Brent

Leden
 • Content count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 Excellent

1 Follower

About Brent

 • Rank
  Waterdrager

Recent Profile Visitors

743 profile views
 1. @den zwartjoekel als je die 2005 db nog hebt, zou je die online willen zetten? en ben je van plan om een db uit te brengen waarin alle wedstrijden kunnen gereden worden, of niet?
 2. Was jij al geboren toen?
 3. Dus als je het dbase.cdb bestand inpakt, selecteert winrar vanzelf RAR als archiefformaat, hier moet jij de laatste optie (ZIP) aanduiden, ik hoop dat jij dezelfde fout als mij hebt gemaakt en dat het hiermee gaat lukken, anders heb ik geen idee aan wat het nog kan liggen.
 4. En de patch van ZJ is gebaseerd op de andere 2017 DB, alleen véél meer realisme, aangezien die andere DB 90% van de renners hun stats niet meer up to date is. Het is een totaal ander systeem, waar iedereen heel hoge stats heeft. Bijvoorbeeld Sagan heeft 96 op hardrijden, froome heeft 91 op zowel klimmen als hardrijden, ik denk dat de logica hierachter is dat bijvoorbeeld een Sagan die niet in topvorm is, nog steeds een van de betere hardrijders is, en een quintana die niet in topvorm is, toch nog steeds bij de beste klimmers hoort, althans dat is wat ik denk dat ZJ heeft proberen doen met deze DB. @den zwartjoekel? Je kan wel enkel grote rondes rijden, maar dat maakt niet uit.
 5. Ik zal straks met een afbeelding laten zien wat (ik denk) dat je fout doet, het is een fout die ik ook lang heb gemaakt, maar nu kan ik de DB wel zonder problemen aanpassen, normaal heb ik deze namiddag tijd, anders morgen.
 6. zijn ze al ergens begonnen met de uitzending?
 7. Zakarin heeft niet die explosiviteit van Quintana ok
 8. Dumoulin gewoon een debiel. Moet gewoon op de fiets blijven, al is het de meest stinkende diarree ooit
 9. Al die haat naar Quintana opeens leef jullie uit jongens
 10. True, maar renners kunnen ook hun ogen gebruiken
 11. linkje naar een goede stream?
 12. Gewoon een mongool