Fortuna68

Leden
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fortuna68

 • Rank
  Nieuweling
 • Birthday 09/04/1991

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. Eurotour/Pc Ciclismo

  Dankje
 2. Eurotour/Pc Ciclismo

  Zoek even op YouTube PC Ciclismo 2020. Er is blijkbaar een 2020 versie. Maar ik weet niet of die compatible met de strings vertaling zijn. (aangezien Italiaanse upload) Dusja Brent, die DB's + het originele spel zou echt super zijn! -E- gevonden: -E2 Ik merk al dat deze versie (YouTube-link) op mijn redelijke nieuwe PC niet werkt.
 3. Eurotour/Pc Ciclismo

  Heeft iemand ook nog de strings.txt voor engelse vertaling? Zou echt fantastisch zijn. Ben het gebrek aan diepgang in PCM2020 langzaam wel moe.
 4. Eurotour/Pc Ciclismo

  Heeft iemand nog het originele spel en de DB's zoals die van 2007/2013 op zijn PC staan? Je bent echt mijn persoonlijke held bij een upload. Ben helaas alles kwijt.
 5. Eurotour/Pc Ciclismo

  Speelt iemand dit spel nog? Zo ja, is er nog een DB ooit gemaakt van afgelopen jaar?
 6. Eurotour/Pc Ciclismo

  Daar heb ik inderdaad niet naar gekeken. Ik zal het eens proberen met .ZIP morgen.
 7. Eurotour/Pc Ciclismo

  Thanks Brent! Kijk uit naar je afbeelding. Pas de ronderenner stats graag weer aan, aan de afgelopen Giro. Dat is duidelijk, ZJ zijn redenering. Want heel vaak bij die patches met die stats dicht bij elkaar zag je vaak hele vreemde winnaars in klassiekers. Heb bijvoorbeeld twee keer de Amstel Gold Race gewonnen met Dyachenko (KL-76-HR-77-END-70). Dat kan niet de bedoeling zijn lijkt me..
 8. Eurotour/Pc Ciclismo

  Heb dit echt 100 keer geprobeerd. En stap 3 aangepast door het bestand dbase.cdb te noemen en vervolgens te zippen en db.rar te noemen. Helaas blijft toch elke keer het scherm van teams leeg als ik ingame ga. Jammer. Wat houdt jouw laatste update precies in ZJ? Vind het een beetje verwarrend met die 2017 patch. Ze komen hetzelfde over, wat is er anders? Andere stats? Heb de 2015-patch met Astana de afgelopen tijd nog stuk gespeeld. Lutsenko groeit echt uit tot een tweede Vino. Nog een laatste vraag: waar staan die oude ritten eigenlijk? Echt rot gezocht in dit topic. Vind nergens de oude etapas van voorgaande jaren/mssn update dit jaar. Ben de 2015 edities van de grote rondes lichtelijk beu. De beklimming van de Abetone kan ik inmiddels dromen. ps. Lang geleden weer! Fijn om te zien dat de oude harde kern nog steeds dit spel speelt!
 9. Eurotour/Pc Ciclismo

  Helaas niemand meer.. Geniaal spel was dit! Maar vooral dankzij de mensen die de DBs maakte zoals ZJ. Maar volgens mij zijn de bugs hierboven nooit helemaal gefixd en nooit een bugloze 2014 DB vervolgens uitgebracht.. Kan verder ook weinig vinden qua patches die nog overeind staan op de vele mediafile sites.. R.I.P beste wielerspel ooit gemaakt
 10. Eurotour/Pc Ciclismo

  Hoe staat het met de patch, ZJ?
 11. Eurotour/Pc Ciclismo

  Nog een bug gevonden ZJ. Het jaar(de kalender loopt gewoon door, je ziet de wedstrijden van vorig jaar nog in de kalender staan) en het budget reset niet na het volgend seizoen. Het budget blijft hetzelfde wat betekent dat je na 1 seizoen en een paar maanden altijd failliet raakt en de game eindigt. Misschien wel de meest hinderlijke bug tot nu toe. Hierdoor zit een langere carriere er dus nooit in.
 12. Eurotour/Pc Ciclismo

  Niemand die dit weet? Het oude trainingssysteem begreep ik tenminste. -E- Is het een bekende bug dat in de Vuelta maar twee teams starten? Je eigen team en Movistar. Is er een manier om dit aan te passen in scripts?
 13. Eurotour/Pc Ciclismo

  Hoe zit dat met het nieuwe trainingsysteem ZJ? Telkens als mijn renners aan een ronde meedoen zijn ze door training niet op 99 Energy.. Daardoor lossen ze sneller. Hoe los ik dit op? Want om in vorm te komen moet je toch echt trainen.. Is het nu beter een week van voor een belangrijke koers om Active Rest te gebruiken?