Juraj

Leden
 • Content count

  8,609
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,446 Excellent

4 Followers

About Juraj

 • Rank
  Wereldkampioen

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Nieuwkomer vh jaar '13

Recent Profile Visitors

2,157 profile views
 1. Vive le vélo

  De fuq waar heb ik naar gekeken? Die twee podiumhoeren konden echt geen avondvullend programma bevolken he. De tering zeg, ik had liever in 1914 geleefd dan in 2018. Waar zit ik naar te kijken.
 2. Vive le vélo

  Een buttplug is maar nuttig Als de ontvanger weet Dat hij een dikke cilinder in zijn rectum krijgt En hij daar vrede mee neemt Omdat een stukje Sagan in je reet Beter is dan de beste MDMA die je maar in de wereld kunt krijgen Of iets in die aard Zelf ben ik geen ervaringsdeskundige Maar als mijn broertje ooit zijn vlezige ramselaar in mijn aarsopening zou willen beuken Dan was ik van contentement al drie keer klaargekomen Tot op het plafond En mijn plafond is drie meter hoog Herenhuis Dus dat wilt wel wat zeggen
 3. 20-7 en 21-7 Overgangsetappes

  Als je moeder een wind laat driften de continenten wel degelijk een halve centimeter verder uit elkaar.
 4. 20-7 en 21-7 Overgangsetappes

  Een Olympisch diploma met onderscheiding zelfs!
 5. Vive le vélo

  Godverdomme, dat stuk van Hilaire ook weer Enkel Dupont neemt die mens nog enigszins serieus daar. Wil ik even weten hoe oud hij is, kijk ik dus op wikipedia, lees ik deze prachtzin: "Met zijn netwerk en amicale verschijning is hij belangrijk voor de complete organisatie." Dit moet toch door iemand van dit forum daarop gepleurd zijn?
 6. Vive le vélo

  De fuq Maarten ging daar op het einde met Froome helemaal lopen lullen Cycling coming home to Belgium? Die Froome was voor het eerst in 5 jaren Tour helemaal gedestabiliseerd. Ook uit het niets over Pauwels en zijn vrouw beginnen Dit kan eigenlijk echt niet. Als je dacht dat de vragen over Evenepoel aan Brailsford erg waren, dan was dit de overtreffende trap.
 7. Wielrennen in de media

  Mechanische doping!
 8. 20-7 en 21-7 Overgangsetappes

  Richeze was wel erg sterk in die tweede spurt die Gaviria won. Waarom is dat eigenlijk nooit wat met hem geworden als kopman toen hij wat jonger was? Of is aantrekken en afmaken dan echt nog zo'n verschil (gelet op de carrières van Dean, Renshaw, etc...) Want hoe die in die ene rit iedereen naar huis sprintte gedurende 300 meter... Doe dat als laatste man en je wint me dunkt. Dus mijn pronostiek voor vandaag: Rrrrrrichezeeee
 9. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Toch ook niets dan miserie met Maroufen en Algerijnen he
 10. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Tja, je kunt ook niet iedere koers cadeau krijgen
 11. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Straks gooien ze nog met kokosnoten zo groot als ballen!
 12. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Maar gezien dat eindschot telkens had hij toch ook gewoon kunnen aanvallen als daar nood aan was geweest? Moest vandaag op geen enkel moment nog maar een half wiel laten. Enige wat je kunt zeggen is dat hij het nog geen drie weken bewezen heeft en er een S. Yates-achtige derde week zit aan te komen, maar voorlopig is Thomas gewoon koning keizer admiraal bergop.
 13. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Gats dit is juist ideaal voor Quintana! Kan zich nu niet meer wegstoppen en MOET aanvallen. Je zult wat zien in die derde week! Broekje op de enkels, nu al!
 14. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Maar de fuq Kruijswijk op 3 km van het einde ingehaald en nog op 50 seconden gefinished?
 15. 17/07 tm 19/07 | Het Alpentrio

  Hij nuanceert wel: Kruijsie heeft niet in de sliepstriem gezeten, dus dat wordt lastig.