Juraj

Leden
 • Content count

  7,161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Juraj last won the day on June 5 2016

Juraj had the most liked content!

Community Reputation

5,073 Excellent

4 Followers

About Juraj

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Nieuwkomer vh jaar '13

Recent Profile Visitors

1,369 profile views
 1. Ja maar je gaat er toch gewoon van uit dat de luisteraar twee tabbladen open heeft staan? Eentje waarin via het youtubekanaal van eurosport de wedstrijd wordt gevolgd zonder geluid terwijl je op het andere naar de commentaar van focus luistert.
 2. Maar ditmaal misschien toch beter dan het alternatief? Moet je sowieso wel twee mensen tegelijkertijd hebben omdat het anders nogal gauw eentonig wordt. Ik zie op het kanaal geen uitzendingen van de Tour staan, dus neem ik aan dat het idee uiteindelijk geschrapt werd? Misschien tijd voor een nieuw testproject. En als je zag wat voor animo de youtube-chatbox van de Tro-bro Leon opleverde, dan lijkt het me wel mogelijk om een tiental trouwe luisteraars te trekken.
 3. http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.2960648 Als je dan die beelden met die vogel terug ziet, kun je je ook wel afvragen of je met dat soort fratsen je eigen veiligheid niet in gevaar brengt. Natuurlijk moet dat busje hem nog altijd aanrijden, maar als je zelf niet altijd de nodige veligheid in acht neemt, moet de wielrennerij ook niet te veel gaan janken over een gebrek aan respect (zoals De Gendt hier deed: http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.2958918 ) Was met Hovenlynck ook al zo toen die in coma ging na een val zonder helm.
 4. In de tijd van Roger was het nochtans allemaal nog veel zwaarder! http://www.dezondag.be/roger-de-vlaeminck-merckx-kloppen-dat-was-drie-keer-klaarkomen/
 5. Mja, had daar toch wel wat meer resultaten in grote rondes voor mogen halen.
 6. Boonen was bij de jeugd ook geen ruk waard. En we hebben wel gezien wat voor carrière Visconti heeft gemaakt. Fake news dateert dus al van 2008!
 7. Ja dat die er komt is een zekerheid. Alleen hoeft hij niet meer.
 8. Als centrumkandidaat zal hij (behoudens een enorme blunder) in eender welk scenario meer stemmen halen in de tweede ronde dan zijn tegenkandidaat. Als hij nu al een straatlengte voorsprong heeft, is dat dus een gelopen race. Al kan LG ook nog gelijk hebben met het feit dat we exit-polls niet moeten vertrouwen.
 9. Vingers in de neus? Eerder lul in de Brugse reet hoor. Totale verkrachting dit.
 10. Maar wel aankomsten in Wevelgem, Kuurne, Waregem en Harelbeke. Daar kun je alleen Gent en Oudenaarde tegenover zetten. En dan heb ik de vier klassieke zeges die te verdelen zijn in de Driedaagse de Panne-Koksijde nog niet eens meegerekend...
 11. Macron dus president; die tweede ronde hoeft niet meer na deze exit-polls.
 12. Inderaad, vorige ook al met die gruwelijke aanval van Matthews!
 13. Tientje dat Bartje Declercq dit wint. Dat zou pas een ode aan Scarponi zijn.