenlijk van over, wat pseudo goede profs ja maar niet veel.
 11. WK wegrijden op de weg

  Als er een hollander wint eet ik een drol van m'n hond op.
 12. WK Tijdrijden

  dit is vooral lelijk maar goed zou ze alsnog doen
 13. Beter gaat hij uit als Gijs Van Hoecke.