Amez

Leden
 • Content count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

2 Followers

About Amez

 • Rank
  Junior
 • Birthday

Recent Profile Visitors

430 profile views
 1. Allright morgen eens mijn loting en tegenstanders bekijken. Ik ga in elk geval vol voor winst. Met Greipel, Degenkolb en Kittel moet ik scoren.
 2. Zonder topploeg afgezakt maar Cameron Meyer zorgt toch voor een mooi succes
 3. Wat is dit zeg? 7de in de e3 en 8ste in Gent-Wevelgem? Degenkolb & Cancellara moeten dringend uitpakken. Gelukkig wint Meyer nog een tijdritje in de 3-daagse.
 4. Berlijn Mijn Duitse kleppertjes warmen alvast op
 5. Met 2 man in de top 5. Spijtig dat we het niet hebben kunnen afwerken maar de kopmannen hun vorm is aan het komen. Heel benieuwd wat mijn duo Cancellara & Degenkolb kan in de kasseiklassiekers.
 6. Ik ben er vet mee. liever 1 zege dan 4 man in de top 10. tegenvallend tot nu toe het seizoen. Maar de grote afspraken moeten nog komen. Mijn excuses aan Bmc dat Greg over de lompe Rui Costa gaat
 7. Bij een hartaanval bij de van van Rui Costa maar goed teamwerk. Voor de rest nog relatief dicht in het klassement. Alleen Nibali en Zakarin terugpakken wordt heel moeilijk.
 8. 4de plek voor Fabian in de omloop (Hoera Boonen trouwens ) Voor de rest Trek nergens te zien...
 9. Ritzege en 8ste in het klassement. Ik kan ermee leven
 10. Toch mooi Degenkolb meteen een eerste zege gepakt
 11. @kelvin mijn pm gezien en meegerekend?
 12. @aron24 Goss en siutsou heb ik al
 13. Claim Kanstantsin Siutsou Claim Matthew Goss: Claim Ramunas Navardauskas claim Matti Breschel claim Christian Knees claim Cameron Meyer Ik hoop dat ze nog allemaal vrij zijn
 14. Ik heb Talansky al