Amez

Leden
 • Content count

  382
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Excellent

3 Followers

About Amez

 • Rank
  Belofte

Recent Profile Visitors

951 profile views
 1. [Hulp] Starten Verhalen

  Msch best eerst effe je idee uitleggen zodat je er mensen kunt voor warm maken
 2. Basketbal

  WTF Lakers hebben nu ook Beasley binnengehaald. Haha wat een lockerroom
 3. Basketbal

  3 team Trade: Hawks: Carmelo Anthony & Justin Anderson 76'ers: Mike Muscala Thunder: Timothé Luwawu-Cabarrot, Dennis schroder Verwacht wordt dat Carmelo uitgekocht gaat worden. Dus naar Lakers of Rockets?
 4. Basketbal

 5. Basketbal

  Nee, maar imo zit je beter bij een franchise die al 20 jaar absoluut top is dan een Toronto. https://uproxx.com/dimemag/kawhi-leonard-sit-out-all-season-toronto-raptors-rumors/ Stel je voor...
 6. Basketbal

  En de kans is heel klein dat Leonard wil blijven. Voor de carrière van Derozan is het wel top imo. In Toronto zou hij nooit een prijs winnen.
 7. Basketbal

  En Capela zou blijkbaar 40Mil meer vragen dan Rockets willen geven
 8. Basketbal

  Magic zien er trouwens inderdaad best leuk uit dit jaar. Wel benieuwd wat ze met Vucevic gaan doen dit jaar.
 9. Basketbal

 10. Basketbal

  Ik ben trouwens van mening dat Cousins de Warriors niet zo extreem veel beter gaat maken. De Warriors zelf zeggen nu al dat hij waarschijnlijk pas zal klaar zijn voor de play-offs. Belangrijker voor de titelstrijd imo is dat de Rockets Ariza en mbah a moute hebben laten lopen om de ramp genaamd Carmelo Anthony te kunnen binnen halen...
 11. 09/09 Ploegentijdrit

  Kans is groot dat Gaviria ergens midden in het rijtje zat en moest lossen net als een Jungels vol overnam, waardoor de rijders erachter in de problemen kwamen. Huphup alles beter dan een Van Avermaet in geel.
 12. Basketbal

  Yeah IT heeft altijd al een beetje opgeblazen idee gehad van zichzelf. Nooit fan van geweest, ook niet in zijn 1 topjaar bij ons. Ook benieuwd of Wade gaat stoppen. En waar Carmelo terecht komt. Best wel boeiende off-season.