Se7en

Admins
 • Content count

  8,346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,243 Excellent

About Se7en

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 10/29/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,123 profile views
 1. Dopingtopic

  Colombiaanse beloftenkampioen loopt tegen de dopinglamp en ziet profcontract in rook opgaan Robinson Lopez kroonde zich dit seizoen tot Colombiaans kampioen bij de beloften en versierde zijn eerste profcontract bij het Italiaanse Continentale Unieuro-Trevigiani. Maar dat feestje gaat niet door want Lopez is nu tegen de dopinglamp gelopen. De 20-jarige renner werd namelijk betrapt op het gebruik van CERA, de derde generatie epo. Tegenover Cyclingnews bevestigde het Italiaanse team dat het Lopez niet in dienst zal nemen. De ploeg werd ingelicht over de positieve test nog voordat de handtekeningen werden gezet. In augustus had de Colombiaan nog het jongerenklassement van de Vuelta a Colombia gewonnen, een van de belangrijkste wedstrijden in Zuid-Amerika. Hij riskeert nu een lange schorsing. De laatste renner die betrapt werd op CERA was Joao Marcelo Pereira Gaspar. Die werd voor vier jaar geschorst, al kan die nog wel een B-staal aanvragen.
 2. [Focus] Dungeons & Dragons

  Mooi gevarieerd gezelschap!
 3. Darts

  Scott Waites heeft 2 finales 7-1 gewonnen met 86 en 87 gemiddeld
 4. Wereldbeker

  Dat miste het veldrijden dit jaar nog Philippe Maertens
 5. Wielrennen in de media

  Áls Cancellara dat deed en er twee klassiekers mee won, twijfel ik er niet aan dat er nadien nog heel veel gevolgd zijn
 6. Boerenleute

  Dít was pas leute
 7. Transfers

  Waar zit hij eigenlijk
 8. Andere Wedstrijden

  Napoleon Games
 9. Boerenleute

  In de eerste bocht tegen een huis rijden, zijn wiel verliezen, zijn fiets verliezen, een ronde te vroeg juichen terwijl hij niet eens eerst reed en dan de volgende ronde tegen een paal knallen, al het elleboogwerk, en het algemene falen ... Zo'n figuren heeft het veldritcircus inderdaad nodig. Maar mooi en Klaas in 1 zin, dat gaat er toch wat over.
 10. Wielrennen in de media

  with.
 11. #metoo heeft sowieso een groot risico om uit de hand te lopen. Anderzijds is het ook wel kort door de bocht om eventuele feiten te negeren omdat de man goeie tv maakte. Ondertussen wordt er gezegd dat het niet over anonieme bronnen zou gaan (dat De Pauw niet zomaar te weten krijgt wie het zijn, lijkt me ergens logisch), en dat hij twee keer de kans heeft gekregen om zich te verdedigen. Het kan gefantaseerd en opgeblazen zijn, maar het kan evengoed een obsessieve vetzak zijn van wie nu nog maar het tipje van de ijsberg boven is gekomen.
 12. Absurd nieuws

  Ik vond het wel mooi dat hij zei "de woordvoerder van de VRT heeft me laten weten dat het niet om fysieke aanranding ging" Dat wist hij zelf niet?
 13. Wedstrijdnieuws

  Olympische tijdrit met massastart
 14. Wielrennen in de media

 15. Wielrennen in de media

  Gaimon schrijft dus een boek over zichzelf, beschuldigt zonder al te veel reden Cancellara heel duidelijk van motordoping, en is nu verbaasd dat er zoveel aandacht aan die passage wordt gegeven. Hij denkt bovendien dat er, buiten Cancellara, nooit iemand een motor heeft gebruikt en dat het nu totaal geen issue meer is. Dat de nieuwe UCI voorzitter beweert ertegen te zullen optreden is puur marketing en aandachtshoererij, want motors worden absoluut niet meer gebruikt. "When you watch the footage, his accelerations don't look natural at all, like he's having trouble staying on the top of the pedals. That fucker probably did have a motor," Gaimon wrote in the book. He expected some passages of the book to be highlighted by the media, but expressed disappointment that this one was taken in the context that it was. "I wish they had found a more interesting angle, but the reality is it's clickbait. I do think motor doping happened for a minute with one guy, and everyone else keeps bringing it up."