LiquigasManager

Leden
 • Content count

  2,167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LiquigasManager last won the day on March 17 2015

LiquigasManager had the most liked content!

Community Reputation

1,546 Excellent

About LiquigasManager

 • Rank
  Schaduwkopman
 • Birthday

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Schoten/Gent

Extra

 • Onderscheidingen
  Carrière v/d maand jan '13
  Carrière v/d maand dec '13
  Carrière v/h jaar '13
  Carrière v/d maand feb '14
  Carrière v/d maand mei '14
  Carrière v/d maand jul '14
  Carrière v/d maand sep '14
  Carrière v/h jaar '14
  Carrière v/d maand jan '15
  Carrière v/d maand maa '15
  Carrière v/d maand mei '15

Recent Profile Visitors

1,600 profile views
 1. Mooie start van deze nieuwe carrière! Prima samengesteld ploegje, deze renners liggen niet voor de hand. Hopelijk kan je dit uitbouwen tot een mooi WT gegeven. Succes! Presentatie en verlsag is in ieder geval heel goed voor een starter!
 2. Meteen een nationale titel gepakt, nice done!
 3. Verder is de groeicurve van je team ook heel duidelijk in de uitslagen! Mooi aan het uitbouwen en een heel sterk laatste seizoen gereden.
 4. Verslikken de kanonnen zich zwaar in Diniz in Lombardia! Grootse zege met jouw team!
 5. Toch een nette top-10 plaats met Yates! Had toch Gallopin niet verwacht tot op het einde. Verder nog steeds een heel mooie presentatie van jouw verslagen!
 6. Spijtig dat Majka tegenvalt in de dagvormen ondanks een heerlijke tijdrit. Hopelijk kan je de bollen nog veroveren. Sagan daarentegen gaat als een trein! Groen komt nu wel heel dicht!
 7. Listige zege in de Tirreno, echter met die manschappen wel heel sterk uitgevoerd! Ronde geslaagd. En dat zonder wielen
 8. Prima 5de stek in Hamburg. De Vuelta kende een goede start voor je team. Schade beperken in TTT blijft beheersen. Prima top10 etappe nadien en Valverde gaat voor 20 leiderstruien op een rij...
 9. WK: Sterk de favorietenrol benut in de tijdrit met Martin! Op de weg had je idd het parkoers helemaal tegen voor de Duitsers. Toch een prima ereplaats met Degenkolb. Verder weer nette ereplaatsen in de massasprints.
 10. Knappe rit- en eindzege! Niet bepaald een heel lastige koers, maar toch knap afgemaakt. Toch een paar verrassingen die niet op het WK zitten...
 11. Spijtig dat je stopt, heel mooie carrière opgebouwd, met uitstekende resultaten op het hoogste niveau!!! Hopelijk tot een volgende!
 12. Knappe ereplaatsen, maar idd heuvelachtige etappe vs tijdrit ligt nog te ver uit elkaar voor de selectie die hier startte. Anderzijds ben je wel heel sterk in het rijden van sprint etappes.
 13. Knap Milaan-Sanremo binnengehaald. Jouw zeges die je zonder 'ploeg aanvallen' boekt, blijven de mooiste!!! Echter snap ik het wel op extreem, ik deed het vroeger ook. Of met twee heel sterke kopmannen, de ene helemaal opofferen om continu het gat te dichten bij aanvallen, is ergens ook een verdoken duo-aanval. Die paste ik heel erg vaak toe.
 14. Mooi verslag van een heerlijke Strade! Geen verrassing dat je hier niet wint met Yates. Had Gerrans verwacht, maar wat was Henao sterk zo te lezen. Reallife zie ik het hem niet snel doen.
 15. Nog steeds sterk bezig met mijn favoriete ploegje! Na de 1-2-3 toch een nette Toscane gereden. Blijft een lastige om winnen.