Tommoc

Leden
 • Content count

  474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

122 Excellent

1 Follower

About Tommoc

 • Rank
  Belofte
 • Birthday 03/14/1988

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  SNC!

Recent Profile Visitors

1,150 profile views
 1. nop, uitbreidingen maken het leuker, maar zijn niet noodzakelijk.
 2. uhu, volgens mij moet je wel dezelfde versie hebben (allée, patch). Bij mij is dat 1.06b aangezien ik wel betaald heb.
 3. ik verwacht wel dat de fans zich inschrijven als volgers van Ullrich, hein.
 4. waarschijnlijk zoekt ie de bestanden op de verkeerde schijf. 'k zou niet direct weten hoe je dat op 1,2,3 kan oplossen.
 5. 100 essentiële films

  Nop, kuthobbits... ik bekijk die films altijd met de knop klaar om de hobbitscènes te skippen, worden ze ineens een stuk beter ook. Over de film mag je kritisch zijn, over Tolkien niet NIET HOOR JE ME?!? Ik eet 10 Tolkiens als ontbijt. En George R.R. Martin wel 1000.
 6. 100 essentiële films

  Nop, kuthobbits... ik bekijk die films altijd met de knop klaar om de hobbitscènes te skippen, worden ze ineens een stuk beter ook.
 7. 100 essentiële films

  cinomatografisch, akkoord. 't gaat mij ook meer om het verhaal. Voor een fantasyverhaal is dat zeer nauw en eenzijdig. Het is dan wel 1 van de grondleggers van het genre, maar is toch al jaren overruled door verhalen die veel beter omgaan met het gegeven van een fictieve wereld. Het zijn ook de films die mij de boeken doen lezen hebben en op dat moment waren ze geweldig. Maar daarna ben ik begonnen aan the Wheel of Time reeks en vervolgens aan A song of Ice and Fire en beide reeksen, evenals, in mindere mate, Sword of Truth/Legend of the Seeker, zijn gewoonweg veel sterker. In Lotr mis ik steeds de diepte in characters. En laat nu daar de kracht zitten van een echt goede fantasywereld.
 8. 100 essentiële films

  Mijn hart bloed. Verhoudingsgewijs waren de films beter dan vele andere verfilmingen (nogmaal: HP http://forum.pcmfocus.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sleep.png ) maar kom op Lotr (zowel boeken als films) is gewoonweg middelmatig. In zijn genre zelfs geen subtop. Sowieso zijn fantasieboeken waar je films van kan maken waardeloos. Enkel Gimli, Legolas en Gandalf redden de boel nog een beetje. Die hobbits mochten na een half uur al verdronken zijn.
 9. CK is gewoonweg zalig. Elke keer als ge denkt dat alles in orde is, komt er zo'n achterbaks vazalletje en whoop, uren werk naar de botten Ja net daarom In een spel moet je beloond worden alleen bij CK is de beloning gewoon altijd heeeeel ver te zoeken. Het tempo ligt wat traag, slechts één keer echt lang gespeeld met Vlaanderen en ja dan begin je wel de beloning te voelen van een uur of twintig plannen en nadenken en statistieken lezen maar dan gaat het plots toch nog fout...Bij EU ligt de foutmarge gewoon hoger,je kan al eens een seconde niet opletten. Bij Victoria heb je dat trouwens ook dat een beslissing je kan maken of kraken alleen het aantal beslissingen ligt lager. Je bouwt maar om het jaar een fabriek en je wacht er dan ook wel lang op meestal is de keuze wel correct. Bij CK heb je dan eindelijk een goede vazal gevonden voor dat stukje niemandsland dan plots verklaart je heer oorlog met iemand en moet je mee en weigert plots die vazal mee te doen waardoor je al dat zoeken voor niets hebt gedaan. Of die heer van 89 jaar die maar niet wilt sterven en een jachtongeval voor je 25 jarige erfgenaam Te veel de factor geluk naar mijn zijn; Geluk, nah, je bent gewoon meer afhankelijk van verschillende personen. Niet enkel je buren zijn bedreigingen, maar ook je eigen volk. Iets wat gewoon thuis hoort in de tijdsgeest waarin zich CK afspeelt. De Game of Thrones mod voor CKII is trouwens echt een aanrader. Geen enkele ander game dat zo gemaakt is voor de wereld van A song of Ice and Fire.
 10. CK is gewoonweg zalig. Elke keer als ge denkt dat alles in orde is, komt er zo'n achterbaks vazalletje en whoop, uren werk naar de botten
 11. 100 essentiële films

  Blijf van weg uit dit topic en open u een 'hoi ik ben 23 jaar en leef nog steeds in de wereld van Disney'-topic. ik ben 24 en kan nog steeds van Disney genieten, klopt als een bus. De dood van Mufasa doet mij meer dan menig andere scene uit eender welke film.
 12. Pre Order Europa Universalis 4 via DL Gamer en steun PCM Focus Voor slechts 33,89 euro is op 13/08/2013 om klokslag 1 na twaalf in de nacht dit spel voor jou! Koop Europa Universalis III via DL Gamer en steun PCM Focus! Koop Victoria II, Victoria II: A House Divided en Victoria II: A heart of darkness via DL Gamer en steun PCM Focus! Koop Crusader Kings II via DL Gamer en steun PCM Focus!
 13. 100 essentiële films

  the Lion King is gewoonweg duizend maal beter dan elke andere kutfilm die hier al is gepasseerd. Om van Beauty and the Beast nog te zwijgen.