Jodelaar

Leden
 • Content count

  22,347
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4,511 Excellent

About Jodelaar

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 08/01/1996

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Fan van Roompot
  Vueltaprono winnaar '15
  Winnaar muziekquiz '15
  Winnaar muziekquiz '16
  Winnaar muziekquiz '17

Recent Profile Visitors

4,008 profile views
 1. Driedaagse Brugge-De Panne | 27/03

  1. Dylan Groenewegen 2. Elia Viviani 3. Caleb Ewan 4. Fernando Gaviria 5. Fabio Jacobsen r. Pascal Ackermann
 2. Ronde van Cataloniƫ | Etappe 2 | 26/03

  1. Alejandro Valverde 2. Michael Matthews 3. Enrico Gasparatto r. Maximilian Schachmann
 3. Ronde van Cataloniƫ | Etappe 1 | 25/03

  1. Jose Hodeg 2. Michael Matthews 3. Jay Mccarthy r. Daryl Impey
 4. 1. Egan Bernal 2. Simon Yates 3. Alejandro Valverde 4. Enric Mas 5. Romain Bardet r. Steven Kruijswijk
 5. Milaan-San Remo | 23/03

  1. Fernando Gaviria 2. Peter Sagan 3. Caleb Ewan 4. Elia Viviani 5. Arnaud Demare r. Dylan Groenewegen
 6. Nederlandse politiek

  Tijd voor veranderingen in het slinkse politieke stelsel.
 7. Nederlandse politiek

  Uhu. extreem rechts.
 8. Nederlandse politiek

  Wat is wel een reden om er dan niet op te stemmen?
 9. Nederlandse politiek

  Gisteren ook weer smerige censuur in de media. Wel melden dat FVD het smerig aangepakt heeft door hun campagne bij de aanslag te gaan betrekken. Maar niet melden (of laten zien) dat vooraf gaande er eerst een minuut stilte is geweest en vervolgens 2 minuten lang applaus. Oke. Wat Hiddema zei over Pim Fortuyn vond ik ook iets te ver gaan, maar er zit wel een kern van waarheid in. Pim Fortuyn kwam de partijen op dat moment heel goed uit. Als hij niet was dood geschoten was hij 100% de grootste geworden. Als het niet dat jaar was, dan wel een andere keer. Was gewoon een groot gevaar voor de regering op dat moment. En nu zie je dit ook bij FVD gebeuren, veel te veel negatief nieuws in de media en het demoniseren van Baudet/FVD.
 10. Nederlandse politiek

  Ik citeer pagina 35 paraaf f uit het Klimaatakkoord: "... gemeente juridische doorzettingsmacht heeft om de afkoppeling van het aardgasnet te (laten) realiseren (bestuursdwang, last onder dwangsom, bestuurlijke boete en binnentredingsrecht). Rijk en VNG bezien via welke wetgeving dit zal lopen. Beoogde inwerkingtreding: 1-1-2021"
 11. Nederlandse politiek

  Robje Jetten en Ferras Klaver die denken maar dat Nederland het klimaat kan verbeteren door achterlijke maatregelingen. In het klimaatakkoord staat er een paraaf dat ze je kunnen verplichten om van gas af te gaan (razzia achtige toestanden). Nederland is nog niet eens 0.5% van de wereld, hoe wil je in godsnaam dan hier het klimaat gaan veranderen als andere landen die veel groter zijn en veel meer mega bedrijven hebben er niets aan willen doen? En dan gaan ze daar ook nog is kinderen voor inzetten (lees: laten spijbelen) om campagne te voeren, walgelijk. Dat Bangladesh er niet mee om kan gaan is niet de schuld van Nederland, wereldwijd zal er iets moeten veranderen, Nederland gaat dat nooit voor elkaar krijgen. Als Chine, Amerika etc aangeven dat ze ook mee gaan werken, dan kan Nederland overwegen om er ook aan mee te gaan doen. Niet eerder. Gaat ons alleen maar veel te veel geld kosten, geld wat veel beter aan andere dingen te besteden is.
 12. Nederlandse politiek

  Een stem op Rutten is op dit moment een stem op het slinkse clubje Klaver/Jetten. Gelukkig zien op dit moment veel mensen dat in en gaan ze op een andere partij stemmen, VVD lijkt echt wel de grootste verliezer te gaan worden. Mijn stem gaat naar FVD (net als afgelopen jaren). Op dit moment is het bij mij FVD > PVV > CDA > VVD > SGP
 13. 74ste Danilith Remco Koerse

  Je doet er alleen niets mee
 14. 74ste Danilith Remco Koerse

  Hoezo? Jij hebt alleen al meer talent dan dat wonderkindje.