Robin

Leden
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 Excellent

6 Followers

About Robin

 • Rank
  Belofte

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

1,114 profile views
 1. Ervaring | Rate my team

  Ja? Mag ik zijn stats eens zien. Ik ben met mijn carriere Tinkoff - Saxo en aangezien hij een aflopend contract heeft ben ik toch wel van plan om hem te halen. @BelkinPro
 2. Ervaring | Ik heb net gereden

  Na maanden PCM niet te hebben aangeraakt ben ik gisteren een carriere gestart met Saxo - Tinkoff. Ik speel op extreem, omdat ik graag eens wil merken hoe dat speelt. (Eerste carrier of extreem) Santos Tour Down Under Selectie: Edward Beltran, Jay McCarthy, Sergio Paulinho, Rory Sutherland, Nicki Sørensen, Nikolai Trussov en Michael Valgren. Doelstelling: Mijn persoonlijke doelstelling is een etappeoverwinning. Klassement ben ik niet tegenop gewassen deze ronde. Massasprint gewonnen door Tony Gallopin (LTB). Mijn beste renner is Trussov (73 sprinten) op een 9e plaats. Massasprint gewonnen door Leigh Howard (OGE). Het was een uitgedund groepje van 14 man. Ik had alleen Sergio Paulinho vooraan die laatste werd in deze groep. De rest van mijn renners verloren 33 seconden. Cedric Pineau (FDJ) heeft de etappe gewonnen na een solo van 130 kilometer. Ik was met Nicki Sørensen op de klim weggereden, maar kwam 57 seconden te kort. Pineau is de nieuwe leider. Massasprint gewonnen door Mikhail Ignatiev (KAT). Ik heb me niet in de sprint gemengd doordat Trussov, mijn enige renner die een beetje kan sprinten, lek reed. Op Willunga Hill heeft Wegmann (GAR) gewonnen. Hij won de sprint van het uitgedunde peloton. Ik heb een aantal keer geprobeerd om met Sørensen of Paulinho weg te rijden, maar dit lukte niet. Michael Valgren werd uiteindelijk 7e. Tevreden met deze uitslag. De laatste etappe is gewonnen door Koldo Fernandez (GAR). De massasprints waren deze ronde niet aan mij besteed. Nabeschouwing: Deze ronde afgesloten met een 2e plaats in etappe 3. Verder hebben we ook in etappe 1&5 een top 10 plek behaald. In het Algemeen klassement is onze beste renner Sergio Paulinho op plaats 18. Verder wordt Rory Sutherland 3e in de strijd om het bergklassement. De volgende race is de Ronde van Andalucie.
 3. Ook dit stukje presenteer je weer geweldig!
 4. Ervaring | Ik heb net gereden

  Maar laten we nu weer on-topic gaan. We zitten hier overigens in het 'Ik heb net gereden' board.
 5. Ervaring | Ik heb net gereden

  Nee, dat zijn verhalen. De ene staat in het Begginende verhalenboard genaamd 'Een tweede kans' en de andere staat in het FOCUS verhalenboard en heet PCM Focus Managers.
 6. Ervaring | Ik heb net gereden

  Ik heb al 2 verhalen lopen dus een carriere hiernaast gaat hem niet worden. Wel ben ik van plan om mijn prestaties, of ze nou goed of slecht zijn, hier te posten zodat jullie ze toch kunnen volgen en ik er niet zoveel werk aan heb
 7. Ervaring | Ik heb net gereden

  Zojuist met Saeco Laigueglia, Strade Bianche en Roma Maxima In Laigueglia reden we voor Moser, in de Strade voor Ulissi en in de Roma Maxima ook voor Ulissi. In Laigueglia won Peter Sagan. De renner van Cannondale won de sprint met gemak. Enrico Battaglin was onze beste renner op een knappe 4e plaats. Moreno Moser werd 5e.In Strade Bianche was het ook Peter Sagan die won. Net als in Laigueglia werd onze beste renner 4e. Deze keer was Ulissi. In de Roma Maxima waren we een stuk dichterbij, maar konden we het weer niet afmaken. Diego Ulissi werd 2e achter Jose Goncalves. De Portugees van La Pomme Marseille was de enige overblijver van de kopgroep. Conclusie: Door in alle 3 de koersen een top 5 klassering te hebben neergezet zijn we zeer tevreden. We hadden liever de winst gepakt, maar door onder andere Peter Sagan werd dit ons onmogelijk gemaakt. Nu op naar Parijs - Nice en de Tirreno Adriatico. In Parijs Nice rijden we overigens voor Kwiatkowski en in Italië voor Majka en Viviani! Zegeteller Saeco: 5e etappe Santos Tour Down Under: Gwenaël Valentin (FRA)
 8. Ervaring | Ergernissen & Tegenslagen

  @Martijn11 , Ik denk dat een aantal mensen hier op het forum hun carriere graag realistisch willen houden. Dit wilt zeggen een bestaand team of een zelfgemaakt met ook slechte renners ertussen. Ik vind het persoonlijk niet realistisch als je de twee tijdrijders Martin en Cancellara in 1 team het of Boonen en Cancellara. Jij mag dat natuurlijk helemaal geweldig vinden, maar ik denk persoonlijk niet dat er veel mensen zijn die dit ook willen..
 9. Ervaring | Ergernissen & Tegenslagen

  Al een nieuwe sponsor zoeken nadat ze niet tevreden over de Tour Down Under? Doe het rustig aan en wacht eerst je resultaten af voor het komende seizoen, voordat je meteen een nieuwe sponsor zoekt.
 10. Zuur om op 6 seconden één van de belangrijkste wedstrijden van Topsport Vlaanderen te verliezen.. Maar natuurlijk wel een hele knappe prestatie!
 11. Ervaring | Ik heb net gereden

  Zojuist met mijn Saeco-team de Tour Down Under gereden. Selectie: Barguil (kopman), Pelucchi (sprinter), Elissonde, Koretzky, Oss, Trentin en Valentin. Resultaat: 1 etappewinst met Valentin op Willunga Hill. De Fransman was de sterkste in de kopgroep.3 podiumplekken in een etappe. 2x Pelucchi en 1x Barguil2e Algemeen klassement: Barguil. Rojas was 2 seconden sneller1e Bergklassement met Barguil1e Jongerenklassement met Barguil1e Ploegenklassement met SaecoAl met al een zeer geslaagde Tour Down Under voor Saeco. Nu op naar Trofeo Laigueglia!
 12. Ervaring | Wie is er bij jou Wereldkampioen?

  Biljartvlak parcours en de toppers deden niet echt mee. Ik had Nibali en Viviani als speerpunten maar Viviani werd pas derde. Sagan werd tweede trouwens en de echte toppers (Cavendish, Kittel, Greipel,...) deden niet mee of waren gevallen (in het geval van Degenkolb) Oke wel knap dat hij Sagan & Viviani klopt. Wat zijn de (sprint) stats van Markus?
 13. Ervaring | Wie is er bij jou Wereldkampioen?

  Barry Markus wereldkampioen
 14. Ervaring | Rate my team

  Daar heb je inderdaad gelijk in. Gatto en Ladagnous zijn mijn oudste renners met 29 jaar. Had daar bij het samenstellen niet aan gedacht. Maar verder behoort deze ploeg naar mijn tot de minste 5 ploegen uit het peloton. (2014)
 15. Ervaring | Rate my team

  Zojuist een nieuw team gemaakt. Saeco - Amgen. Ik rij op WT-niveau