Brent

Leden
 • Content count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 Excellent

1 Follower

About Brent

 • Rank
  Waterdrager

Recent Profile Visitors

1,142 profile views
 1. Eurotour/Pc Ciclismo

  @den zwartjoekel als je die 2005 db nog hebt, zou je die online willen zetten? en ben je van plan om een db uit te brengen waarin alle wedstrijden kunnen gereden worden, of niet?
 2. Eurotour/Pc Ciclismo

  Dus als je het dbase.cdb bestand inpakt, selecteert winrar vanzelf RAR als archiefformaat, hier moet jij de laatste optie (ZIP) aanduiden, ik hoop dat jij dezelfde fout als mij hebt gemaakt en dat het hiermee gaat lukken, anders heb ik geen idee aan wat het nog kan liggen.
 3. Eurotour/Pc Ciclismo

  En de patch van ZJ is gebaseerd op de andere 2017 DB, alleen véél meer realisme, aangezien die andere DB 90% van de renners hun stats niet meer up to date is. Het is een totaal ander systeem, waar iedereen heel hoge stats heeft. Bijvoorbeeld Sagan heeft 96 op hardrijden, froome heeft 91 op zowel klimmen als hardrijden, ik denk dat de logica hierachter is dat bijvoorbeeld een Sagan die niet in topvorm is, nog steeds een van de betere hardrijders is, en een quintana die niet in topvorm is, toch nog steeds bij de beste klimmers hoort, althans dat is wat ik denk dat ZJ heeft proberen doen met deze DB. @den zwartjoekel? Je kan wel enkel grote rondes rijden, maar dat maakt niet uit.
 4. Eurotour/Pc Ciclismo

  Ik zal straks met een afbeelding laten zien wat (ik denk) dat je fout doet, het is een fout die ik ook lang heb gemaakt, maar nu kan ik de DB wel zonder problemen aanpassen, normaal heb ik deze namiddag tijd, anders morgen.
 5. Eurotour/Pc Ciclismo

  En kan ik ergens de windsnelheid aanpassen? In koersen als Qatar staar er altijd max. 2 puntjes wind...
 6. Eurotour/Pc Ciclismo

  @den zwartjoekel 2015 db van Matt, die van jou (2015) is niet meer te vinden online, heb je die toevallig nog ergens? Maar ik heb dit probleem bij elke patch, dus daar ligt het niet aan denk ik... @Tim er is helaas geen 2016 patch, de eurotour community is zo goed als dood, op het officiële forum is er ook nog amper activiteit en volgens mij gaat de site zelf verdwijnen binnenkort. Er is wel een 2015 patch downloadbaar, of de 2014 patch van zj heb ik ook nog staan, ik weet niet of die nog online staat.
 7. Eurotour/Pc Ciclismo

  Heb het ondertussen gevonden, maar ik begrijp nog steeds niet hoe je de database aanpast, elke keer als ik het aanpas, en bewaar, kan ik geen teams meer selecteren in het spel, heel vaag...
 8. Eurotour/Pc Ciclismo

  Waar vind ik de bestanden van de ritten van de grote rondes? Ik kan alleen maar bv. GirodItalia2015.sb vinden, niet de ritten apart. @Foppe9861
 9. Eurotour/Pc Ciclismo

  Toevallig ben ik ook met Tinkoff bezig, ben nu aan het einde van het eerste seizoen. Met Contador de Giro en de Tour gewonnen, bij de Vuelta ging er iets mis met het spel, de profielen komen niet overeen met de daadwerkelijke rit, waardoor ik alles simuleerde, heb jij daar ook last van? Kan ook zijn dat ik iets verkeerd heb geïnstalleerd...
 10. Eurotour/Pc Ciclismo

