RubenS

Leden
 • Content count

  4,333
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,143 Excellent

About RubenS

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 07/01/1997

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

3,013 profile views
 1. Die ene renner van me is nog steeds te koop he jongens
 2. Fichane is een deal voor 3000. Kyiabe wil ik meer geld voor.
 3. @Jeis bod op Fichane is te laag helaas. Zelf dacht Japan aan 8000, maar een compromis van 5000 is eventueel bespreekbaar.
 4. Te koop bij Japan bij een goed bod Genko Fichane (73 HEU gecombineerd met 74 SP) Tenayo Kiyabe (78 HEU en 72 KL gecombineerd met 77 ACC)
 5. Degradatie met Japan, onbegrijpelijk
 6. Spanning tot op het einde, erg mooi! Mooie poging van Campenaerts, maar helaas droeg die het niet tot het einde. Noemenswaardige tiende plek van Debusschere.
 7. De spanning is te snijden, al hadden we liever spanning bovenin het klassement meegemaakt... Hopelijk stelt onze wereldkampioen ons niet teleur!
 8. [FM12] Brentford vs het geld

  Community Shield vs Everton Everton: de ploeg waartegen we altijd al hebben gewonnen. Ook deze keer was het niet anders, al kostte het ons ongelooflijk veel moeite. Pas in de 72e minuut wisten we via een goal van Marukic de beslissing te forceren. 1-0 is zo de eindstand. Europese Super Cup vs Inter Milaan Vorig seizoen stonden we hier als winnaar van de Europa League, nu als winnaar van de Champions League. Op het half uur valt de bal goed: Batistuta bedient Marukic en die haalt verschroeiend uit: 1-0! Het volgende opmerkelijke wapenfeit heeft plaats rond de 70e minuut: strafschopovertreding van Nainggolan op Fedorov! Pundjelkovic zet zich achter de bal en knalt die keihard op de dwarslat. Een paar minuten later valt die tweede goal er dan toch: Harry McShovell stuurt Lionel Aguero door de verdediging en die maakt er 2-0 van. Wedstrijd gespeeld. Op deze manier vullen we ook dit gaatje op ons palmares! Loting groepsronde Champions League Onze eerste loting als reekshoofd leverde ons een vrij sterke groep op.
 9. Nagutchi sprokkelt wat puntjes met een mooie tweede plaats, net als Uko die een overwinning pakt bij zijn eerste seizoen bij de profs. In het klassement staan we nog steeds in de gevarenzone.
 10. [FM12] Brentford vs het geld

  Het EK van Engeland was vrij tegenvallend. Hun bondscoach stapte na afloop op, waarna ik solliciteerde en al snel werd aangenomen. Nu ga ik jullie dus zowel bij Brentford als bij Engeland naar eeuwige roem leiden Ondertussen hebben ook Oekraïne en Kroatië me proberen binnenhalen als bondscoach, maar dit heb ik uiteraard afgewezen.
 11. [FM12] Brentford vs het geld

  Nog aan de lijst toe te voegen: Lionel Aguero is de speler van het seizoen volgens de supporters. Ruben Rubenson volgens de spelers.