Herrada

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  1,810
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

370 Excellent

5 Followers

About Herrada

 • Rank
  Schaduwkopman
 • Birthday 10/08/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

1,025 profile views
 1. Rolland voor etappes/bollentrui zeker?
 2. Wat ook irritant is: Ik heb een sprinter aangemaakt, maar 9 vd 10 keer haalt de kopgroep het tot de finish.. bovendien geeft het spel de kilometers van de koplopers aan en niet die van mijzelf, zo begin ik vaak veel te vroeg mijn sprint in te zetten.
 3. Hij is al bijna 27...
 4. Beste renner: Peter SaganBeste klimmer: Christopher FroomeBeste tijdrijder: Tony MartinBeste sprinter: Arnaud DemareBeste aanvaller: Daniel MartinBeste jongere: Louis MeintjesBeste daler: Christopher Froome Revelatie van de Tour: Stefan KungTegenvaller van de Tour: Nairo QuintanaKnecht van de Tour: Maciej BodnarFrancis De Greef-award: Robert GesinkMaxime Monfort van de Tour: Andrew TalanskyBeste Belg: Philippe GilbertBeste Nederlander: Dylan GroenewegenBeste Colombiaan: Johan Esteban ChavesMooiste rit: Etappe 12Lelijkste rit: Etappe 6Beste/slechtste/Gwruelijktse valpartij: Thibaut PinotTeleurstelling van de Tour: Majka die overal naast grijptMoment van de Tour: Nederlandse etappezegeScore voor deze Tour: 7/10
 5. Ja, dat bestand had ik ondertussen gevonden, maar de resolutie aanpassen lukt niet. Blijft dezelfde resolutie houden ingame..
 6. Mocht het dan nog niet opgelost zijn, kan het onderstaande nog helpen: Ik kan die bestanden niet vinden, misschien omdat ik hem via steam heb gekocht?
 7. Hoe bedoel je, ik wil graag in een andere resolutie spelen dan bij de opties staat vermeld.
 8. Heb ik gedaan, maar is al opgelost ondertussen. Ander vraagje: hoe kun je het spel in venster spelen & volledig beeld. (heb nu 1366x768, bij 1600x900 laad hij niet meer in venster)
 9. Hoe werkt dat downloaden via de Steam workshop? Ik heb me geabboneerd op zo'n db, maar ingame zie ik nog steeds de oude namen etc.(staan wel 2 opties bij selectie, maar dan werkt het ook niet)
 10. Hoezo doet Audi niet meer mee?
 11. Ik post het alleen.
 12. http://www.wielerflits.nl/nieuws/266719/esteban-chaves-als-vrijbuiter-naar-de-tour.html
 13. Keurig exit na ronde 1 in Rosmalen.
 14. Dat is al voor Meintjes. Bovendien, zou Astana hem wel een vrije rol geven?(Ja ik weet zijn kwaliteiten, maar ze houden daar zo vast aan Aru en Vogelzang)
 15. Meintjes favoriet voor wit in de tour