RubenS

Leden
 • Content count

  4,215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,046 Excellent

About RubenS

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/01/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,802 profile views
 1. [FM12] Brentford vs het geld

  2 maart 2014: League Cup finale tegen Newcastle. Door een speling van het lot zijn erg veel spelers op interland met de jeugdploegen, waardoor we met 4 spelers starten die nog geen minuut hebben gespeeld. Ondanks dat grijpen we Newcastle onmiddellijk bij de keel, wat resulteert in een 2-0 voorsprong. Voor de rust slikken we nog de 2-1, maar daar maalt niemand om. Op het uur pakken we echter kinderlijk de 2-2 en valt alles te herdoen. Gelukkig is een van die 4 jonge knapen die zijn eerste minuten voor ons team maakt in vorm en weet hij de open doelkans die zijn teammaats voor hem hebben gecreeërd rechtdoor binnen te knallen: 3-2. Park the bus, zegt de Mourinho in mij. Zo gezegd zo gedaan: we pakken onze 2e League Cup in 3 jaar tijd en gaan volgend seizoen al met zekerheid Europa in! En deze prijs pakken we net in het jaar dat Brentford 125 jaar bestaat. Kan het nog mooier?
 2. [FM12] Brentford vs het geld

  Nieuwste bod voor Aguero: Manchester City biedt 20,5 miljoen. Tot nu toe plooit het bestuur niet door over mijn hoofd te gaan handelen en de boden te accepteren, dus hopelijk blijven ze zich koest houden. EDIT: Liverpool biedt 25 miljoen voor Aguero @tijs02
 3. [FM12] Brentford vs het geld

  Balans halfweg seizoen: 1 januari 2014 Ons eerste seizoen in de Premier League. Realistisch zijn, leek me. Hopen op hier en daar een overwinning en blij zijn als we ons kunnen handhaven. Resultaat halfweg? Oordeel vooral zelf. De stand ziet er (om het zacht uit te drukken) vrij goed uit. Aangezien ik onze gebruikelijke einde-seizoens-dip nog te verwachten ben, schat ik dat een 10e plaats wel haalbaar moet zijn. Verder zijn we nog in de running voor beide bekers, wat eveneens positief is (FA Cup moeten we wel nog onze eerste wedstrijd spelen, maar dat is een detail). We scoren veel, maar slikken ook vrij veel tegengoals. Nu we voorin nog met een blessuregolf zitten, kunnen we het komende wedstrijden vrij lastig krijgen lijkt me. Maar goed, zoals het er nu voorstaat hebben we niet te klagen!
 4. [FM12] Brentford vs het geld

  Fjodor Fedorov was al even geblesseerd, nu is ook Scott Marukic 6 maanden out met een gebroken been. We zijn nu eind november, dus met wat geluk komt hij in het einde van het seizoen opnieuw in actie.
 5. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Rubinho scoort meer dan dat hij assists geeft en komt daarmee zelfs in het team van de maand
 6. [FM12] Brentford vs het geld

  Dank @DemoN! --------------------------------- Tweede hoge bod: 13,75 miljoen voor Ruben Rubinho (door Tottenham). Intussen verhoogt Chelsea haar bod op Aguero tot 19,25 miljoen. Brentford - Manchester City Het seizoen opent al snel met een goal van Agüero! Sergio Agüero, helaas... Na 7 minuten staat Brentford al 0-1 achter. De thuisploeg laat de kopjes echter niet hangen, want twee minuten later staan de bordjes al terug in evenwicht. Harry McShovell schildert een hoekschop op de voet van zijn broer Marcus en die maakt er 1-1 van!. Nog geen vijf minuten later scoort Aguero! Dit keer Lionel Aguero welteverstaan. José Riva trapt de bal ver naar voren, waar Kompany die mooi opvangt. Hij leidt onder druk van Aguero echter knullig balverlies, waardoor die alleen voor de doelman komt en de 2-1 tegen de netten ramt! In de 30e minuut is er echter Fellaini met een knal vanop de rand van het strafschopgebied: 2-2 en alles valt te herdoen. Onmiddellijk na de rust wordt Harry McShovell onderuitgetrapt in de buurt van de zestien meter. Daar weet onze Aguero wel raad mee: hij schildert de vrije trap mooi in de kruising: 3-2! In de 70e minuut is daar echter die andere Agüero aan de overkant: 3-3, zonde. Vijf minuten later raakt Brentford helemaal in rouwstemming: een hoekschop die niet wegraakt resulteert in de 3-4 van de voet van Lescott. In de 87e minuut gebeurt echter het onwaarschijnlijke: Pundjelkovic geeft de bal voor doel, waarna Lionel Aguero (wie anders?) de late gelijkmaker tegen de touwen ramt! 4-4 is eveneens de eindstand, waarmee we een onverhoopt punt pakken tegen de huidige Champions League kampioen. Chelsea - Brentford De wedstrijd gaat mooi gelijk op en in de 30e minuut stuurt Marukic Aguero diep, waarna Cech geklopt wordt: 0-1! Rond minuut 40 haalt Cane de achterlijn, waarna de bal bij Mastrax belandt. Via wat geklungel komt de bal tot bij Aguero die David Luiz tot een owngoal dwingt: 0-2! Na rust moet Brentford duidelijk nog wakker worden: Drogba bedient de vrijstaande Torres: 1-2, de goed spelende Jayson is kansloos. In de 68e minuut is het helemaal terug naar af: Cole zet voor en Hamsik kopt de gelijkmaker binnen. Vlak voor het ingaan van de blessuretijd krijgen we een vrije trap van vrij ver. In de fase die hierop volgt wordt Scott Marukic onderuit gehaald in de 16 meter, waarna de scheidsrechter naar de stip wijst. Penalty! Marcus McShovell twijfelt niet en ramt de bal loeihard in de kruising: niet te stoppen! 2-3! Chelsea komt nog opzetten, maar Brentford houdt goed stand: de eerste driepunter van het seizoen is een feit!
 7. [FM12] Brentford vs het geld

  Aha, goed punt, welke link moet ik dan juist nemen?
 8. [FM12] Brentford vs het geld

  https://imgur.com/ZPnU3VJ https://imgur.com/8acz59O Inmiddels zit ik vlak voor de start van seizoen 3, dus de screens kunnen wat afwijken van het einde van seizoen 2.
 9. [FM12] Brentford vs het geld

  De kalendercommissie ziet ons graag met 0/9 starten. We openen thuis tegen Manchester City, waarna we naar Chelsea trekken, om vervolgens thuis Tottenham te ontvangen
 10. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Rubinho moet blijkbaar nog wat op dreef komen. (Waar upload jij je screens, Lupo?)
 11. [FM12] Brentford vs het geld

  Ondergetekend profileert zich intussen als een echte clubman: Tottenham heeft me benadert voor de functie als manager, maar ik blijf trouw aan Brentford. EDIT: Manchester United eveneens de deur gewezen.
 12. [FM12] Brentford vs het geld

  https://imgur.com/3Am600a
 13. [FM12] Brentford vs het geld

  Iedereen vraagt verbeterde contracten door de interesse van de grote ploegen, verwende vedetten
 14. [FM12] Brentford vs het geld

  De eerste grote boden komen op naam van Lionel Aguero: Chelsea biedt 13,5 miljoen, Manchester City biedt 16,25 miljoen. @tijs02 EDIT: Chelsea heeft een nieuw bod van 16 miljoen uitgebracht.