RubenS

Leden
 • Content count

  4,218
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RubenS

 1. [FM12] Brentford vs het geld

  @dvsermelo @jef_fe Ivorie heeft even in de lappenmand gelegen en speelde soms erg goed en soms erg slecht. Achterin heb ik liever wat meer zekerheid, al wordt hij wel steeds beter. ---------------------------- Marcus McShovell is uitgeroepen tot grootste talent van het WK 2014.
 2. Brentford: een cultclub op een lager niveau in Engeland. Daar gaan we proberen verandering in brengen. Concreet ben ik de eigenzinnige coach van dit team (ga de wedstrijden zelf spelen, zo heb ik er zelf ook plezier in) en zijn jullie de spelers. Ik speel in een soort 2-3-2-1-2. Daarvoor heb ik het volgende spelersmateriaal nodig: DM: Jayson Jayson @jelskie1 VC: Ivorie Ahn @jef_fe VC: Ruben Rubenson @RubenS VVR: Jesse Kurwakowski @Eternity VMC: José Riva @Amez VVL: Gabriel Batistuta @dvsermelo MC: Marcus McShovell @SeanSchleck MC: Harry McShovell @Cyril AMC: Scott Marukic @wielermannetje SP: Hurri Cane @Jeje SP: Lionel Aguero @tijs02 ------------------------------- VVL/VVR: Ninu Mastrax @DemoN MC/AMC/AMR: Bata Pundjelkovic @PinGuN667 AMC: Fjodor Fedorov @robbe007 SP: Bnoki Pop @Винокуров Deze elf posities moeten dus zeker ingevuld raken. Eens deze zijn ingevuld, mogen er ook dubbele bezettingen komen. Er moeten toch iemand op de bank zitten. Belangrijke voetnoot: jullie zullen allemaal 18 jaar zijn bij de start en allen Engelsman, eventueel met een tweede nationaliteit. Ook zullen jullie moeten bepalen hoe loyaal jullie zullen zijn aan je club. 1 staat gelijk aan ontrouw, bij 20 ben je een potentieel clubicoon. Concreet vullen jullie volgend lijstje in en houden jullie rekening met wie al een positie heeft ingevuld. Lijstje ingevuld in dit topic posten natuurlijk. Naam speler: Positie(s): Nationaliteit: Engelsman Tweede nationaliteit: Optioneel Lengte: Gewicht: Beste eigenschappen (max. 4): Loyaliteit: (1 tot 20): Snel zal blijken wie bezwijkt voor het geld en wie echte clubliefde kent!
 3. [FM] Het FM Café

  Zelf gemaakt, gewoon teams verplaatst, competities aangemaakt in Luxemburg. Momenteel nog geen bugs tegengekomen (zit ergens in seizoen 2) en regens zijn gewoon nationaliteit van teams zelf (dus bij mij Belgisch). Als je me uitlegt hoe ik het kan uploaden wil ik ze gerust uploaden.
 4. [FM12] Brentford vs het geld

