Lampie Basso

Leden
 • Content count

  6,358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,974 Excellent

1 Follower

About Lampie Basso

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Sportkenner v/h jaar '12

Recent Profile Visitors

1,241 profile views
 1. Studeren - wie, wat, waar, wanneer?

  Of naar Meerssen moeten
 2. WK 2018

  Petterson is trouwens Zweeds en niet Deens.
 3. Nederlandse politiek

  De D’66/GL hippie hier. Er zijn honderden mensen competent genoeg om minister te zijn (zeker als je vergelijkt met wie het zijn geweest). Dus op zich is het niet verkeerd om in 2017 een iets betere afspiegeling van de bevolking als kabinet te hebben.
 4. Autosport

  Belachelijk dit.
 5. Het Nederlands Elftal

  Mijn punt was, dat je in balbezit, niet-balbezit en in de schakelmomenten afspraken maakt. Daarin kan de formatie variëren, sowieso is de formatie in één wedstrijd al niet hetzelfde (in BB bijv 4-3-3, of 3-4-3 of 3-5-2, in NBB bijvoorbeeld 5-4-1 of 4-1-4-1, allemaal afhankelijk van spelers en tegenstanders). Mijn punt over 4-3-3 was dus niet dat we 4-3-3 moeten spelen, maar vooral niet teveel bezig moeten zijn met formaties, maar eerst maar eens basisafspraken in een ploeg krijgen. De derde man vinden, de voorwaartse passing, afspraken in je bezetting die altijd gelden, diepte zoeken enz. Verdedigend de as dicht, bijknijpen, compact houden, waar en wanneer zone en wat voor zone. Deze lijken allemaal te missen bij het Nederlands elftal, en bij vele Nederlandse ploegen overigens.
 6. Het Nederlands Elftal

  Nederland is echt het enige land dat zich zo druk maakt om formaties he. Formaties boeien niet, het draait om principes die in iedere formatie gelden.
 7. Het Nederlands Elftal

  Alleen tweede helft gezien, maar waarom alleen maar lange ballen?
 8. Het Zure-Kutten topic

  Buiten dat je als witte man niet zomaar een baan krijgt, heeft ze wel degelijk gelijk dat wij een privilege hebben. Dat jongeren dit niet erkennen, is pijnlijk.
 9. NBA 2K18

  Ik koop hem denk ik, wil wel weten wat de nieuwe features zijn.
 10. Het Zure-Kutten topic

  Mijn salaris prima. Studie niet ideaal, maar gelukkig heb ik mijn iets anders gevonden los van de studie.
 11. Het Zure-Kutten topic

  Bij Joden wel... En bij blanken zit er geen historie achter van racistische vernedering, dus karikaturen van blanken hebben iets minder impact. Maar grote neuzen bij Joden, aapachtige trekken bij donkere mensen en zo heb je nog een hoop voorbeelden zullen reacties opleveren. En Homer Simpson lippen/baard zijn niet vergelijkbaar, omdat The Simpsons (volgens mij express) niet getekend zijn als een bestaand ras, maar meer een mensachtige onbestaande soort is. Dus niemand wordt er mee beledigd, want het zijn geen karikaturen van bestaande mensen.
 12. Het Zure-Kutten topic

  Dat over die zwarte man is terecht en je Simpsons vergelijking slaat kant noch wal.
 13. Het Zure-Kutten topic

  Juraj, ga eens met een psycholoog praten.
 14. Het Zure-Kutten topic

  Nee. De discussie voor vrouwenrechten is nog niet klaar.
 15. Het Zure-Kutten topic

  Ben jij bang voor vrouwen?