  Zou je me eens willen uitleggen hoe ik per jaar van parcours kan wisselen? @Faxnico Eurotour will there be a new patch for the 2016 season? @den zwartjoekel heb jij jouw patch van het jaar 2011 nog? ik heb zin om die nog eens te spelen, maar die is nergens meer te vinden online.
 11. Eurotour/Pc Ciclismo

  ok dat zal ik dan eens proberen, bedankt! ben jij van plan om een update uit te brengen van dit seizoen? want op het officiële forum had ik al gelezen dat er waarschijnlijk dit jaar geen update komt...
 12. Eurotour/Pc Ciclismo

  bump, kan iemand me op een duidelijke manier uitleggen hoe je de database aanpast? (2014 patch van zj) ik doe het als volgt: 1 ik pas rider_35 aan 2 ik voer de csv2et uit 3 het gecreërde dbase-out.cdb bestand hernoem ik naar db en ik maak er een zip/rar file van 4 ik plaats db.rar in de map db maar telkens als ik iets aanpas, kan ik geen teams meer kiezen als ik het spel opstart... @den zwartjoekel@Berjan@Berjan1986
 13. Eurotour/Pc Ciclismo

  Ik speel het nog, heb gisteren nog eens de 2007 gedownload. Kan jij me uitleggen hoe ik de database kan aanpassen? Daar begrijp ik niets van. edit: speel nu met de 2009 database, met Saxo. Weet jij welke ia ik best gebruik bij kasseikoersen? ia+pav of ia+classics? want met de standaard ia krijg ik heel grote verschillen in niet zo lastige koersen. (genre omloop het nieuwsblad e.d.)
 14. Eurotour/Pc Ciclismo

  Pers en propaganda De Eerste Wereldoorlog was vanaf het begin een propagandaoorlog. Met de opkomst van de massamedia aan het einde van de negentiende eeuw werd het voor politici van groot belang rekening te houden met én invloed uit te oefenen op de publieke opinie. Het belangrijkste medium in de Eerste Wereldoorlog was de pers. Ook posters, overheidsrapporten, films en de bioscoopjournaals waren populair. In Frankrijk en Groot-Brittannië waren geen regeringsplannen voor oorlogspropaganda. Wel werden al in 1914 wetten aangenomen die de persvrijheid beperkten. In de Engelse kranten was nog de meeste ruimte voor kritische geluiden. Kranten pasten zelfcensuur toe, al dan niet onder druk van de kranteneigenaren. In Duitsland was heel weinig ruimte voor kritiek op regering of legerleiding. Na 1916 wilden regeringen meer grip op pers en propaganda krijgen en werd de censuur zelfs uitgebreid tot persoonlijke brieven. In Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland bleef de nationale eenheid bewaard, wat moeilijker bleek in Oostenrijk-Hongarije, Rusland, Italië, Bulgarije en Servië. Het thuisfront kreeg beelden van de oorlog via de massamedia en persoonlijke brieven van soldaten. Gewonde of dode soldaten van eigen bodem werden liever niet afgebeeld. Om het beeld van de oorlog voor het thuisfront niet te bloedig te maken, werden dode of gewonde tegenstanders van afstand in beeld gebracht. De brieven van soldaten gaven een gedetailleerder beeld van de werkelijkheid. In sommige ooggetuigenverslagen en films werd de wreedheid van de oorlog wel beschreven of getoond. In de massale oorlogspropaganda werden de excessen of vermeende excessen van de tegenstander gebruikt. Beide partijen schilderden elkaar af als barbaren of oorlogsmisdadigers. Feiten werden opgeklopt, verdraaid of eindeloos herhaald. De geruchtenstromen aan het front en in de landen waren niet te stuiten. Er ontstonden een agressieve oorlogscultuur. Beide partijen vonden dat zij God aan hun zijde hadden. Nationalisme en religie mengden tot een agressieve vorm van ‘civil religion.’ Vaak wordt propaganda gezien als een van de hoofdoorzaken voor de aanhoudende instemming met de oorlog. Propaganda in de Eerste Wereldoorlog werd niet alleen door de regeringen of oorlogsministeries geregisseerd. Ook schrijvers, onderwijzers en leraren, fabrikanten, arbeiders en geestelijken droegen van onderop spontaan en ongecontroleerd bij aan de oorlogspropaganda. Het gevolg was een breed gedragen oorlogscultuur, doortrokken van haat tegen de vijand.
 15. Eurotour/Pc Ciclismo

  mooi! het is alweer 7 maand geleden dat ik nog gespeeld heb, ik post hier nog wel wat resultaten, deze week nog hoop ik.