  Einde seizoen 3 Ons eerste seizoen in de Premier League moest vooral een seizoen van overleven worden. Halfweg stonden we er echter zo goed voor, dat je stiekem op meer begint te hopen. Uiteindelijk werd het veel meer. Dat we de League Cup wonnen, haalde ik reeds aan in een vorige update. Selectie Screens van afzonderlijke spelers: op aanvraag. Individuele prijzen waren er dit jaar niet. Lionel Aguero werd wel tweede in de verkiezing van talent van het jaar (eveneens bankzitter in elftal van het jaar volgens de spelers), terwijl ikzelf tweede werd bij de verkiezing van manager van het jaar. Wedstrijden sinds januari Tijdens ons ongelooflijk debuutseizoen in de Premier League bleven we maar verbazen. We legden de toppers het vuur aan de schenen en versloegen er zelfs een paar. Hierdoor hadden we lange tijd uitzich op plaatsen 5 en zelfs 4 (waarvan de vierde plaats recht gaf op de laatste kwalificatieronde van de Champions League), maar toen begon onze einde-seizoensdip echt door te wegen. We slikten domme tegengoals en Aguero was het scoren verleerd, waardoor we zelfs in eigen huis tegen 10 man van godbetert Derby (op dat moment laatste in de stand) verloren. Gelukkig moesten we toen tegen Wigan, waar we nog nooit punten hebben tegen laten liggen. Hier tankten we vertrouwen, wat we konden gebruiken om Liverpool te ontvangen op de slotspeeldag. Als we wonnen, wipten we door het doelsaldo nog over Liverpool in de stand. Dit verandert enkel iets qua prestige en prijzengeld, want aan beide plaatsen is eenzelfde Europese ticket verbonden. Het moest dus niet, maar het mocht wel. We komen snel 1-0 voor via de herrezen Aguero, maar bij Liverpool speelt er ene Luis Suarez die ons nog voor rust op 1-2 achterstand zet. Op slag van rusten maakt Rubenson echter gelijk met een rake kopslag, waardoor na rust alles valt te herdoen. Fedorov (ingevallen voor de geblesseerde Marukic) en Pop (ingevallen voor de geblesseerde Cane) deden wat van invallers wordt verwacht: een meerwaarde brengen. Ze maakten elk een goal, waardoor we met 4-2 wonnen en als vijfde eindigen in ons eerste seizoen op het hoogste niveau. Eindstand Premier League Varia: geselecteerd voor het WK 2014 in Brazilië Engeland: Lionel Aguero, José Riva, Ruben Rubenson, Marcus McShovell, Ruben Rubinho, Gabriel Batistuta, Jayson Jayson Frankrijk: Ruben Ribéry Nederland: Ruben Vormer Scott Marukic en Hurri Cane waren oorspronkelijk ook geselecteerd voor Engeland, maar door de blessures die ze opliepen in de laatste wedstrijd van het seizoen vallen ze naast de selectie. Jesse Kurwakowski zat in de voorselectie van Engeland, maar haalde de definitieve selectie niet. @jelskie1 @jef_fe @Eternity @Amez @dvsermelo @SeanSchleck @Cyril @wielermannetje @Jeje @tijs02 @DemoN @PinGuN667 @robbe007 @bnokipob
 5. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Wat is Rubinho toch een geweldige voetballer
 6. [FM12] Brentford vs het geld

  2 maart 2014: League Cup finale tegen Newcastle. Door een speling van het lot zijn erg veel spelers op interland met de jeugdploegen, waardoor we met 4 spelers starten die nog geen minuut hebben gespeeld. Ondanks dat grijpen we Newcastle onmiddellijk bij de keel, wat resulteert in een 2-0 voorsprong. Voor de rust slikken we nog de 2-1, maar daar maalt niemand om. Op het uur pakken we echter kinderlijk de 2-2 en valt alles te herdoen. Gelukkig is een van die 4 jonge knapen die zijn eerste minuten voor ons team maakt in vorm en weet hij de open doelkans die zijn teammaats voor hem hebben gecreeërd rechtdoor binnen te knallen: 3-2. Park the bus, zegt de Mourinho in mij. Zo gezegd zo gedaan: we pakken onze 2e League Cup in 3 jaar tijd en gaan volgend seizoen al met zekerheid Europa in! En deze prijs pakken we net in het jaar dat Brentford 125 jaar bestaat. Kan het nog mooier?
 7. [FM12] Brentford vs het geld

  Nieuwste bod voor Aguero: Manchester City biedt 20,5 miljoen. Tot nu toe plooit het bestuur niet door over mijn hoofd te gaan handelen en de boden te accepteren, dus hopelijk blijven ze zich koest houden. EDIT: Liverpool biedt 25 miljoen voor Aguero @tijs02
 8. [FM12] Brentford vs het geld

