DavyPeeters

Leden
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About DavyPeeters

 • Rank
  Junior
 • Birthday 05/28/1991

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Sint-Truiden

Recent Profile Visitors

461 profile views
 1. En je vergeet Bardet nog!
 2. Ik heb het nu ook voor met dezelfde DB, is bij jullie het probleem vanzelf opgelost, of moet ik opnieuw beginnen met een andere DB? @TromBone @Gautran
 3. Nu je blijkbaar enige tijd gefocust hebt op klimmen en tijdrijden is het tijd om over te stappen op heuvels. Je acceleratie zal er wel bij varen!
 4. Zeker de moeite en toch wel een redelijk grote verbetering tov 2016..
 5. Hiermee heb je mij heel goed geholpen, na het bewerken liep het grondig mis bij mij.. Dank u wel dus, alles werkt nu!
 6. Quintana en Pinot? Wanneer heb jij nog eens koers gekeken?
 7. Klopt ik heb exact hetzelfde voor
 8. Ja die melding krijg ik ook, en als ik 2x op OK klik kan ik idd alles aanpassen zoals je zegt Mathijs..Maar niet bewaren dus.
 9. Ik kan de database niet eens openen om wijzigingen aan te brengen, alleen de carriere die ik begonnen ben. Ik vind die database niet terug in de map PCM 2017, heb ik die dan verkeerd geinstalleerd misschien? Heb de "WorldDB 2017" gedownload via de steam workshop..
 10. Als ik de wijzigingen save en ik herstart het spel, zijn de stats in die carriere dan automatisch aangepast? Alvast bedankt voor de hulp!
 11. Is dit het programma om stats aan te passen? Hoe werkt het nu? Ik kan niet eens een database selecteren linksboven.. Weet jij het misschien @Matthijs?
 12. Waar kan ik die downloaden? Wil het spel ook aanschaffen maar ken niks van die editor of de realname database correct te installeren..
 13. @Tijn is dat die editor om bv stats aan te passen? Kan ik die ergens downloaden? Heb er nog geen ervaring mee..
 14. Zo hopen op de pech van iemand anders dan?
 15. Vorige jaren had ik binnen het uur of toch nog dezelfde dag een x-aantal mensen die meteen te hulp schoten, dit jaar krijg ik een maand later nog altijd geen antwoord.. Echt erg om te zien want hier zaten/zitten zeer behulpzame kerels die er veel van kennen!