RubenS

Leden
 • Content count

  4,218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,051 Excellent

About RubenS

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/01/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,806 profile views
 1. [FM12] Brentford vs het geld

  @dvsermelo @jef_fe Ivorie heeft even in de lappenmand gelegen en speelde soms erg goed en soms erg slecht. Achterin heb ik liever wat meer zekerheid, al wordt hij wel steeds beter. ---------------------------- Marcus McShovell is uitgeroepen tot grootste talent van het WK 2014.
 2. [FM12] Brentford vs het geld

  Einde seizoen 3 Ons eerste seizoen in de Premier League moest vooral een seizoen van overleven worden. Halfweg stonden we er echter zo goed voor, dat je stiekem op meer begint te hopen. Uiteindelijk werd het veel meer. Dat we de League Cup wonnen, haalde ik reeds aan in een vorige update. Selectie Screens van afzonderlijke spelers: op aanvraag. Individuele prijzen waren er dit jaar niet. Lionel Aguero werd wel tweede in de verkiezing van talent van het jaar (eveneens bankzitter in elftal van het jaar volgens de spelers), terwijl ikzelf tweede werd bij de verkiezing van manager van het jaar. Wedstrijden sinds januari Tijdens ons ongelooflijk debuutseizoen in de Premier League bleven we maar verbazen. We legden de toppers het vuur aan de schenen en versloegen er zelfs een paar. Hierdoor hadden we lange tijd uitzich op plaatsen 5 en zelfs 4 (waarvan de vierde plaats recht gaf op de laatste kwalificatieronde van de Champions League), maar toen begon onze einde-seizoensdip echt door te wegen. We slikten domme tegengoals en Aguero was het scoren verleerd, waardoor we zelfs in eigen huis tegen 10 man van godbetert Derby (op dat moment laatste in de stand) verloren. Gelukkig moesten we toen tegen Wigan, waar we nog nooit punten hebben tegen laten liggen. Hier tankten we vertrouwen, wat we konden gebruiken om Liverpool te ontvangen op de slotspeeldag. Als we wonnen, wipten we door het doelsaldo nog over Liverpool in de stand. Dit verandert enkel iets qua prestige en prijzengeld, want aan beide plaatsen is eenzelfde Europese ticket verbonden. Het moest dus niet, maar het mocht wel. We komen snel 1-0 voor via de herrezen Aguero, maar bij Liverpool speelt er ene Luis Suarez die ons nog voor rust op 1-2 achterstand zet. Op slag van rusten maakt Rubenson echter gelijk met een rake kopslag, waardoor na rust alles valt te herdoen. Fedorov (ingevallen voor de geblesseerde Marukic) en Pop (ingevallen voor de geblesseerde Cane) deden wat van invallers wordt verwacht: een meerwaarde brengen. Ze maakten elk een goal, waardoor we met 4-2 wonnen en als vijfde eindigen in ons eerste seizoen op het hoogste niveau. Eindstand Premier League Varia: geselecteerd voor het WK 2014 in Brazilië Engeland: Lionel Aguero, José Riva, Ruben Rubenson, Marcus McShovell, Ruben Rubinho, Gabriel Batistuta, Jayson Jayson Frankrijk: Ruben Ribéry Nederland: Ruben Vormer Scott Marukic en Hurri Cane waren oorspronkelijk ook geselecteerd voor Engeland, maar door de blessures die ze opliepen in de laatste wedstrijd van het seizoen vallen ze naast de selectie. Jesse Kurwakowski zat in de voorselectie van Engeland, maar haalde de definitieve selectie niet. @jelskie1 @jef_fe @Eternity @Amez @dvsermelo @SeanSchleck @Cyril @wielermannetje @Jeje @tijs02 @DemoN @PinGuN667 @robbe007 @bnokipob
 3. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Wat is Rubinho toch een geweldige voetballer
 4. [FM12] Brentford vs het geld

  2 maart 2014: League Cup finale tegen Newcastle. Door een speling van het lot zijn erg veel spelers op interland met de jeugdploegen, waardoor we met 4 spelers starten die nog geen minuut hebben gespeeld. Ondanks dat grijpen we Newcastle onmiddellijk bij de keel, wat resulteert in een 2-0 voorsprong. Voor de rust slikken we nog de 2-1, maar daar maalt niemand om. Op het uur pakken we echter kinderlijk de 2-2 en valt alles te herdoen. Gelukkig is een van die 4 jonge knapen die zijn eerste minuten voor ons team maakt in vorm en weet hij de open doelkans die zijn teammaats voor hem hebben gecreeërd rechtdoor binnen te knallen: 3-2. Park the bus, zegt de Mourinho in mij. Zo gezegd zo gedaan: we pakken onze 2e League Cup in 3 jaar tijd en gaan volgend seizoen al met zekerheid Europa in! En deze prijs pakken we net in het jaar dat Brentford 125 jaar bestaat. Kan het nog mooier?
 5. [FM12] Brentford vs het geld

  Nieuwste bod voor Aguero: Manchester City biedt 20,5 miljoen. Tot nu toe plooit het bestuur niet door over mijn hoofd te gaan handelen en de boden te accepteren, dus hopelijk blijven ze zich koest houden. EDIT: Liverpool biedt 25 miljoen voor Aguero @tijs02
 6. [FM12] Brentford vs het geld