  Balans halfweg seizoen: 1 januari 2014 Ons eerste seizoen in de Premier League. Realistisch zijn, leek me. Hopen op hier en daar een overwinning en blij zijn als we ons kunnen handhaven. Resultaat halfweg? Oordeel vooral zelf. De stand ziet er (om het zacht uit te drukken) vrij goed uit. Aangezien ik onze gebruikelijke einde-seizoens-dip nog te verwachten ben, schat ik dat een 10e plaats wel haalbaar moet zijn. Verder zijn we nog in de running voor beide bekers, wat eveneens positief is (FA Cup moeten we wel nog onze eerste wedstrijd spelen, maar dat is een detail). We scoren veel, maar slikken ook vrij veel tegengoals. Nu we voorin nog met een blessuregolf zitten, kunnen we het komende wedstrijden vrij lastig krijgen lijkt me. Maar goed, zoals het er nu voorstaat hebben we niet te klagen!
 9. [FM12] Brentford vs het geld

  Fjodor Fedorov was al even geblesseerd, nu is ook Scott Marukic 6 maanden out met een gebroken been. We zijn nu eind november, dus met wat geluk komt hij in het einde van het seizoen opnieuw in actie.
 10. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Rubinho scoort meer dan dat hij assists geeft en komt daarmee zelfs in het team van de maand
 11. [FM12] Brentford vs het geld

  Dank @DemoN! --------------------------------- Tweede hoge bod: 13,75 miljoen voor Ruben Rubinho (door Tottenham). Intussen verhoogt Chelsea haar bod op Aguero tot 19,25 miljoen. Brentford - Manchester City Het seizoen opent al snel met een goal van Agüero! Sergio Agüero, helaas... Na 7 minuten staat Brentford al 0-1 achter. De thuisploeg laat de kopjes echter niet hangen, want twee minuten later staan de bordjes al terug in evenwicht. Harry McShovell schildert een hoekschop op de voet van zijn broer Marcus en die maakt er 1-1 van!. Nog geen vijf minuten later scoort Aguero! Dit keer Lionel Aguero welteverstaan. José Riva trapt de bal ver naar voren, waar Kompany die mooi opvangt. Hij leidt onder druk van Aguero echter knullig balverlies, waardoor die alleen voor de doelman komt en de 2-1 tegen de netten ramt! In de 30e minuut is er echter Fellaini met een knal vanop de rand van het strafschopgebied: 2-2 en alles valt te herdoen. Onmiddellijk na de rust wordt Harry McShovell onderuitgetrapt in de buurt van de zestien meter. Daar weet onze Aguero wel raad mee: hij schildert de vrije trap mooi in de kruising: 3-2! In de 70e minuut is daar echter die andere Agüero aan de overkant: 3-3, zonde. Vijf minuten later raakt Brentford helemaal in rouwstemming: een hoekschop die niet wegraakt resulteert in de 3-4 van de voet van Lescott. In de 87e minuut gebeurt echter het onwaarschijnlijke: Pundjelkovic geeft de bal voor doel, waarna Lionel Aguero (wie anders?) de late gelijkmaker tegen de touwen ramt! 4-4 is eveneens de eindstand, waarmee we een onverhoopt punt pakken tegen de huidige Champions League kampioen. Chelsea - Brentford De wedstrijd gaat mooi gelijk op en in de 30e minuut stuurt Marukic Aguero diep, waarna Cech geklopt wordt: 0-1! Rond minuut 40 haalt Cane de achterlijn, waarna de bal bij Mastrax belandt. Via wat geklungel komt de bal tot bij Aguero die David Luiz tot een owngoal dwingt: 0-2! Na rust moet Brentford duidelijk nog wakker worden: Drogba bedient de vrijstaande Torres: 1-2, de goed spelende Jayson is kansloos. In de 68e minuut is het helemaal terug naar af: Cole zet voor en Hamsik kopt de gelijkmaker binnen. Vlak voor het ingaan van de blessuretijd krijgen we een vrije trap van vrij ver. In de fase die hierop volgt wordt Scott Marukic onderuit gehaald in de 16 meter, waarna de scheidsrechter naar de stip wijst. Penalty! Marcus McShovell twijfelt niet en ramt de bal loeihard in de kruising: niet te stoppen! 2-3! Chelsea komt nog opzetten, maar Brentford houdt goed stand: de eerste driepunter van het seizoen is een feit!
 12. [FM12] Brentford vs het geld

