suigfdhuibsyret

Leden
 • Content count

  2,177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

686 Excellent

4 Followers

About suigfdhuibsyret

 • Rank
  Schaduwkopman
 • Birthday 01/28/1993

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Oost-Vlaanderen

Extra

 • Onderscheidingen
  Winnaar Focus Songfestival 3

Recent Profile Visitors

3,442 profile views
 1. Muziek en Optredens

  hmm, hoewel ik ervan uitga dat jij sws meer muziek kent dan de gemiddelde mens, zit ik er zelf mss te dicht op om te kunnen inschatten wat wel en niet bekend is idd.
 2. Maak of Kraak wat de ander luistert

  dat is niet maitre gims? Goed nummer, maak
 3. Muziek en Optredens

  Meh ik ga niet echt akkoord. Bfmv is bij een breder publiek toch een pak minder bekend imo. Is ook veel minder een band voor schreeuwende tienermeisjes dan dat bmth dat is vind ik. Das eerder richting avenged sevenfold enzo. Toch heel ander soort muziek. Wie zou jij dan nog mainstream noemen in dat genre? A day to remember en killswitch engage komen mss nog het dichtst als ik vlug ff nadenk, maar die zijn in europa toch ook nooit op de mainstream radio gedraaid.
 4. Muziek en Optredens

  Bring Me The Horizon is idd zowat de enige metalcoreband die redelijk wat mainstream succes heeft gekend, al zijn ze de dag van vandaag de poppy tour opgegaan. Maar er zijn genoeg bands in het genre die vandaag fantastische dingen doen. De nieuwe platen van Ice Nine Kills en Currents vb. En iets verder terug vind ik Dark Divine van Like Moths to Flames en The Mortal Coil van Polaris (voorpragramma op vrijdag) parels van albums. Maar Architects blijft wel met stip op één staan hier. De laatste 2 albums zijn ongezien goed. deze uitvoering van gone with the wind is ook echt een tranentrekker.
 5. Maak of Kraak wat de ander luistert

  ehh geen fan van die stem, en die baslijn is nu ook niet zo interessant dat ze 3 min blijft boeien, kraak.
 6. Muziek en Optredens

  Vrijdag met Architects voor het eerst sinds lang nog eens een concert meegepikt. Was over het algemeen een uitstekend optreden, maar het is één memorabel moment dat me nog heel lang zal bijblijven. Na goed anderhalf uur gaan de mannen van het podium. Nuja, wetende dat ze met' Doomsday' hun grootste hit van het moment nog niet hebben gespeeld, blijven we scanderen voor een terugkeer. Maar we kregen veeeel meer dan dat. Eerst een emotionele 'Gone with the Wind' met een projectie van de initialen TS in een gebroken hart op de achtergrond. Een verwijzing naar de overleden gitarist en liedjesschrijver Tom Searle 2 jaar terug. Nadien? Een frontman in tranen. Ik heb geen idee of hij altijd zo emotioneel reageert, maar na 'Gone with the Wind' probeert zanger Sam Carter met een trillende stem een speech af te steken rond 'loss' en 'grieve'. Heel coherent is het niet, en na een paar tranentrekkende minuten valt hij in de armen van de drummer, die ondertussen ostentatief recht was gaan staan achter zijn drumstel in het midden van het podium. Diezelfde drummer schreef uitzonderlijk de tekst onder een onafgewerkte melodie van Tom Searle, een onafgewerkte melodie die zou uitgroeien tot het meest memorabele metalcorenummer van 2017: Doomsday. Naam van de drummer? Dan Searle... tweelingsbroer van. Ook voor mij persoonlijk kwam dit heel erg binnen. 6 Jaar geleden verloor ik een goede vriend. Dé persoon met wie ik mn muzikale exploten deelde. De allerlaatste keer dat we afspraken was voor een optreden in een niet eens uitverkochte AB, voor een behoorlijk onbekende Britse metalcoreband, jup... Architects. In de Lotto Arena kon je ondertussen minutenlang een speld horen vallen. En dan zet de riff van 'Doomsday' in. Een kippenvelmoment zoals ik ze zelden heb meegemaakt.
 7. Maak of Kraak wat de ander luistert

  wow leuk nummer, nog betere videoclip. Maak
 8. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  goed tekstje joost Ook niet echt mijn favoriete ronde voor de rest.
 9. Counter Strike: Global Offensive

  jullie zouden beter eens meedoen ipv een oordeel te vellen zonder het ooit te hebben aangeraakt
 10. Rocket League

  je wordt gecarried door uw vrienden?
 11. Rocket League

  het antwoord ligt nochtans voor de hand
 12. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  goeie lay-out danny! beetje anticlimax met de laatste stemmer voor me. Was toch stiekem aan het supporteren voor tourist en white lies. Was van farewell to the fairground geleden dat ik die nog eens zag passeren. best een goed nummer dit. Met razorlight nog zon naam die ik al jaren niet meer had gezien, maar deze vond ik povertjes. Voor de rest reserveer ik de laatste plaats voor de komende 37 rondes vrees ik
 13. Maak of Kraak wat de ander luistert

  hmmm moeilijk, zeer lichte maak
 14. Maak of Kraak wat de ander luistert

  hmm deze vind ik nog iets hebben, maakje voor de eerste anderhalve minuut.Daarna verpest die bas het helemaal