Jeje

Leden
 • Content count

  1,676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

295 Excellent

About Jeje

 • Rank
  Schaduwkopman

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  Voetbal + MMA

Recent Profile Visitors

832 profile views
 1. Dan pas je helaas niet in het plaatje van Team Vorarlberg, succes verder!
 2. Welke nationaliteit heb je?
 3. Hoppa weer etappewinst!
 4. @Evert Heb jij toevallig al een ploeg? Bij Team Vorarlberg zoeken we nog iemand voor het echte hooggebergte. Met Poels heb je al een ideale meesterknecht daarin en we zullen nog meerdere tempobeulen die bergop kunnen binnenhalen. Bij ons krijg je dus veel vrijheid om te koersen, maar in het 1e jaar krijg je ook veel kansen om te leren van een topper als Daniel Martin.
 5. Vanwege het de vele topsprinters die we nu binnen hebben weten te halen trekken wij ons contractaanbod in. Veel succes verder!
 6. Cassierra heeft echt wel potentieel hoor, voetballend gewoon sterk voor een spits, alleen tegen psv miste hij zoveel kansen dat er kritiek kwam en ja als je Dolberg voor je hebt krijg je ook minder kansen. Ben er vrij zeker van dat als je Cassierra 5 wedstrijden in de spits laat spelen hij het gewoon prima zou doen.
 7. "Tijs02 heeft geen ruggengraat" Na de onthulling van Buendia dat hij naar Armee de Terre verkast ging onze verslaggeefster op zoek naar reacties van andere managers. Nadat ze aanklopte bij het huis van Jeje was het eerst tijd voor een lang voorspel. Daarna kon het daadwerkelijke interview beginnen. Op de vraag wat Jeje van deze soap vond kwam Jeje met het volgende antwoord: " Ik vind het echt enorm dom dat @tijs02 zich zo heeft laten afschepen. Juist in het begin van het jaar kun je laten zien wat voor manager je bent. Elke renner in het profpeloton weet nu dat je makkelijk over Tijs heen kan lopen. Die man heeft geen ruggengraat, om over zijn people management nog maar te zwijgen. Als Tijs echt ballen had gehad hij hij Buendia gewoon het hele seizoen niet opgesteld. Dan laat je zien dat er niet met je te sollen valt. Onze verslaggeefster heeft alles uit de kast gehaald om dit interview tot een goed einde te brengen, wij willen haar hiervoor nogmaals bedanken.
 8. Tweet Jeje: Waarom zou Tijs02 Buendia laten gaan? Gratis renner en kan hem opstellen of niet opstellen wanneer hij wil #allemachtbijTies
 9. @jokke2907 Team Vorarlberg wil je graag een aanbod doen. Bij ons krijg je in de meeste sprintkoersen een mooi treintje mee, met Oliver Le Zac hebben we alvast een renner in huis die het gat met elke kopgroep kan dichten in de vlakke etappes. Verder is dat je Franse maatje en er zullen misschien wel meer Fransen volgen.
 10. Teambaas Vorarlberg maakt einde aan illusies van Gargano Twee uur lang kon Mattia Gargano dromen van een carrière bij Team Vorarlberg, totdat Jeje op de wekelijkse persconferentie van Team Vorarlberg met harde bewoordingen duidelijk maakte dat Team Vorarlberg niet geïnteresseerd is in de diensten van Gargano: " Mattia Gargano is alles wat wij verafschuwen aan het wielrennen. Een notoire wieltjesplakker die het op dubieuze wijze heeft geschopt tot beroepswielrenner. Zijn manier van rijden lijkt op die van Alejandro Valverde, en we weten allemaal hoe die tot zijn beste resultaten is gekomen." Ook hecht Team Vorarlberg veel waarde aan bescheidenheid en loyaliteit. Jeje zegt daarover: "De recente uitspraken van Gargano zijn voor ons een teken van een verstoorde persoonlijkheid. Wij zijn op zoek naar talentvolle jongens die op een gezonde manier met elkaar gaan concurreren. Daarbij kunnen we geen renners gebruiken die bij het minste of geringste uit de school klappen tegenover de pers." Met deze uitspraken lijkt het uitgesloten dat Gargano bij Team Vorarlberg aan de slag kan gaan. Gargano zal na het horen van de persconferentie ongetwijfeld met de handen in het haar zitten want de transferdeadline komt steeds dichterbij en zijn flirt met Team Vorarlberg pakte niet uit zoals hij gehoopt had.
 11. Team Vorarlberg is tevreden met 3 talenten voor de heuvels, voorjaarsklassiekers en tijdrijden. Een talent voor het hooggebergte is eventueel nog welkom, maar we gaan nog even de overgebleven kandidaten doorlichten. Want als je dat niet doet kom je soms voor onaangename verrassingen te staan.
 12. @Amez Bij team Voralberg zoeken we nog een talent voor het hooggebergte. We zullen voor voldoende ondersteuning zorgen, en mocht je in het 1e halfjaar goed rijden in de spaanse rittenkoersen (waar we je als kopman uitspelen) zou je in de ronde van Spanje een beschermde status kunnen krijgen.
 13. Team Voralberg doet een aanbod aan Oliver Le Zac. Je krijgt bij ons een beschermde status in de voorjaarsklassiekers, daarnaast willen we je in de kleinere Franse koersen als kopman uitspelen. Verder volg je een speciaal programma om je tijdritten te verbeteren zodat je over een paar jaar de wereldtitel ITT kan pakken. @PinGuN667
 14. Ik zou graag Sean O'Brian een aanbod willen doen om bij Team Voralberg te komen rijden. In ons team krijg jij de kans om je te ontwikkelen door het rijden van een mooi programma. Je zult in het begin niet de absolute kopman zijn in ons team maar we geven je veel vrijheid in de lastigere eendagskoersen en in de korte rondes.@generaal groentje Ook willen we Aron Janssen een aanbod doen. We zien in jou een veelzijdige renner en bij Team Voralberg geven we je de ruimte al je specialiteiten te ontwikkelen. We willen je inzetten in de voorjaarsklassiekers, maar ook de najaar klassiekers vinden we erg interessant voor jou. Verder willen we je graag inzetten als sprinter in een grote ronde. @aron24