Pilsudski

Leden
 • Content count

  1,780
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pilsudski

 1. Free Word

 2. Vuelta a San Remco

  inderdaad, en vlamtostis vreten met dubbelfris en aan je vaders pietje trekken.
 3. WK Veldrijden

  Weet niet wie er gewonnen heb maar er stak wel iemand z'n middelvinger op, dat dan weer wel.
 4. Vuelta a San Remco

  Of loop ik nu te hard van stapel? Kan niet zomaar iemand bombarderen tot toekomstige winnaar van een etappe in de Route du Sud...
 5. Vuelta a San Remco

  Eindelijk een waardige opvolger voor Jurgen Van Goolen.
 6. Belgische politiek

  Klopt, probeer je een punt te maken met dat artikel? Want in het ene staat er wat er niet in staat en in het andere wat er wel in zou staan. Wat er ook van aan is, duidelijk is in elk geval dat het geen document is dat het waard is om een regering voor te laten vallen.
 7. Belgische politiek

  kortzichtig, er zijn echt wel fundamentele gebreken aan dat hele pact, zie https://www.knack.be/nieuws/belgie/het-vn-migratiepact-is-een-hoogst-onvolledig-en-onevenwichtig-document/article-opinion-1404235.html
 8. Belgische politiek

  Een regering laten vallen voor een niet bindend pact waar je persé nog een briefje bij wil steken waarin je zegt dat het echt wel niet bindend is, is anders ook wel En @TromBone typisch Antwerps om te denken dat de wereld enkel om Antwerpen draait gemeentelijk/stedelijk bestuur heeft in de verste verte niks te maken met federale politiek, totaal debiel punt dat je daar maakt. Verder hebben ze zich allemaal aangesteld als kleine kindertjes, nva niet meer dan open vld en cd&v met hun zielige moddergooien etc. Het zijn allemaal eikels.
 9. Gouden bal

  Dus dit is geen topique over @Buus ?
 10. Films

  Children of Time is een goede film, wel lang geleden Doet me trouwens denken aan In Time daar met Justin Timberlake, qua verhaal ook niet echt wat hoogstaands maar qua sfeer etc toch ook een film die me positief bijgebleven is. Maar dat terzijde
 11. Lach hier België uit

  en kan het ook van niet?
 12. Red Dead Redemption 2

  shooters op pc >>>>> alles maar voor de rest is een console gewoon veel duurzamer, zeker als je maar sporadisch meer gamet. Vroeger alles op pc maarja, die pc is dan niet meer goed genoeg voor dit of dat, wordt te traag door porno of andere, waardoor je gepwnd wordt door n00bs omdat je pc trager is dan je oma. Doe dan maar gewoon een console, het geld dat de games duurder zijn is volgens mij nog steeds minder dan de prijs van een degelijke gaming pc + al de upgrades die toch regelmatig nodig zijn.
 13. Wielrennen in de media

  de mens is toch een mongool hé, poppekastje spelen lekker gesjellie. trek je mooiste apepakkie aan.
 14. Transfers

  sukkel beter leer jij je bek houden op fora zoals ik op meetings
 15. Rode Duivels

  Wiz hzb er gewonnen?
 16. Najaar

 17. WK wegrijden op de weg

  m'n anus is reeds een maand hors service ik dacht dat het ging, ik dacht dat het kon...
 18. spajnaarde komne massala de stratne op in miurca!!

  vond het ook geen goede grappa.
 19. WK wegrijden op de weg

  Tom Boonen was in 2005 al wereldkampioen, wat had Quintana al gepresteerd in 2005? Juist ja, helemaal niks Trouwens Quintana is een leeftijdsgenoot van me, het zou m'n grootvader kunnen zijn. En ik zeg je eerlijk, ik demarreer kwieker dan 'm. Gisteren nog, drie bier op zeg maar een kwartier. Daar gaat ie zei de barman.
 20. WK wegrijden op de weg

  vino had sowieso gewonnen. Uran is gewoon lelijk dom en colombiaan.
 21. WK wegrijden op de weg

  wat zouden jullie zeggen op grond van zijn lichte tred
 22. WK wegrijden op de weg

  Michel Wuyts doet een oproep: "Laat Evenepoel gedijen, de weg is nog lang" "Verbluffend wat Evenepoel laat zien", vindt ook Michel Wuyts. vr 28 september 2018 12:24 Michel Wuyts heeft de voorbije dagen met open mond naar het WK van Remco Evenepoel (18) zitten kijken. "Overweldigend, zelfs voor een man van 61", reageert onze commentator. "En er zit nog rek op." Beste WK van Belgische jongeren De junioren en de beloften rijden in Innsbruck het beste WK dat ik ooit heb meegemaakt. En ze scoren hier ook in een onderdeel dat nooit het onze was: het tijdrijden. De bond besteedt daar nu meer aandacht aan. Jonge renners laten zich stimuleren door voorbeeldfiguren zoals Victor Campenaerts. Dat demonstreren ze nu tot in het kwadraat op het WK. Het was verbluffend om te zien hoe Remco Evenepoel steeds verder uitliep in de tijdrit. Hij kende geen enkel moment van verzwakking. Kijk hieronder naar de gouden tijdrit van Evenepoel: Er zit nog rek op Evenepoel Tijdens de wegwedstrijd van de junioren zat ik met de daver op het lijf. Na de valpartij durfde ik geen cent meer te geven voor Remco Evenepoel, maar dat heb ik niet hardop durven te zeggen. Je leeft op hoop. De manier waarop hij die heeft ingevuld, was overweldigend, zelfs voor een man van 61. Ik zit hier nu met een gevoel van dankbaarheid. Als vader en als grootvader weet ik ongeveer wat op hem afkomt: heel veel. Daarom doe ik een oproep: laat hem gedijen, laat hem op adem komen. De weg is nog lang. Op grond van zijn lichaamsbouw, op grond van zijn lichte tred en op grond van zijn uithoudingsvermogen durf ik te stellen dat er nog rek op zit. Als kind heb ik ook een fenomeen klasrijk zien domineren, maar zijn naam ga ik nu niet uitspreken. Michel Wuyts over de finale prik van Remco Evenepoel in de WK-wegrit: "Auf Wiedersehen!"
 23. WK wegrijden op de weg

  nee maar die evenepoel, kan best zijn dat ie gewoon stagneert op dit niveau. Of gevalletje dat zich op veel te jonge leeftijd kapot traint en het op zijn 24e kotsbeu is. als je eens kijkt naar wie podium reed op het wek junioren de laatste 30 jaar wat schiet daar dan eigenlijk van over, wat pseudo goede profs ja maar niet veel.