Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pilsudski last won the day on February 7 2014

Pilsudski had the most liked content!

Community Reputation

1,656 Excellent

1 Follower

About Pilsudski

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen
 • Woonplaats
  6 waarschuwingspunten (ik verzamel die)

Recent Profile Visitors

1,376 profile views
 1. Wanneer gaan jullie snappen dat die boerencross niemand interesseert, laat staan dat ik er een pronostiek voor zou gaan invullen. Degene die zich hiervoor opgeeft zou beter wekelijks mijn anus komen uitvegen ipv zo'n pronostiekje op te stellen, ik zeg je eerlijk.
 2. Sergio Buskets
 3. Boonen, Vinokoerov en Ludo Dierickxsens
 4. Jose Been?
 5. Ik schreef m'n thesis in het Russisch. Stoer hé?
 6. Bedankt voor het aanbod maar ik klaag liever achteraf.
 7. Nee maar even serieus dit is toch het officieuze wereldkampioenschap tijdrijden? Kan me geen niet europeaan bedenken die dit beter had gekunnen. Campenaerts is op dit moment gewoon de beste tijdrijder ter wereld, snap niet wat jullie dit zitten te minimaliseren.
 8. Schijtmuziek Plusmama
 9. Klopt wel maar ik kan dieper dan dat hoor. Toont maar aan dat je niet in alles een kampioen kan zijn.
 10. Is zijn elleboog al genezen ondertussen?
 11. hé homo's, valt deze rit ergens integraal te herbekijken? Werd anaal geneukt door m'n digibox, nam ie de rit op voor het journaal en niet erna ik ben weer totala de lul.
 12. Gegroet jongelui, Ik heb 2 weekends geleden voor het eerst 100km gefietst en ik kon op de heuveltjes op 1 na al mijn fietsgenoten losrijden dus ik vermoed dat ik een soort andy schleck ben. Daarom zou ik nu nogmaals overwegen een fiets te kopen hihihi. Zoals sommigen onder jullie weten heeft mijn vorige 5 jaar geleden de geest gegeven. Nu stop ik sinds die dag elke dag 0,5€ in een potje en die zou ik volgend voorjaar gaan willen inwisselen in een fietsspeciaalzaak. Dus een goeie duizend euro voor recreatief 2000km in het jaar lijkt me. Nu mijn concrete vragen: Vraag 1: Kennen jullie een fietsenspeciaalzaak in Oost-Vlaanderen die jullie kunnen aanraden? Mijn overbuur is een fietsenleurder en de service is echt nul. Vraag 2: weten jullie soms waar of er ergens écht epische wieleruitrusting te krijgen is? Ik heb het dan over t-mobile outfits vand de duitse of kazakse kampioen, wereldkampioenuitrusting van quickstep 2005, of iets van mapei,once,... zoiets. Of bestaat dat allemaal niet meer? Vraag 3: ik heb precies eerder in dit topique gelezen dat ik een Cube Attain SL of iets dergelijks moet kopen, kan je dan de kleur kiezen? want dat moet uiteraard passen bij mijn epische wieleruitrusting. Dan zou ik uiteindelijk ambiëren om op mijn dertigste RG-update's beste prestatie in de tour te evenaren of in mijn stoutste dromen een tour winnen aan de groene tafel zoals Andy Schleck himself. En komt die focus outfit er nu? Zoja dan kom ik jullie ook even losrijden.
 13. ja leuk zeg zo'n klim waar ze de helft van de tijd in de berg zitten en je dus geen reet kan zien. lijkt me wel een klim voor quintana ideaal om je laffe koersgedrag weg te steken
 14. De ronde van Vlaanderen bedoel je?
 15. zou het niet doen, geld is het enige wat telt