Kampers

Leden
 • Content count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

4 Followers

About Kampers

 • Rank
  Belofte

Recent Profile Visitors

926 profile views
 1. Pro Cycling Manager 2018 / Le Tour de France 2018

  Ik heb hem voor de zekerheid toch maar weer besteld. voor die 23.99€ moet je het niet laten
 2. Pro Cycling Manager 2018 / Le Tour de France 2018

  Niets nieuws ivm online?
 3. Veldritseizoen 2018 - 2019

  Ik hoop vooral mooie spannende crossen te zien. Hoop dat Lars vd Haar eens een keer fit blijft en sweeck en aerts nog een stapje kunnen maken richting WVA en MVDP
 4. Veldritseizoen 2018 - 2019

  Hej iedereen. Het is nog wat vroeg maar hier hebben we een nieuw topic voor het nieuwe seizoen van het veldrijden. Kunnen we praten over transfers, wedstrijden en andere gebeurtenissen i.v.m. het veldrijden. Ik heb ook een kalender aan het maken waar ook elke veldrit opkomt met waar de veldrit word uitgezonden. Veldritkalender 2018 - 2019 Wat verwachten jullie van dit seizoen? rijd MVDP weer alles kapot?
 5. zwift

  Ik doe het zelf ook, wel leuk om jezelf bezig te zien (in mijn geval) op het computer scherm. En je kan je eindeloos bezig houden met trainingen Idd. Soms ook wel eens leuk om gewoon bij iemand aan te pikken van je eigen niveau. Ik zou wel een smart trainer aanschaffen. Die gaat dan ook uit zen eigen de weerstand aanpassen als je een berg op of af rijd. Snelheid en cadans censor en hartslag meter zijn ook altijd leuke toevoeging. Let er wel op als je dit doet dat je een Ant+ ontvanger nodig hebt voor je pc. Niet te onderschatten is ook een ventilator om het binnen rijden aangenaam te maken/houden [emoji4] Mijn setup heeft alles bij elkaar ongeveer 700/800€ gekost.
 6. Chat & question topic

  Heb het nog niet. Twijfel nog [emoji4]
 7. Chat & question topic

  En hoe werkt dit? vind precies nergens een samenvattende info hierover?
 8. Chat & question topic

  Oké, dan word het niets vrees ik. Of ik moet hier eens wat toernooitjes bekijken wanneer die gespeeld worden.
 9. Chat & question topic

  Oké Thx. Niets veranderd dus tegen vroeger. En is er wat volk online om tegen te spelen? Weet van vroeger dat er bijna nooit veel te beleven was een paar maand na release. "Waar is de tijd van gamecenter en PCM 3/4 :)"
 10. Chat & question topic

  Van de db? Ikk bedoel online ladder games he.
 11. Chat & question topic

  Is er nog volk online om te spelen? Ik was aan het denken om het spel nog aan te schaffen maar speel het andere jaren eigenlijk alleen online. En werkt het ook terug als vroeger dat alle teams even sterk zijn? Vond het armada gegeven op zich wel leuk.
 12. NBA 2K18

 13. NBA 2K18

  En hoe bevalt de game?
 14. NBA 2K18

 15. NBA 2K18

  annuleren en opnieuw helpt vaak