groen_

Leden
 • Content count

  600
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

234 Excellent

1 Follower

About groen_

 • Rank
  Waterdrager

Recent Profile Visitors

888 profile views
 1. WK wegrijden op de weg

  Colombia goden van den zwartjoekel waren ook op de afspraak
 2. Tijdrit. Tour gaat op zijn kop gezet worden! 28/7

  Bultje gaat nu maar over op het uitlachen van LottoNL, in plaats van zichzelf
 3. WK 2018 Halve finales

  Voetbalt leuk? Die was verschrikkelijk slecht. Wat loopt Courtois te huilen zeg, alsof Belgie zoveel sier maakte tegen Brazilie. Met zijn allen rond de 16 hangen. Zou wel een eer zijn voor Belgie om opvolger te worden van het grote Nederland als nummer 3 op een WK.
 4. WK 2018 Kwartfinales

  Best wel jammer eigenlijk dat juist dit Engelse elftal zo karakterloos en inspiratieloos is, geen Gascoigne, geen Beckham.
 5. WK 2018 Kwartfinales

  Met Witsel en Felliani is het ook niet zo vreemd dat je niet meer aan voetballen toekomt en bent overgeleverd aan de missers van Brazilie. Maar als je wint is alles goed, bij Sporza spraken ze blijkbaar over een tactisch masterplan.
 6. WK 2018 Kwartfinales

  Haha, gelijk de opstelling gewijzigd naar anti voetbal uit angst, typisch Belgie. Gezien de kwaliteiten kun je alsnog wel van Brazilie willen, maar niet omdat je gewoon beter bent en dat aantoont zoals Nederland in 1974, 1994, 1998 (met de Var had NL twee x gewonnen), 2010 en 2014.
 7. Pjongjang 2018

  Gerrit Jan Bultje riep hier in 2006 al dat Kramer een prutser is die nooit op belangrijke momenten presteert Ook heel slecht dat je er met de pet naar gooit als je ziet dat iemand beter is en dat moet dan één van de grootste sportmannen zijn.
 8. WK 2018

  Beter boycotten we de dit WK. Nog voor deze campagne is begonnen.
 9. Het 'IK MIS MART SMEETS' Topic

  Dat nieuwe programma is ook complete bagger. Dione ziet er leuk uit, maar veel niveau heeft zij niet. En die Rijnmonder al helemaal niet. Wordt tijd dat alle sporten naar commerciele zender gaan. Kan de NOS zich op het journaal richten en blaaskaken Arno Vermeulen en Jan de Jong op straat zetten. Fox Sports zendt Wimbledon 100x beter uit dan de NOS ooit zou kunnen, ondanks de aanwezigheid van Martin Simek. In het verleden deed RTL7 dat ook al beter. Ik verwacht dat zelfs godbetert SBS6 de CL veel beter gaat brengen. Hun analisten kunnen niet slechter zijn dan van Marwijk en Waterreus. Olympische Spelen weg bij de NOS is natuurlijk ook een verademing. Eindelijk geen zaaddodende herhalingen van schaatsen en Anky op haar hobbelpaard meer, maar aandacht voor echte live sport.
 10. het "lach hier hipster karsten kroon uit" topic

  Ik vind ook dat een instituut als de publieke omroep dit een halt moet toeroepen en dat kapsel van het scherm moet weren.
 11. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Je vuist ballen voor een 2de plaats, nadat je hard op je klote hebt gehad. Baas af.