  Aha, goed punt, welke link moet ik dan juist nemen?
 13. [FM12] Brentford vs het geld

  https://imgur.com/ZPnU3VJ https://imgur.com/8acz59O Inmiddels zit ik vlak voor de start van seizoen 3, dus de screens kunnen wat afwijken van het einde van seizoen 2.
 14. [FM12] Brentford vs het geld

  De kalendercommissie ziet ons graag met 0/9 starten. We openen thuis tegen Manchester City, waarna we naar Chelsea trekken, om vervolgens thuis Tottenham te ontvangen
 15. [Focus/PES 2016] Nottingham Forest

  Rubinho moet blijkbaar nog wat op dreef komen. (Waar upload jij je screens, Lupo?)
 16. [FM12] Brentford vs het geld

  Ondergetekend profileert zich intussen als een echte clubman: Tottenham heeft me benadert voor de functie als manager, maar ik blijf trouw aan Brentford. EDIT: Manchester United eveneens de deur gewezen.
 17. [FM12] Brentford vs het geld

  https://imgur.com/3Am600a
 18. [FM12] Brentford vs het geld

  Iedereen vraagt verbeterde contracten door de interesse van de grote ploegen, verwende vedetten
 19. [FM12] Brentford vs het geld

  De eerste grote boden komen op naam van Lionel Aguero: Chelsea biedt 13,5 miljoen, Manchester City biedt 16,25 miljoen. @tijs02 EDIT: Chelsea heeft een nieuw bod van 16 miljoen uitgebracht.
 20. [FM12] Brentford vs het geld

  https://imgur.com/pS6DcRo
 21. [FM12] Brentford vs het geld

  Screens komen er blijkbaar enkel door in linkvorm, maar normaal zit achter de link de afbeelding. Even doorklikken dus.
 22. [FM12] Brentford vs het geld

  Einde seizoen 2 Competitie https://imgur.com/0paB4Ar[/IMG] https://imgur.com/pmuAF9J[/IMG] Wedstrijden https://imgur.com/rtapix6[/IMG] https://imgur.com/Z80Uf4k[/IMG] https://imgur.com/PCOMQTT[/IMG] Spelers https://imgur.com/lpuPtxG[/IMG] Individuele prijzen Topscorer: Lionel Aguero Championship Speler van het Jaar: Ruben Rubinho Championship Talent van het Jaar: Fjodor Fedorov Manager van het Jaar: Ruben Rubinho Plaats in elftal van het Jaar volgens de Spelers: Lionel Aguero en Ruben Rubinho Campione! We waren degradatiekandidaat volgens de bookies, maar we hebben hun ongelijk bewezen. Met overmacht kampioen. Hopelijk kunnen we het team samenhouden en eens kijken wat we waard zijn in de Premier League. Het wordt wel een seizoen zonder Europees voetbal, maar het zal al druk genoeg zijn. Screens van spelers (voor stats etc): op aanvraag. @jelskie1 @jef_fe @Eternity @Amez @dvsermelo @SeanSchleck @Cyril @wielermannetje @Jeje @tijs02 @DemoN @PinGuN667 @robbe007 @bnokipob
 23. [FM12] Brentford vs het geld

  6 wedstrijden voor het einde is de kloof met eerste achtervolger Swansea zo groot, dat we met zekerheid kampioen zijn. Direct na het kampioenschap vorig seizoen zijn we nu in deze divisie kampioen. Premier League, here we come!
 24. [FM12] Brentford vs het geld

  Zonet is Daum ontslagen bij Club Brugge. Hun voorzitter benadert me voor de job, maar het is nog te vroeg om Brentford te verlaten. Dit doe ik pas wanneer we zowel de Premier League als de Champions League hebben gewonnen of wanneer een groot deel van jullie spelers onhoudbaar is geworden (bij de situatie die het eerste optreedt).