LiquigasManager

Leden
 • Content count

  2,174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LiquigasManager last won the day on March 17 2015

LiquigasManager had the most liked content!

Community Reputation

1,557 Excellent

About LiquigasManager

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Schoten/Gent

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '13
  Carrière v/d maand dec '13
  Carrière v/h jaar '13
  Carrière v/d maand feb '14
  Carrière v/d maand mei '14
  Carrière v/d maand jul '14
  Carrière v/d maand sep '14
  Carrière v/h jaar '14
  Carrière v/d maand jan '15
  Carrière v/d maand maa '15
  Carrière v/d maand mei '15

Recent Profile Visitors

1,681 profile views
 1. Speel PCM17 nu al een kleine 2 weken en dit spel veegt de vele ergernissen van PCM16 helemaal weg! Zeker na de nieuwste patch ivm de 'heuvel bug'!
 2. E3: ik vind die top25 plek best netjes! Catalonië: helaas niet de topdagen gekend die Betancur nodig had. Volgende beter!
 3. Vichot en Gautier redden nog de meubelen! Uiteindelijk mogen we niet klagen.
 4. Efkes een Peter moment, moet kunnen. MSR en Catalonië pure klasse!!! Die laatste winnen met knecht n°3 is heel straf!
 5. Wat een weelde in jouw selectie!!! Knappe ritzege, alweer! Naast de jongere trui komt nu ook de bergtrui dicht bij. Alleen jammer van Quintana dat wordt nog moeilijk.
 6. Nog 2 ritten om de bergtrui binnen te trekken! Mss kan je er ook nog een etappezege aanknopen. Uitslag van Diaz is wel verrassend.
 7. PCM16 was een grote teleurstelling! Heb het regelmatig gespeeld, maar nooit echte speelvreugde gevonden. Bergop etappe's, sommige AI stijlen in de klassiekers en de schema's waren echt enorm bagger. Kortom: geen echte vooruitgang tegen PCM15 (wat ik persoonlijk een heel goede versie vond). Ik zal hem wel kopen, heb wel nog eens zin in een carrière.
 8. Mooie start van deze nieuwe carrière! Prima samengesteld ploegje, deze renners liggen niet voor de hand. Hopelijk kan je dit uitbouwen tot een mooi WT gegeven. Succes! Presentatie en verlsag is in ieder geval heel goed voor een starter!
 9. Meteen een nationale titel gepakt, nice done!
 10. Verder is de groeicurve van je team ook heel duidelijk in de uitslagen! Mooi aan het uitbouwen en een heel sterk laatste seizoen gereden.
 11. Verslikken de kanonnen zich zwaar in Diniz in Lombardia! Grootse zege met jouw team!
 12. Toch een nette top-10 plaats met Yates! Had toch Gallopin niet verwacht tot op het einde. Verder nog steeds een heel mooie presentatie van jouw verslagen!
 13. Spijtig dat Majka tegenvalt in de dagvormen ondanks een heerlijke tijdrit. Hopelijk kan je de bollen nog veroveren. Sagan daarentegen gaat als een trein! Groen komt nu wel heel dicht!
 14. Listige zege in de Tirreno, echter met die manschappen wel heel sterk uitgevoerd! Ronde geslaagd. En dat zonder wielen
 15. Prima 5de stek in Hamburg. De Vuelta kende een goede start voor je team. Schade beperken in TTT blijft beheersen. Prima top10 etappe nadien en Valverde gaat voor 20 leiderstruien op een rij...