  Balans halfweg seizoen: 1 januari 2014 Ons eerste seizoen in de Premier League. Realistisch zijn, leek me. Hopen op hier en daar een overwinning en blij zijn als we ons kunnen handhaven. Resultaat halfweg? Oordeel vooral zelf. De stand ziet er (om het zacht uit te drukken) vrij goed uit. Aangezien ik onze gebruikelijke einde-seizoens-dip nog te verwachten ben, schat ik dat een 10e plaats wel haalbaar moet zijn. Verder zijn we nog in de running voor beide bekers, wat eveneens positief is (FA Cup moeten we wel nog onze eerste wedstrijd spelen, maar dat is een detail). We scoren veel, maar slikken ook vrij veel tegengoals. Nu we voorin nog met een blessuregolf zitten, kunnen we het komende wedstrijden vrij lastig krijgen lijkt me. Maar goed, zoals het er nu voorstaat hebben we niet te klagen!
 7. [FM12] Brentford vs het geld

  Fjodor Fedorov was al even geblesseerd, nu is ook Scott Marukic 6 maanden out met een gebroken been. We zijn nu eind november, dus met wat geluk komt hij in het einde van het seizoen opnieuw in actie.
 8. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Rubinho scoort meer dan dat hij assists geeft en komt daarmee zelfs in het team van de maand
 9. [FM12] Brentford vs het geld

  Dank @DemoN! --------------------------------- Tweede hoge bod: 13,75 miljoen voor Ruben Rubinho (door Tottenham). Intussen verhoogt Chelsea haar bod op Aguero tot 19,25 miljoen. Brentford - Manchester City Het seizoen opent al snel met een goal van Agüero! Sergio Agüero, helaas... Na 7 minuten staat Brentford al 0-1 achter. De thuisploeg laat de kopjes echter niet hangen, want twee minuten later staan de bordjes al terug in evenwicht. Harry McShovell schildert een hoekschop op de voet van zijn broer Marcus en die maakt er 1-1 van!. Nog geen vijf minuten later scoort Aguero! Dit keer Lionel Aguero welteverstaan. José Riva trapt de bal ver naar voren, waar Kompany die mooi opvangt. Hij leidt onder druk van Aguero echter knullig balverlies, waardoor die alleen voor de doelman komt en de 2-1 tegen de netten ramt! In de 30e minuut is er echter Fellaini met een knal vanop de rand van het strafschopgebied: 2-2 en alles valt te herdoen. Onmiddellijk na de rust wordt Harry McShovell onderuitgetrapt in de buurt van de zestien meter. Daar weet onze Aguero wel raad mee: hij schildert de vrije trap mooi in de kruising: 3-2! In de 70e minuut is daar echter die andere Agüero aan de overkant: 3-3, zonde. Vijf minuten later raakt Brentford helemaal in rouwstemming: een hoekschop die niet wegraakt resulteert in de 3-4 van de voet van Lescott. In de 87e minuut gebeurt echter het onwaarschijnlijke: Pundjelkovic geeft de bal voor doel, waarna Lionel Aguero (wie anders?) de late gelijkmaker tegen de touwen ramt! 4-4 is eveneens de eindstand, waarmee we een onverhoopt punt pakken tegen de huidige Champions League kampioen. Chelsea - Brentford De wedstrijd gaat mooi gelijk op en in de 30e minuut stuurt Marukic Aguero diep, waarna Cech geklopt wordt: 0-1! Rond minuut 40 haalt Cane de achterlijn, waarna de bal bij Mastrax belandt. Via wat geklungel komt de bal tot bij Aguero die David Luiz tot een owngoal dwingt: 0-2! Na rust moet Brentford duidelijk nog wakker worden: Drogba bedient de vrijstaande Torres: 1-2, de goed spelende Jayson is kansloos. In de 68e minuut is het helemaal terug naar af: Cole zet voor en Hamsik kopt de gelijkmaker binnen. Vlak voor het ingaan van de blessuretijd krijgen we een vrije trap van vrij ver. In de fase die hierop volgt wordt Scott Marukic onderuit gehaald in de 16 meter, waarna de scheidsrechter naar de stip wijst. Penalty! Marcus McShovell twijfelt niet en ramt de bal loeihard in de kruising: niet te stoppen! 2-3! Chelsea komt nog opzetten, maar Brentford houdt goed stand: de eerste driepunter van het seizoen is een feit!
 10. [FM12] Brentford vs het geld

  Aha, goed punt, welke link moet ik dan juist nemen?
 11. [FM12] Brentford vs het geld

  https://imgur.com/ZPnU3VJ https://imgur.com/8acz59O Inmiddels zit ik vlak voor de start van seizoen 3, dus de screens kunnen wat afwijken van het einde van seizoen 2.
 12. [FM12] Brentford vs het geld

  De kalendercommissie ziet ons graag met 0/9 starten. We openen thuis tegen Manchester City, waarna we naar Chelsea trekken, om vervolgens thuis Tottenham te ontvangen
 13. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Rubinho moet blijkbaar nog wat op dreef komen. (Waar upload jij je screens, Lupo?)
 14. [FM12] Brentford vs het geld

  Ondergetekend profileert zich intussen als een echte clubman: Tottenham heeft me benadert voor de functie als manager, maar ik blijf trouw aan Brentford. EDIT: Manchester United eveneens de deur gewezen.