Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,760
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pilsudski

 1. Transfers

  sukkel beter leer jij je bek houden op fora zoals ik op meetings
 2. Rode Duivels

  Wiz hzb er gewonnen?
 3. Najaar

 4. WK wegrijden op de weg

  m'n anus is reeds een maand hors service ik dacht dat het ging, ik dacht dat het kon...
 5. spajnaarde komne massala de stratne op in miurca!!

  vond het ook geen goede grappa.
 6. WK wegrijden op de weg

  Tom Boonen was in 2005 al wereldkampioen, wat had Quintana al gepresteerd in 2005? Juist ja, helemaal niks Trouwens Quintana is een leeftijdsgenoot van me, het zou m'n grootvader kunnen zijn. En ik zeg je eerlijk, ik demarreer kwieker dan 'm. Gisteren nog, drie bier op zeg maar een kwartier. Daar gaat ie zei de barman.
 7. WK wegrijden op de weg

  vino had sowieso gewonnen. Uran is gewoon lelijk dom en colombiaan.
 8. WK wegrijden op de weg

  wat zouden jullie zeggen op grond van zijn lichte tred
 9. WK wegrijden op de weg

  Michel Wuyts doet een oproep: "Laat Evenepoel gedijen, de weg is nog lang" "Verbluffend wat Evenepoel laat zien", vindt ook Michel Wuyts. vr 28 september 2018 12:24 Michel Wuyts heeft de voorbije dagen met open mond naar het WK van Remco Evenepoel (18) zitten kijken. "Overweldigend, zelfs voor een man van 61", reageert onze commentator. "En er zit nog rek op." Beste WK van Belgische jongeren De junioren en de beloften rijden in Innsbruck het beste WK dat ik ooit heb meegemaakt. En ze scoren hier ook in een onderdeel dat nooit het onze was: het tijdrijden. De bond besteedt daar nu meer aandacht aan. Jonge renners laten zich stimuleren door voorbeeldfiguren zoals Victor Campenaerts. Dat demonstreren ze nu tot in het kwadraat op het WK. Het was verbluffend om te zien hoe Remco Evenepoel steeds verder uitliep in de tijdrit. Hij kende geen enkel moment van verzwakking. Kijk hieronder naar de gouden tijdrit van Evenepoel: Er zit nog rek op Evenepoel Tijdens de wegwedstrijd van de junioren zat ik met de daver op het lijf. Na de valpartij durfde ik geen cent meer te geven voor Remco Evenepoel, maar dat heb ik niet hardop durven te zeggen. Je leeft op hoop. De manier waarop hij die heeft ingevuld, was overweldigend, zelfs voor een man van 61. Ik zit hier nu met een gevoel van dankbaarheid. Als vader en als grootvader weet ik ongeveer wat op hem afkomt: heel veel. Daarom doe ik een oproep: laat hem gedijen, laat hem op adem komen. De weg is nog lang. Op grond van zijn lichaamsbouw, op grond van zijn lichte tred en op grond van zijn uithoudingsvermogen durf ik te stellen dat er nog rek op zit. Als kind heb ik ook een fenomeen klasrijk zien domineren, maar zijn naam ga ik nu niet uitspreken. Michel Wuyts over de finale prik van Remco Evenepoel in de WK-wegrit: "Auf Wiedersehen!"
 10. WK wegrijden op de weg

  nee maar die evenepoel, kan best zijn dat ie gewoon stagneert op dit niveau. Of gevalletje dat zich op veel te jonge leeftijd kapot traint en het op zijn 24e kotsbeu is. als je eens kijkt naar wie podium reed op het wek junioren de laatste 30 jaar wat schiet daar dan eigenlijk van over, wat pseudo goede profs ja maar niet veel.
 11. WK wegrijden op de weg

  Als er een hollander wint eet ik een drol van m'n hond op.
 12. WK Tijdrijden

  dit is vooral lelijk maar goed zou ze alsnog doen
 13. Beter gaat hij uit als Gijs Van Hoecke.
 14. Forummeeting 2.0 (Juni tm Augustus)

  de volgende meeting tenzij het in Noord holland is
 15. [Voetbal] Europa League

  disagree, uitgezeken cristal smaakt beter dan cristal
 16. "Het record van Wiggins kan scherper" Van den Berg gelooft (uiteraard) in de kansen van Beukeboom. "Omdat hij op 1.800 meter hoogte rijdt in Mexico (Eddy Merckx vestigde zijn werelduurrecord in 1972 ook in Mexico, red), omdat het materiaal beter is dan 3 jaar geleden en omdat Dion de ideale renner is voor een recordpoging." "Ik snap wel dat de buitenwacht naar ons kijkt en denkt: wie denken die gasten wel dat ze zijn? Een continentale renner die het record van wereld- en olympisch kampioen tijdrijden Wiggins even uit de boeken rijdt..." "Maar als jet het record van Wiggins goed bekijkt, zie je dat het vooral een commercieel feestje rond het afscheid van zijn profcarrière was. Wij, en ook het team rond Wiggins, weten dat dat record nog scherper kan." Welk profiel moet een werelduurrecordhouder hebben? Van den Berg: "Hij moet groot en sterk zijn, veel massa hebben, een hoog vermogen kunnen trappen, extreem aerodynamisch op zijn fiets zitten en baanervaring hebben. Ook moet hij een jaar investeren in deze poging, waardoor alle WorldTour- en veel procontinentale renners wegens andere sponsorbelangen afvallen." "Een uur lomp hard trappen" Dion Beukeboom komt uit Amsterdam is een dubbele meter groot. Hij rijdt voor het Nederlandse continentale team Vlasman Cycling. Hij is meervoudig Nederlands kampioen op het onderdeel achtervolging. Op het EK pakte hij daarin ook enkele bronzen medailles. "Natuurlijk moet je fysiek sterk zijn", zegt Beukeboom zelf. "Maar ook mentaal wordt het lastig. De verhouding fysiek-mentaal is 50-50. Dit is anders dan een tijdrit op de weg, er is minder variatie. Daarom hebben we een mentale strategie ontwikkeld." "Ik heb niet de illusie dat ik een betere renner ben dan Wiggins. Maar Jim van den Berg deed me inzien dat Wiggins zijn record niet onder ideale omstandigheden reed. Zijn record is haalbaar. Als ik eerlijk ben is zo'n poging iets waar ik goed in ben: een uur lomp hard trappen." Thomas Dekker is er ook bij:
 17. Forummeeting 2.0 (Juni tm Augustus)

  je snapt toch zelf ook wel dat ze expres op zondag gaan omdat jij niet mee zou kunnen, en dat ze zo ook je route niet moeten rijden
 18. Nee maar toch een beetje sneu hoe voorspelbaar dit was. Maar ik zeg je eerlijk, als je dan toch enkel een slappe vod bent die een beetje kan hardrijden zonder meer, train dan voor iets wat wel nog iet of wat voorstelt, ik zeg maar wat, een ek tijdrijden ofzo
 19. Die piste is gewoon overdekt hoor
 20. [Voetbal] Champions League

  Er staat "misschien zelfs wel", dan kom je met alles weg. Zo vind ik Juraj misschien zelfs wel een toegevoegde waarde op dit forum. Maar misschien zelfs wel niet.
 21. Stinckbank Hoer 13/8 - 19/8

  een beetje de quintana van quickstep bedoel je
 22. Welke bestemming heb jij onlangs geboekt?

  wel wat heb je daar uitgevreten daar dan nozem? Enige aanraders?
 23. Wedstrijdnieuws

  België veegt weer massaal de vloer aan met andere landen op EK's.