RubenS

Leden
 • Content count

  3,849
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

804 Excellent

About RubenS

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,268 profile views
 1. Om eerlijk te zijn vind ik je stukje over FC Aalst nogal verwarrend overkomen. Eerst zeg je dat we in de tweede divisie gaan spelen volgend seizoen, om erna te zeggen dat degradatie net werd afgewend? @jelskie1 Anyway, dat het "al bij al een redelijk seizoen" was, kan ik me totaal niet in vinden. Zeker niet met dit spelersmateriaal. Deze groep kan veel meer.
 2. Gelijkspel tegen Genk is een goed begin voor Peter. Nu vertrouwen tanken en de volgende wedstrijd winnen!
 3. 2 mooie nieuwe teams! Klasse! Leuk meegenomen voor FC Aalst is natuurlijk dat ze geen nacompetitie moeten spelen. Nu kunnen we vol inzetten op volgend seizoen!
 4. Als ik zeg Jancovic buiten, dan houd ik me ook aan mijn woord! Tradities zijn er om in ere te houden Maar vooral: welkom Peter! Op een goede samenwerking! We gaan die titel pakken
 5. Al beginnen nadenken over wie gaat winnen in eigen land!
 6. Met Spanje de heuvels en de bergen domineren
 7. Jankovic buiten!
 8. Meer kan ik niet zeggen over dit seizoen. Een regelrechte schande om met zo'n topspelers zo laag te eindigen.
 9. Zulte Waregem
 10. Bekerdroom aan diggelen nadat het ons ontbrak aan geluk in de afwerking nu de focus op het vermijden van de eindrondes in de competitie! "Boetius omspeelt de doelman, na een prachtige steekpass van Simons, en scoort de 2-0" Ik dacht dat Simons een speler van mijn team was?
 11. Oef, een 1-0 overwinning. Zo hoort het: winnen
 12. FC Aalst moet dringend wakker worden!
 13. Gelijkspel tegen Zulte Waregem Standard duidelijk nog zoekend naar de ideale opstelling, hopelijk staat alles binnenkort op punt.
 14. FC Aalst moet nog voluit gaan: de nacompetitie vermijden en in de beker de finale proberen te bereiken en die ook te winnen. We zitten in de winning mood en hebben in de beker getoond dat onze kern breed genoeg is, dus we zijn er klaar voor!