Juraj

Leden
 • Content count

  7,630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Juraj last won the day on May 29

Juraj had the most liked content!

Community Reputation

5,706 Excellent

4 Followers

About Juraj

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Nieuwkomer vh jaar '13

Recent Profile Visitors

1,572 profile views
 1. 1. Froome 2. Majka 3. Aru 4. Kruijswijk 5. Degenkolb 6. Pozzovivo 7. Lobato 8. Rojas 9. Fraile 10. Betancur 11. Mas 12. Olivier Restbudget: 1 Winnende ploeg is bekend!
 2. Twee slachtpartijen op twee dagen tijd: het zit Barcelona ook echt niet mee.
 3. Maar dan wel een woord zinloos herhalen Getuigt echt van veel luiheid. Hypocriete boer die je bent.
 4. Als je eender welke prono een beetje serieus wilt aanpakken, dan neem je toch sowieso een deelnemerslijst bij de hand? Ik ga alvast de prono zelf niet vertrouwen.
 5. Morgen kijk ik er eens voor, maar ik zou je toch maar aanraden om Vetencur er in te draaien. .
 6. Welk recht denk jij te hebben om het geslacht van de persoon op die foto te veronderstellen?
 7. Wat een Kneesenploeg zeg.
 8. Ik had een structuur voor ogen van 2 delen van elk 5 paragrafen en die heb ik redelijk goed kunnen handhaven. Enkel de laatste paragraaf heb ik heel beknopt gehouden en gezegd "ja kijk sorry, voor de structuur van mijn werk zou ik hier nog een hele paragraaf over moeten schrijven, maar ik heb er echt niets interessants over te vertellen en ik zit eigenlijk toch al binnen de woordmarge, dus fuck die shit" Het feit dat ik die paragraaf toch nog "geschreven" heb in plaats van geschrapt, pleit wel voor de volledigheid van mijn werk En "write as you go" heb ik ditmaal niet willen toepassen omdat ik dat in mei heb gedaan en toen waren ze niet zo gelukkig met het resultaat.
 9. Vijf minuten geleden een zo goed als finale versie verstuurd naar mijn begeleidende assistent. Volgende week maandag echte deadline. Ik klok af op 19.000 woorden. Engelse teksten vertalen kan inderdaad best kut zijn. Een instelling die lijdt aan "fatigue" kun je moeiljk "vermoeid" noemen. Gelukkig heeft de taalvirtuoos in mij daar "uitgeblust" van weten te maken. Helaas geeft men daar weinig punten voor, als het inhoudelijk niet meer dan wat loos gezwam is. Iets waar ik me helaas weleens in dreig te verliezen . Maar goed, hopelijk vinden ze het wat.
 10. Zou het niet net verwarrender zijn wanneer er geen enkele mogelijkheid was om ze van elkaar te onderscheiden?
 11. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/regio/westvlaanderen/1.3043221 Als je dan toch aan georganiseerde misdaad wilt doen, dan is dit toch wel een bazige manier.
 12. Farrar en Bennati hebben het slimmer aangepakt door gewoon niet meer mee te doen, maar dat ging ook plots heel steil achteruit.
 13. Nu is het ook wel geen schande voor een sprinter om op je 35e niet meer mee te kunnen.
 14. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/media/1.3041972 Zou je volgens mij gemakkelijk een zaak van recht op vrije meningsuiting kunnen maken. Alhoewel: als je je daar al op moet gaan beroepen wanneer je louter wetenschappelijke feiten aanhaalt, dan is het toch al heel ver gekomen. https://web.archive.org/web/20170808013732/http://quillette.com/2017/08/07/google-memo-four-scientists-respond/ Maar die man kan dus gewoon zijn werk (een oplossing / verklaring zoeken voor het tekort aan vrouwen) niet uitoefenen zonder daarvoor ontslagen te worden Gekker hoeft het echt niet te worden.