Viza Gonzalez (Vahnstad)

Leden
 • Content count

  1,976
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

205 Excellent

7 Followers

About Viza Gonzalez (Vahnstad)

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

1,616 profile views
 1. Ervaring | Rate my team

  Axel?
 2. Ervaring | Ik heb net gereden

  Maar idd, ik zou beter niveautje hoger spelen. Maar normaal own ik niet zo. Maar eerst kasseiklassiekers nog halen, want daar was/ben ik nog niet zo goed in.
 3. Ervaring | Ik heb net gereden

  Moeilijk.
 4. Ervaring | Ik heb net gereden

  AI reed vreemd, slagveld door een peloton van 36 man dat wegrijdt na de 10e km. Heel wat klassementsrijders (o.a. fuglsang en vdb2) misten de boot en ik moest rijden omdat anders de ontsnapping van de dag (15 renners) met de zege zouden gaan lopen. Gelukkig mooi afgemaakt.
 5. Ervaring | En we hebben een seizoen achter de rug

  Dat is toch niet zo opmerkelijk van Hushovd, aangezien hij toch gestopt is? ja kon op geen andere meer opkomen. misschien dyachenko naar sky dan...
 6. Ervaring | En we hebben een seizoen achter de rug

  Jaartal: 2014 Team: OPQ Belangrijkste inkomende transfer Peter Sagan Belangrijkste uitgaande transfer Niki Terpstra (Sky) Belangrijkste transfers: die van sagan Meest opvallende transfer: hushovd naar een nederlandse continentale ploeg Winnaar Milaan-Sanremo: Esteban Chaves Winnaar Ronde Van Vlaanderen: Greg Van Avermaet Winnaar Parijs-Roubaix: Zdenek Stybar Winnaar Luik-Bastenaken-Luik: Michal Kwiatkowski Winnaar Ronde Van Lombardije: Joaquim Rodriguez Winnaar Wereldkampioenschap: Peter Sagan Winnaar Ronde Van Italie: Vincenzo Nibali Winnaar Ronde Van Frankrijk: Michal Kwiatkowski Winnaar Ronde Van Spanje: Alberto Contador Jouw mooiste overwinning: Tour Meest vreemde overwinning: chaves dat sanremo wint Beste renner van het jaar: Kwiatkowski Revelatie van het jaar: Chaves Sprinter van het jaar: Mark Cavendish Ploeg van het jaar: OPQ
 7. Ervaring | En we hebben een seizoen achter de rug

  Jaartal: Team: Belangrijkste inkomende transfer Belangrijkste uitgaande transfer Belangrijkste transfers: Meest opvallende transfer: Winnaar Milaan-San Remo: Winnaar Ronde Van Vlaanderen: Winnaar Parijs-Roubaix: Winnaar Luik-Bastenaken-Luik: Winnaar Ronde Van Lombardije: Winnaar Wereldkampioenschap Winnaar Ronde Van Italie: Winnaar Ronde Van Frankrijk: Winnaar Ronde Van Spanje: Jouw mooiste overwinning: Meest vreemde overwinning: Beste renner van het jaar Revelatie van het jaar Sprinter van het jaar: Ploeg van het jaar:
 8. [Focus] Slimste Mens

  Sterk begonnen, zwak geeindigd. Helemaal van slag dankzij die fucking pastaronde. Een puzzel dat je niet ziet, en uiteraard, uiteraard een heel sterke @LSDS en @Michal Kwiatek die voor zijn 16 jaar echt wel heel slim is. Gelukkig had ik nog die eerste ronde en de ronde van de krakatau waar ik toch nog kon tonen dat ik wel over bepaalde vakken weet waarover ik spreek. Finale zou me ook gelegen hebben, maarja...
 9. [Focus] Slimste Mens

  Ik wil wel een testronde doen, indien men nog volk zoekt.
 10. Ervaring | Opvallende transfers

  Nordhaug na rabobank development team
 11. [Focus] Slimste Mens

  Daar geef ik je gelijk in. En de enige ronde waar ik dan nog geluk had, is eigenlijk ook een boutvraag voor 9/10e van dit forum.
 12. [Focus] Slimste Mens

  tweede ronde ging ook, maar daarna lag het me niet... . de derde ronde is sowieso een loterij, fotoronde kutthema en filmpjes liggen me sowieso niet. Zou ook geen terechte winnaar geweest zijn gezien het spel. Finale lag me dan weer (veel) beter, maar ja dan is het kalf allang verdronken.
 13. [Focus] Slimste Mens

  Nogmaals