Bob

Leden
 • Content count

  5,129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,120 Excellent

2 Followers

About Bob

 • Rank
  Kopman

Recent Profile Visitors

1,586 profile views
 1. WK 2018 Achtste finales

  Als ze niet rap wat normaal gaan verdedigen wordt dit Brazilie-Duitsland all over again.
 2. WK 2018 Achtste finales

  Die Argentijnen kunnen er ook echt niets van. Iedere keer die Fransen overkomen komt er een kans uit
 3. 28/03 Dwars door Vlaanderen

  Dan moet Vanmarcke wel op zijn fiets blijven zitten, en zijn banden sparen. Geloof er niet in dat die drie koersen na elkaar kan rijden zonder pech.
 4. 28/03 Dwars door Vlaanderen

  Benoot mag zich toch ook wel vragen beginnen stellen. Quasi iedere koers die hij dit seizoen al heeft gereden bij de drie beste, zo niet de beste en enkel in Siena wint hij. Wat op zich zeker niet slecht is maar als je ziet wat er nog meer had ingezeten. Als hij alles opspaart voor op de Pater of de Kwaremont dan gaan ze niet op de foto staan. Zie niet in wie hem daar zou kunnen volgen, of Sagan en Van Avermaet zouden plots hun beste benen moeten terugvinden.
 5. 23/03 E3 Prijs Vlaanderen

  Degene die Benoot kan volgen op de Kwaremont volgende week wint de Ronde. De sterkte van QS valt ook best wel mee. Terpstra super, Gilbert degelijk maar Lampaert en dan vooral Stybar heb ik wel nog vraagtekens bij.
 6. Wielerdocu's

  Zo'n verrassing is dit toch allemaal niet? Zo ging het er overal aan toe in België in de jaren 80 en 90. Ik zou niet willen weten hoeveel voetbalmatchen toen verkocht zijn tussen de soep en de patatten. In België wordt ook altijd zo lyrisch gedaan over de sportbestuurders van vroeger maar dat waren vaak de grootste criminelen die er rondliepen. José komt toch ook altijd met dit soort verhalen af wanneer het beeld weer eens op de aankomst staat in de Giro.
 7. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Wat een verademing in vergelijking met al die andere wereldvreemde, door hun sport geobsedeerde wielrenners. Stel je voor dat je in April, Van Avermaet zijnde geklopt wordt door Sagan nadat je zelf de hele winter 5u per dag hebt getraind en droge pasta met bruine suiker hebt gegeten terwijl je iedere week filmpjes ziet voorbijkomen van Sagan die met alles bezig is behalve wielrennen... Dan ga je toch spontaan wenend naar huis en zet je jouw fiets gewoon op 2dehands.be? Mentaal ga je volgens mij helemaal kapot. Dat is net zoals die ene klasgenoot die altijd na een zwaar examen buiten komt, en zegt dat hij het gemakkelijk vond terwijl je weet dat hij de nacht voordien nog zwaar op de lappen is geweest terwijl jij al 5 dagen non stop aan het blokken bent, dan heb ik ook altijd zin om de hele middag te zitten huilen aan mijn bureau.
 8. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Jah, als je mooi jouw mond houdt, nergens kritiek op hebt en heel uw leven blijft in uw hutje wonen tussen de apen wel ja. Als je hier heel uw leven in een verlaten boerengat halve liters zit te zuipen, wiet smoort en dopt zal er ook geen haan naar kraaien hoor.
 9. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Vrijheid in Afrika
 10. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Waar bestaat vrijheid dan wel nog als ik mag vragen? We hebben gewoon de meeste vrijheid van allemaal hoor, zeker hier in West-Europa en Scandinavië.
 11. Terrorisme, oorlogen en onrust

  Laat ons het er maar op houden dat idioten altijd op de wereld zullen rondlopen en die kan je toch niet tegenhouden, alleen maar hopen/zorgen dat hun aantal niet toeneemt.
 12. Absurd nieuws

  Schandalig dat zo'n evenementen gewoon mogen doorgaan, geen idee wat daar leuk aan zou moeten zijn.
 13. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Toch wel Sven Nys @sven_nys · 1 uurThanks @tomMeeusen. Nooit opgeven. Waar en wil is is een weg. En technisch ben je 30 % beter dan mij.
 14. 100 essentiële films

  En ik die dacht dat Ruben de enige was die volledige excel-databases bijhield voor zijn hobby