TromBone

Team Voorbeschouwingen
 • Content count

  20,355
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,148 Excellent

About TromBone

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 05/06/1986

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouwelijk
 • Woonplaats
  Calimerostra├če 40-45

Recent Profile Visitors

4,741 profile views
 1. Giro 2019

  Wat moet die doen carapaz nog 3 minuten extra geven? Het is echt wel gewoon Roglic die echt zielig doet al heel deze giro. Ik hoop echt op een fenomenale inzinking voor die loser.
 2. Feilloos geheugen

  En toch ben ik door die periode koers beginnen volgen. Dat waren pas tijden. Een jaar later heeft Armstrong alles verpest op ronde gebied dan.
 3. Feilloos geheugen

  Vroeger dacht ik dat laurent brochard een wereldtopper van formaat was omdat die toevallig is een ritje in d tour won in de bollentrui. Werd die dat jaar nog is wereldkampioen ook , ja dan was ik er helemaal van overtuigd. Nu eens zijn palmares opgezocht. Die heeft dus mar twee deftige overwinningen gehaald in zijn carriere.
 4. Feilloos geheugen

  Klootzak
 5. Giro 2019

  De falers zijn voor mij wel Astana. Top 30seconden komen om dan gewoon even 2min weg te geven
 6. Giro 2019

  Wss kwestie van niet beter kunnen, maar dan een half minuutje laten passeren is wel echt belachelijk en dan eerder van Roglic dan Nibali. Die heeft echt wel meer tegenstanders dan enkel Nibali
 7. Giro 2019

  Honchar ofzoiets, maar die kwam van Ukraine ofzoiets
 8. Giro 2019

  Sinds er meer toppers aan de Giro meedoen is het er niet beter op geworden. Geef mij maar de oude tijd waar we 6 van de 8 favorieten Italianen zijn die juist die drie weken op een jaar goed konden fietsen. Dit jaar is het parcours voorlopig nogal kut, maar ze hebben er ook maar weinig mee gedaan. Feit is wel dat het na morgen wel loodzwaar ga zijn. Ik heb er voorlopig nog goede hoop op. Maar denk in ieder geval dat ik nog nooit zo weinig van de Giro heb gezien als dit jaar mede dankzij Eurosport.
 9. TV-Series

  Was toch ok ? Beetje belachelijk met den jon en al , maar werkelijk niks kon het nog echt goed doen eindigen.
 10. Giro 2019

  Idd, ik ontken Bernal zijn talent zeker niet. Was ook vrij zeker dat die deze giro vlot zou winnen. Maar of dat ons meer plezier zou opleveren betwijfel ik enorm.
 11. Giro 2019

  1 deftige koers ofzo en dat viel dan ook best mee
 12. Giro 2019

  Ik benadruk dat buiten die Paris Nice (waar dat imo ook gewoon het goede oude saaie skytreintje was) Bernal nog werkelijk niks bewezen heeft op vlak van spektakel bieden. Maar ocharme dat je dat moet missen ...
 13. Giro 2019

  Iets missen dat we nog nooit hebben meegemaakt straf...
 14. Giro 2019

  Gats Dumoulin is gewoon saai en Bernal hebben we nog nooit in een grote ronde deftig bezig gezien. Hoe kan je dan van missen spreken. Met de kapitein en Yates zullen we nog wel leuke bergritten zien.
 15. TV-Series

  [sploier] Zot wel dat die blonde drakenslet heel kings landing naar de kloten spuwt [/spoiler]