RubenS

Leden
 • Content count

  4,307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,128 Excellent

About RubenS

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/01/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,977 profile views
 1. [FM12] Brentford vs het geld

  Finale League Cup: Everton - Brentford De organisatoren hebben al overwogen om deze beker de "Brenford Cup" te noemen gezien onze succesvolle campagnes in deze beker. Bovendien leden we nog nooit puntenverlies tegen Everton. Op papier wonnen we deze wedstrijd al op voorhand. Rubenson wou het echter wat spannender maken door een schot van Everton-speler Chamakh te laten afwijken, waardoor Jayson geen kans had: 1-0. Bij de rust stond nog steeds dezelfde stand op het bord. Na wat roepen tegen jullie besloot ik een dubbele wissel door te voeren: Marcus McShovell en Lionel Aguero eruit, Pundjelkovic en Pop erop. En dit loonde. Na een schot van Batistuta op Howard, belandde de bal in de voeten van Pop die op het uur rustig de gelijkmaker tegen de netten trapte. Wanneer we ons in de 87e minuut al begonnen klaar te maken voor verlengingen, besloot Rubinho dat het genoeg is geweest. Hij dribbelt de laatste verdediger en plaatst de bal voorbij Howard in de verste hoek: 1-2 en de League Cup is opnieuw van ons! Al kostte het ons meer moeite dan vooraf werd verwacht.
 2. [FM12] Brentford vs het geld

  Lyon - Brentford We aasden op revanche na de (onterechte) uitschakeling door Lyon in de Europa League in het seizoen 2012-2013. Lloris had echter een begenadigde dag en wist de vele pogingen vakkundig af te stoppen, tot Scott Marukic @wielermannetje op het uur vanop afstand uithaalde met een verschroeiend schot: 0-1, wat tevens de eindstand was. Een goede uitgangspositie voor de terugwedstrijd in eigen huis!
 3. We waren er erg dicht bij. Zuur dat het dan alsnog net misloopt. Maar toch knap gedaan, zeker gezien de bookmakers ons op voorhand al hadden afgeschreven.
 4. Een goede plaats in het eindklassement zal het verschil maken tussen "goed" en "slecht".
 5. [FM12] Brentford vs het geld

  Ja, maar nog geen idee wanneer. Nu blok, erna examens en dan zien we wel. Het is drukker dan ik had verwacht.
 6. [Focus] European Super League

  De Gea geblesseerd, rip
 7. Een aantal tijdritspecialisten, maar niet eens gerekend tot de favorieten. Bizar.
 8. Mooie opmars van De Gendt in het bergklassement. Hij pakt die Fransman nog wel terug, Thomas is een taaie.
 9. Blijkbaar een ruimere keuze aan Japanse renners dan ik dacht als ik de richtlijnen even bekijk. Daar moet ik de volgende transferperiode maar eens even rekening mee gaan houden.
 10. Geen tijdritspecialist, geen probleem.
 11. [Focus] European Super League

  Verloren, hoe kan dit zelfs...
 12. We blijven onder de radar tijdens de voorbeschouwing. Mooi, tactisch.
 13. We behouden (nipt) de bergtrui en Lambrecht laat zich in positieve zin zien. Wel jammer dat hij het niet tot het einde heeft kunnen uitzingen. Ook de val van Campenaerts is een domper, hopelijk is hij niet te gehavend om nog te kunnen knallen in de tijdritten.