Barcasportzz

FDB Team
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Barcasportzz

 • Rank
  Nieuweling
 • Birthday 09/03/1996

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Middelburg

Recent Profile Visitors

444 profile views
 1. Hahahaa als ik aangezien wordt als Martin / Lefevre moet ik mijn opinie toch even nuanceren vrees ik... Zelf vind ik zulke nieuwe dingen prachtig om te zien en goed voor het wielrennen. Ik denk alleen dat we dit niet vaker gaan zien in de toekomst en zeker niet in rondes die ertoe doen. Daarvoor is het veel te kort.
 2. Daar denken de renners en ploegen vast anders over. Kan haast niet anders
 3. 600 toch?
 4. Wel leuk dat ze nieuwe profielen uitproberen maar om je een halve dag voor te gaan bereiden op een mini heuvel zo hard mogelijk op te kunnen rijden is mijn inziens wel te belachelijk voor woorden of niet? Ben erg benieuwd naar het resultaat, wellicht gaan zelfs sprinters hoog eindigen hier
 5. Ik ben benieuwd!
 6. Die tool dat je een precieze moeilijkheidsgraad in kan stellen en dat je de huidige moeilijkheidsgraad kan zien zou echt fantastisch zijn! Hoop niet dat het een aparte tool wordt en dat ie gewoon in een nieuw tabblad kan, anders krijg je zo veel programmaatjes.
 7. En het aanpassen hiervan tijdens de wedstrijd zelf lijkt me onmogelijk?
 8. Wow serieus??? Dat zou echt te gek zijn man!
 9. Ja ik bedoel inderdaad op welk niveau je aan het rijden bent in een huidige race, dus niet van de al gecompleteerde races.
 10. @CymDave Je kan zeker geen functie maken waarbij je ingame kan zien op welk niveau je speelt?.Zelf wissel ik vaak tussen normaal, moeilijk en extreem (afhankelijk van wat voor soort etappe) en soms kom ik er tijdens een wedstrijd achter dat ik vergeten ben om het niveau te veranderen. Echt geweldig man, je Project Career Explorer!
 11. Version

  438 downloads

  Belangrijk: Het is een statistieken toevoeging voor de RSM - news 2016 database. U kan, nadat u de SaganDatabase en RSM news 2016 database heeft gedownload, ook de FDB16, die later zal komen downloaden. Credits: Barcasportzz Installatie: Download het bestand Pak het uit met WinRar Plaats vervolgens het cdb bestand in Mijn Documenten - Pro Cycling Manager 2015 - Mod - Database En spelen maar!
 12. Had ik ook, PCM schermresolutie op zijn hoogst zetten dan lukt het weer!
 13. Gebruiken de mensen die PCM al hebben geen RealName DB op dit moment dan?
 14. Geen idee of het ergens al vermeld is, maar komt er nog een RealName DB van PCMFocus? Zo ja: wanneer is deze beschikbaar? Alvast bedankt!
 15. Probleem al opgelost. Bedankt voor je antwoord! Ik heb ccleaner even uitgevoerd en de locatie van PCM2014 veranderd (eerst C schijf, nu D). Denk dat het probleem een tekort aan schijfruimte was.