Juraj

Leden
 • Content count

  8,822
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,625 Excellent

4 Followers

About Juraj

 • Rank
  Wereldkampioen

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Nieuwkomer vh jaar '13

Recent Profile Visitors

2,279 profile views
 1. Het Nederlands Elftal

  Ja maar jij speelt op gemakkelijk want mannen zijn veel wanhopiger om te neuken dan wijven
 2. Studeren - wie, wat, waar, wanneer?

  In november afstuderen? Is dat gebruikelijk voor Hollanders? Hier heb je als mogelijkheden juli, september en januari.
 3. Transfers

  Zijn carrière is idd nar de vaezntjes.
 4. Transfers

  Hoezo? Aan Bakelants heb je toch tien keer meer dan aan Theuns?
 5. [Voetbal] Belgische competitie(s)

  In het Engels zou hier een goede mop in zitten. Iets met betalen om een hoer te mogen degraderen, maar dat je dan uiteindelijk zelf degene bent die gedegradeerd wordt. Helaas is "to degrade" niet hetzelfde als degraderen waardoor de mop in het Nederlands helemaal niet werkt, hoezeer je je zinnen ook probeert te draaien en keren
 6. [Voetbal] Belgische competitie(s)

  https://www.voetbal24.be/news/van-wijk-insinueert-competitievervalsing-in-degradatiestrijd https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2018-10-11/dennis-van-wijk-ex-kv-mechelen-reageert-op-mogelijke-matchfixing?ref=headnews0 Gaat nu nog een beetje lopen doen alsof hij gelijk had, terwijl hij he toch net exact in de omgekeerde richting bedoelde. Hollanders eh Na stroomtekort kampt België nu ook met een scheidsrechterstekort. Sowieso zit daar een slechte grap in voor Geert Hoste: kan al niet meer wachten!
 7. [Voetbal] Belgische competitie(s)

  Mo huh, dan zitten de journalisten dus ook in het complot? Net wanneer ons Waalse eieropperhoofd anderhalf miljoen in maatregelen tegen fake news wil steken
 8. Franse koersen

  Opzettelijk het gat laten vallen met Kragh Andersen zodat een jonge Fransman van 23, die wachtend op zijn kopman Naesen een sterk staaltje wieltjeszuigen liet zien, zeker geen enkele kans had om te winnen. Daarbij vond de tweevoudige winnaar van een monument in de wielrennerij het dus belangrijker dat één of andere baguettevreter zonder erelijst deze zeker niet zou openen, dan dat hij zelf ook maar enige poging zou doen om voor de zege mee te strijden. Een criticus met enige zin voor cynisme zou dan ook kunnen stellen dat Terpstra zichzelf heeft gedegradeerd tot een kleine meneer die te lui is om voor zijn loon te fietsen, net datgene wat hij zijn jongere collega verweet.
 9. WK wegrijden op de weg

  Leraren zijn miserabele mensen die hun eigen dromen niet konden waarmaken en nu hopen dat een stel kutkinderen verder geraken dan zijzelf. Een mens zou voor minder zijn toevlucht zoeken in verdovende middelen.
 10. WK wegrijden op de weg

  Dat hangt omgekeerd evenredig samen met de leeftijd van het lustobject.
 11. WK wegrijden op de weg

  Klopt, maar die is toch mooi uitgegroeid! Wat goed is komt snel, gaat in deze duidelijk niet op.
 12. WK wegrijden op de weg

  Omdat die op z'n 28e nog maar één Tour had dacht ik? Of net twee. In ieder geval: was meer een laatbloeier, dus misschien dat hij de grens van 28 net gemist heeft.
 13. WK wegrijden op de weg

  Dit is beter dan het WK zelf
 14. WK wegrijden op de weg

  Komt nog even zelf de medaille aan Valverde geven. Echte wielergoden moeten niet wachten tot ze 70 zijn om zo'n protocollaire functie uit te oefenen.
 15. WK wegrijden op de weg

  Wat een immense baas