SteJov

Leden
 • Content count

  9,196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,078 Excellent

About SteJov

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 05/23/1994

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Brugge

Extra

 • Onderscheidingen
  Overigverhaal september '12
  Overigverhaal v/h jaar '12
  Verhalenschrijver v/h jaar '12
  Winnaar WK-Prono '14

Recent Profile Visitors

2,665 profile views
 1. Belgische politiek

  Het leeft blijkbaar echt, is het nu Michel-I of Michel-II? Ik kies toch voor I
 2. Belgische politiek

  Prono’s voor het vallen van Michel-II? Ik gok 7 februari 2019.
 3. Belgische politiek

  Tiens tiens, het is blijkbaar toch anders gelopen dat dat gisterenavond het plan was. Michel heeft effectief ontslag genomen en een nieuwe regering aangesteld. Aanvankelijk gingen ze het intern oplossen en “gewoon” de NVA’ers ontslaan. Maar goed. Proficiat @Juraj!
 4. Belgische politiek

  De Wever heeft wel nog maar eens bewezen dat hij intrinsiek de beste politicus is van het land op tactisch vlak. Want nu zit NVA in een fenomenale electorale positie: - Op socio-economisch vlak zijn zij de partij die ervoor gaan zorgen dat er wetten gestemd gaan kunnen worden in het parlement. Want ja, op dat vlak is het wel de NVA die het parcours van Michel-I heeft uitgetekend. - Op de thema’s waar ze zich willen onderscheiden, lees migratie, kunnen ze zich nu sans gêne als volwaardige oppositiepartij opstellen. Ideaal dus om de poorten vanuit Vlaams Belang naar NVA wagenwijd open te zetten. Zeker, niet alles wat er deze week gebeurd is, zal bewust zijn. Maar het valt toch maar mooi weer in de plooi zoals NVA het stiekem had gewild. Al is uit de regering gezet worden zeer drastisch en wellicht niet de initiële bedoeling.
 5. Belgische politiek

  Maw: het is een nieuwe constallatie van Michel-I maar geen nieuwe regering. Wordt nog interessant wel wat ze met Bracke gaan doen btw. Pray for Sander Loones trouwens. Een maand minister
 6. Belgische politiek

  Ja, om De Crem en De Backer als minister te beëdigen en NVA te ontslaan. Niet de regering.
 7. Belgische politiek

  Het is niet de eerste keer dat een partij uit de regering stapt of zelfs gewisseld wordt. Het is zoals je zelf zegt: de regering biedt geen collectief ontslag aan en gaat intern het verlies van NVA opvangen. Michel-I blijft op post. Vraag is voor hoelang. Mei 2019 is nog zeer lang voor een minderheidsregering. Kan ook zijn dat NVA zich de facto zal gedragen als regeringspartij in het parlement (bv inzake de begroting). Ik sluit niets meer uit in dit land.
 8. Belgische politiek

  Helemaal geen proficiat, regering is in se niet gevallen. Al is een minderheidsregering niet echt houdbaar.
 9. Album van het jaar 2018

  Lijstje wordt lastig, heb dit jaar veel minder nieuwe dingen ontdekt. Het leven van een werkmens zeker? Ik zal zien wat ik kan doen.
 10. Amerikaanse politiek

  Dat dus. Dat het Huis naar de Democraten gaat is dan ook compleet normaal. De regerende partij, hoewel je geen partijen hebt in de VS zoals hier maar eerder een bundeling van fracties, heeft het altijd lastig. Een divided government dan ook eerder regel dan uitzondering. Democraten zijn niet links. Net zomin een Republikein per se rechts is. Mensen hier moeten stoppen met de Democraten en Republikeinen te vergelijken met de Europese partijpolitiek, appelen en peren. Je hebt liberale Democraten, conservatieve, progressieve, linkse en zelfs republikeinse Democraten. En dat kun je ook toepassen op de Republikeinen. Natuurlijk heb je de grootste algemene delers, die kent iedereen. Democraten zijn over het algemeen wat meer overheidsgezind dan Republikeinen. Dat is vaak zelfs het enige smeermiddel tussen beide kampen. Maar niet bepaald alle Republikeinen zijn climate change deniers en Mormonen.
 11. Muziek en Optredens

  Veel te zwaar programma, zelfs al heb je vooral MP3 en AAC. Duurt vijf min tegen dat die opstart.
 12. Muziek en Optredens

  Vrienden, ik heb jullie hulp nodig. Ik heb sinds kort een Mac, vorige Windows-pc begon het te begeven. Alleen heb ik met één ding geen rekening houden: Foobar heb je enkel voor Windows. Ja, je hebt wel een Mac-versie, maar die is zeer basic en daar heb je enkel een lijst van nummers, that's it. Iemand een goeie music player voor Mac? Ik dacht aan Clementine, ben dat nu aan het uitproberen, maar ik vind het toch te beperkt voorlopig. Grtz
 13. welk muziekprogramma gebruiken jullie?

  Foobar ftw.