suigfdhuibsyret

Leden
 • Content count

  2,186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

695 Excellent

4 Followers

About suigfdhuibsyret

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Oost-Vlaanderen

Extra

 • Onderscheidingen
  Winnaar Focus Songfestival 3

Recent Profile Visitors

3,537 profile views
 1. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  klopt! Ik heb u eens 10 gegeven in ronde 8 van de vorige eurosong met sash-ecuador, maar nooit 12. iig verdiende overwinning!
 2. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  lekker spannend
 3. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  het is mss een beetje flauw om atlijd iets soortgelijks in te zenden maar ik kom echt niet verder dan dit qua nieuwe releases. Zolang minstens één iemand het niet slecht vindt blijf ik wel meedoen.
 4. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  amai, veel hoger niveau dan de vorige rondes dit
 5. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  thx @Danny en feli aan @Michiel910715! Leuke uitslag. Had helemaal niet verwacht dat dat experimentele ding van @Mark1987 het zo goed zou doen, maar oververdiend op het podium imo. Zelf toch weer 10 puntjes boven de verwachting gepresteerd. Op naar 11 in de volgende ronde.
 6. Maak of Kraak wat de ander luistert

  niet mijn ding, kraak
 7. Maak of Kraak wat de ander luistert

  hmm ik voel het niet, kraak maakje voor de verschrikkelijk catchy riff bitte
 8. [Focus] Nieuwe Releases Songfestival

  idem, het zou me zeer verbazen als ik niet laatste word. Voor de rest zie ik dit @Lehmay met een straatlengte voorsprong winnen.
 9. Muziek en Optredens

  hmm, hoewel ik ervan uitga dat jij sws meer muziek kent dan de gemiddelde mens, zit ik er zelf mss te dicht op om te kunnen inschatten wat wel en niet bekend is idd.
 10. Maak of Kraak wat de ander luistert

  dat is niet maitre gims? Goed nummer, maak
 11. Muziek en Optredens

  Meh ik ga niet echt akkoord. Bfmv is bij een breder publiek toch een pak minder bekend imo. Is ook veel minder een band voor schreeuwende tienermeisjes dan dat bmth dat is vind ik. Das eerder richting avenged sevenfold enzo. Toch heel ander soort muziek. Wie zou jij dan nog mainstream noemen in dat genre? A day to remember en killswitch engage komen mss nog het dichtst als ik vlug ff nadenk, maar die zijn in europa toch ook nooit op de mainstream radio gedraaid.
 12. Muziek en Optredens

  Bring Me The Horizon is idd zowat de enige metalcoreband die redelijk wat mainstream succes heeft gekend, al zijn ze de dag van vandaag de poppy tour opgegaan. Maar er zijn genoeg bands in het genre die vandaag fantastische dingen doen. De nieuwe platen van Ice Nine Kills en Currents vb. En iets verder terug vind ik Dark Divine van Like Moths to Flames en The Mortal Coil van Polaris (voorpragramma op vrijdag) parels van albums. Maar Architects blijft wel met stip op één staan hier. De laatste 2 albums zijn ongezien goed. deze uitvoering van gone with the wind is ook echt een tranentrekker.
 13. Maak of Kraak wat de ander luistert

  ehh geen fan van die stem, en die baslijn is nu ook niet zo interessant dat ze 3 min blijft boeien, kraak.
 14. Muziek en Optredens

  Vrijdag met Architects voor het eerst sinds lang nog eens een concert meegepikt. Was over het algemeen een uitstekend optreden, maar het is één memorabel moment dat me nog heel lang zal bijblijven. Na goed anderhalf uur gaan de mannen van het podium. Nuja, wetende dat ze met' Doomsday' hun grootste hit van het moment nog niet hebben gespeeld, blijven we scanderen voor een terugkeer. Maar we kregen veeeel meer dan dat. Eerst een emotionele 'Gone with the Wind' met een projectie van de initialen TS in een gebroken hart op de achtergrond. Een verwijzing naar de overleden gitarist en liedjesschrijver Tom Searle 2 jaar terug. Nadien? Een frontman in tranen. Ik heb geen idee of hij altijd zo emotioneel reageert, maar na 'Gone with the Wind' probeert zanger Sam Carter met een trillende stem een speech af te steken rond 'loss' en 'grieve'. Heel coherent is het niet, en na een paar tranentrekkende minuten valt hij in de armen van de drummer, die ondertussen ostentatief recht was gaan staan achter zijn drumstel in het midden van het podium. Diezelfde drummer schreef uitzonderlijk de tekst onder een onafgewerkte melodie van Tom Searle, een onafgewerkte melodie die zou uitgroeien tot het meest memorabele metalcorenummer van 2017: Doomsday. Naam van de drummer? Dan Searle... tweelingsbroer van. Ook voor mij persoonlijk kwam dit heel erg binnen. 6 Jaar geleden verloor ik een goede vriend. Dé persoon met wie ik mn muzikale exploten deelde. De allerlaatste keer dat we afspraken was voor een optreden in een niet eens uitverkochte AB, voor een behoorlijk onbekende Britse metalcoreband, jup... Architects. In de Lotto Arena kon je ondertussen minutenlang een speld horen vallen. En dan zet de riff van 'Doomsday' in. Een kippenvelmoment zoals ik ze zelden heb meegemaakt.
 15. Maak of Kraak wat de ander luistert

  wow leuk nummer, nog betere videoclip. Maak