SteJov

Leden
 • Content count

  9,109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,034 Excellent

About SteJov

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Brugge

Extra

 • Onderscheidingen
  Overigverhaal september '12
  Overigverhaal v/h jaar '12
  Verhalenschrijver v/h jaar '12
  Winnaar WK-Prono '14

Recent Profile Visitors

2,223 profile views
 1. Down Under

  Maaar heel de groep spurtte in het zadel. Zijn daar verklaringen voor?
 2. Muziek en Optredens

  23 maart ———> nieuw album Preoccupations/Viet Cong
 3. Het Tourcircus is toch iets groter dan de organisatie van pakweg RVV, dus ik denk dat een finish op de Muur praktisch gewoon niet mogelijk is. Tien kilometer verder op een steenweg kan het natuurlijk wel.
 4. Dat de parcoursbouwers zelden inzicht blijken te hebben van het sportieve aspect van de Tour, toch behoorlijk essentieel denk ik, weten we natuurlijk al lang. Waarom in godsnaam over de Muur als het geen enkele sportieve meerwaarde biedt. Massasprint en dan Froome in het geel bij de ploegentijdrit.
 5. Muziek en Optredens

  Heb nu No Need to Argue nog eens opgelegd. Had ik beter niet gedaan. In mijn gedachten was die beter.
 6. Muziek en Optredens

  Hoor The Cranberries best graag, zelfs Zombie kan ik nog steeds pruimen.
 7. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Naam: Dale Cooper Club: Forest Nationaliteit: Amerikaan Lengte: 1m82 Links- of rechtsvoetig: rechts Positie: CV Rugnummer: 3 Uiterlijk (omschrijving, foto): zoals de echte Dale Cooper. Haardjes naar achter en uitgesproken kaaklijn. Schoenen (merk en/of kleur; ik zal kijken wat er aanwezig is): roodachtig Type speler: een voetballende centrale verdediger. Sterk in opbouw, minder in duelkracht dus liefst naast hem een echte breker. Trapt ook fantastische lange ballen en vrije trappen.
 8. Muziek en Optredens

  Er is wel al wat te doen geweest over Shame. Terecht, zo blijkt. De cover deed vermoeden dat het om Beach Boys-achtige trawanten zou gaan, maar dit is meer Slint meets Protomartyr. Het eerste sterke album van het jaar (Jeff Rosenstock was ook niet mis).
 9. Rode Duivels

  Nochtans geen misse vriendin.
 10. [Voetbal] Belgische competitie(s)

  Good old Sven Vermant trainer van Waasland-Beveren. Apart.
 11. Album van het jaar 2017

  Toch een mooie top 10, kan alleen nog niet veel met Mount Eerie. Althans niet dat ik hem hoger inschat dan Slowdive en co.
 12. Blessuretopic

  Talent Hartthijs de Vries stopt wegens hartstoornis Hartthijs de Vries verlaat Team Roompot-Nederlandse Loterij per direct. Het 21-jarige talent heeft op advies van zijn artsen zijn besloten om zijn profcarrière vooralsnog stop te zetten. ANP 03-01-18, 20:27 Roompot nam De Vries over van SEG Racing Academy. Nadat de jonge wielrenner de afgelopen periode kampte met verschillende lichamelijke klachten, kwam uit onderzoek naar voren dat die te herleiden zijn naar een hartritmestoornis. ,,Helaas komt m’n carrière bij Team Roompot onverwachts vroeg ten einde", reageert de renner die dit jaar zou debuteren als prof. ,,Het was een hele lastige beslissing om mijn profcontract op te geven, echter de enige juiste keuze voor mij is om het doktersadvies op te volgen en mijn gezondheid voorrang te geven." ,,We betreuren het dat Hartthijs het team zal verlaten", laat teammanager Michael Zijlaard weten. https://www.ad.nl/wielrennen/talent-hartthijs-de-vries-stopt-wegens-hartstoornis~a3180b06/ Sorry not sorry
 13. Dopingtopic

  Enkel een vers dopingbericht kon me redden. Helaas.
 14. Blessuretopic

  Roompotrenner Hartthijs de Vries stopt met wielrennen wegens hartritmestoornissen. Werkelijk alles waar Focus jolig over doet zit hierin vervat.