SteJov

Leden
 • Content count

  9,230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,095 Excellent

About SteJov

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 05/23/1994

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Brugge

Extra

 • Onderscheidingen
  Overigverhaal september '12
  Overigverhaal v/h jaar '12
  Verhalenschrijver v/h jaar '12
  Winnaar WK-Prono '14

Recent Profile Visitors

2,865 profile views
 1. 15/07 | Etappe 10 | Saint-Flour - Albi

  Dat gezicht van Viviani is echt goud waard
 2. [Focus/PES 2016] Op pad met Focus'ers

  Helaas, de kapitein wordt zonder poespas opzij geschoven. Tijd voor een uitstapje naar Italië. Fiorentina of een andere Italiaanse subtopper, kun je daarvoor zorgen?
 3. [Focus/PES 2016] Op pad met Focus'ers

  Nottingham kruipt stilaan uit het dal. Mooi zo.
 4. [Focus/PES 2016] Op pad met Focus'ers

  Vierde in de groepsfase van de CL met 7 punten? Is dat mathematisch zelfs mogelijk? Hoe dan ook een nieuw dieptepunt voor Forest. Als het bestuur niet inziet dat er dringend fundamentele veranderingen moeten komen, wordt het misschien eens tijd dat de kapitein het schip verlaat.
 5. Feilloos geheugen

  Zo hard ja. Moeiteloos Tourwinnaars uit lang vervlogen tijden kunnen opsommen, maar op de vraag wie de Tour vorig jaar won moet ik toch even drie seconden nadenken Ben écht wielrennen beginnen volgen tijdens het WK in Madrid. Uit die periode herinner ik me nog heel goed de solovlucht van ene Sylvain Calzati in Dax in de Tour van 2006. Calzati is me altijd bijgebleven op een of andere manier. Ook een paar losse herinneringen van daarvoor. Momenten waar ik de koers nog niet volgde, maar de koers moet ergens op hebben gestaan. Wesemann die de Ronde wint in 2004 bv. Mattan in een Baracchi met de moto in Wevelgem. Op een of ander manier ook Botero in de Tour 2002 ergens opgeslagen. De ploegentijdrit in de regen in de Tour van 2005 waarbij Zabriskie valt.
 6. [Voetbal] Belgische competitie(s)

  Wel een groot reputationeel risico, hoewel zijn imago wellicht robuust genoeg is. Maar: geen ervaring als trainer. Wilmots was zogezegd ook de geknipte trainer vanwege zijn leiderscapaciteiten en speldoorzicht als prof. Hoe dan ook: als je op zulke manier je carrière als profvoetballer kunt beëindigen... Daar droomt toch iedereen van. Eindigen waar het allemaal begon, en vooral nu een gigantische verantwoordelijkheid krijgen. De Belgische competitie kan er enkel wel bij varen.
 7. WIDM

  Ja goed, achteraf valt alles in z'n plooi uiteraard. Net zoals het gebrek aan liegkunsten van Bas bij het zwartepieten. Nu kun je pas zeggen dat Bas echt een vreselijke leugenaar is
 8. WIDM

  Haha wtf, toch Elisabet
 9. WIDM

  Plus die brief die naar de inwoners van Sint-Gillis-Waas is gestuurd vooraf. Bas woont in Sint-Gillis in Brussel.
 10. WIDM

  Blijkt achteraf wel een goeie zet, want er kon ook 5000 euro uit de pot gaan. Die 5000 was dus ook de koffer waar het meest te verliezen was.
 11. WIDM

  Diep vanbinnen weet ik dat Bas de mol is, maar uit principe blijf ik bij Elisabet
 12. WIDM

  Bas zit echt plots in een compleet andere modus. Heel vreemde mimieken, beetje misplaatste stoerdoenerij. Jammer van Joeri, maar wel verwacht. Ik blijf bij Elisabet.
 13. WIDM

  Joeri is een eindbaas.
 14. WIDM

  Vol Elisabet nu,
 15. Amstel Gold Race

  Echt, Alaphilippe wint met tien vingers in de neus als hij Fuglsang nog vijf km in het wiel laat zitten Vd Poel doet dingen die normaal enkel in PCM mogelijk zijn.