Lampie Basso

Leden
 • Content count

  6,628
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,212 Excellent

1 Follower

About Lampie Basso

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Sportkenner v/h jaar '12

Recent Profile Visitors

1,626 profile views
 1. PDC WK

  Nee, maar de andere tijden spelletje die er over gemaakt wordt, zal interssant worden.
 2. Belgische politiek

  Wat is dit voor debiele opmerking.
 3. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Bedankt, hans.
 4. Amerikaanse politiek

  Last week tonight is inderdaad erg sterk. Verder ben ik fan van Jordan Klepper.
 5. TV-Series

  Seizoen 2 was wel minder helaas
 6. Het Nederlands Elftal

  Ik vind De Jong meer Iniesta type dan Xavi, vanwege zijn dribbels en zijn passing. Voordat hier mensen beginnen te schreeuwen: ja, dat niveau heeft hij nog niet. Verder had ik nooit verwacht dat Dumfries zich zo snel zou ontwikkelen. Natuurlijk ook nog genoeg te leren, maar als dit zo doorzet is het probleem op rechtsachter iig opgelost. Blind blijf ik als linksachter niks vinden, zie hem tegen mindere ploeg dan lieven in de rol van De Roon ofzo en een echte back, maar goed, op links zijn de opties ook beperkt.
 7. Het Nederlands Elftal

  Sowieso goede pot Nederland
 8. Amerikaanse politiek

  Zoals voorspeld, hebben Democraten het huis gewonnen. De Senaat was altijd al heel lastig, gezien er buiten twee senaatszetels (en niet te halen in duidelijke blauwe districten) ook een heleboel verdedigd moesten worden in echt rode staten (North Dakota, MIssouri, West Virginia, Indiana, Montana) en staten die Trump won (Florida, Ohio, Penssylvania, Wisconsin en Michigan). Niet verrassend dus dat Republikeinen wat winnen, maximaal vier, minimaal één. (Mississippi, Florida en Arizona zijn nog onbekend). Maar dat het Huis naar Democraten gegaan is, zegt in ieder geval iets dat Trump niet heel populair is en in 2020 ze een kans hebben. Daarnaast kunnen ze nu wat wetgeving aanpassen en Trump aanspreken, wat Republikeinen niet zullen doen. Trump voelt nattigheid door gelijk zijn minister van Justitie te ontslaan en een marionet die het FBI onderzoek moet tegenhouden neer te zetten en de perskaart van een CNN verslaggever in te trekken. Nou is dit natuurlijk voor iedereen hier een ver van mijn bed show, maar een democratisch Verenigde Staten als leider van de vrije wereld is wel degelijk extreem belangrijk voor het Westen, en het is belangrijk dat Trump en zijn extreem-rechtse vrienden beperkt worden in wat ze kunnen doen. Want buiten handel, geopolitieke steun en militaire bescherming, is de klimaatcrisis enorm (krijgt veel te weinig aandacht) en daarvoor hebben we linkse politici nodig (want schijnbaar negeert rechts de wetenschap tegenwoordig).
 9. Autosport

  Denk dat Ricciardo achteraf toch graag geruild had
 10. [Voetbal] Champions League

  Veel belangrijker is dan een back kan aanvallen en verder probeer je als ploeg te verdedigen om het zwakkere één vs één zoveel mogelijk te voorkomen. En Tete is buiten aanvallend zwak, ook verdedigend positioneel heel slecht.
 11. Basketbal

  Dat is verschil Nederlands en Vlaams ben ik zojuist achtergekomen.
 12. Het Zure-Kutten topic

  Op zich kan dat best interessante discussie zijn, ook niet compleet nieuw. In vechtsporten zijn er namelijk ook al categorieën op basis van gewicht. Maar het zal een lang traject zijn.
 13. Basketbal

  Mijn punt blijft bestaan, het is niet dat ze sterker worden door Jerebko. Overigens maakt één zwaluw geen zomer.
 14. Nederlands elftal

  Nee, want Nederland speelt niet volgens Hollandse school, wat overigens ook weinig met 4-3-3 te maken heeft. Maar ze stonden nu gewoon met 4 verdedigers. Ben ook benieuwd wie jij 5e vond?
 15. Nederlands elftal

  Nee. Tweede helft wel.