Lampie Basso

Leden
 • Content count

  6,384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,991 Excellent

1 Follower

About Lampie Basso

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Sportkenner v/h jaar '12

Recent Profile Visitors

1,298 profile views
 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Wij zijn dan ook weer zo dat we dat niet erg vinden.
 2. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Klopt, zo zijn we.
 3. [Voetbal] Buitenlandse competities

  Lekkere pot zeg net tussen Liverpool en City.
 4. Films

  Nee, Force Awakens en Last Jedi zijn sowieso beter dan Return en wellicht ook dan A New Hope. Rogue One is ook goed. De prequels zijn wel matig, vooral 1 en 2.
 5. Basketbal

  Ja, al zijn statistieken zijn beter, en te bedenken wat hij nu in zijn 15e jaar doet, absurd
 6. Basketbal

  Iverson komt nog niet eens in de buurt van Jordan, Kobe wel meer, maar Jordan op alle vlakken beter. Maar gaat me meer om dat hij soms als GOAT wordt gezien, wat absurd is. Weet niet of jij favo of beste had als top 5 trouwens, bij favo kan Kobe er uiteraard in. Smush Parker zou dat zelfs kunnen, als dat je favoriet was Oh en de beste aller tijden is Lebron, en dat is niet eens discussie waardig
 7. Basketbal

  Wat heeft iverson zijn werk voor community te maken met basketbal kwaliteiten? Efficientie was ernom laag bij hem, kon niet verdedigen. Natuurlijk geweldige skills, maar nog niet eens in de buurt van all-time top 5, nog niet eens top-30. Kobe ben ik enorm fan van en ook enorm goed, maar geen top-10 voor mij, terwijl hij soms in lijstjes als beste aller tijden komt. Hij is niet eens de beste laker aller tijden.
 8. Basketbal

  Iverson is echt wel overschat, Kobe ook beetje
 9. Basketbal

  Best kan niet zonder Lebron. Heb natuurlijk deel nooit zien spelen, maar ik denk dat dit All-time best 5 zou zijn: Magic - Jordan - Lebron - Garnett - Duncan Wel vrij ball dominant maar je kan switchen, iedereen kan passen, verwacht dat garnett, Magic en Jordan hun triple zouden verbeteren. Eventueel Duncan vervangen door robinson voor betere fit Favoriet Curry - Kobe - Durant - James - Shaq Wat ook aardig All-time team is overigens
 10. Darts

  Had het niet alleen over de matchdarts. Dubbels om te breaken of om de break te behouden.
 11. Darts

  Zeg Co Stompe, ga eens van dit forum af.
 12. Darts

  Te veel kansen gemist.
 13. Nederlandse politiek

  UIT de Europese Unie. Niet “minder”. GEEN Europese Unie. Niet “hervormen”. Het is een cultuur-marxistisch project gericht op het ondermijnen van vrijhandel, het voeren van oorlog en het vernietigen van onze oude natiën. Unconditional surrender! #NEXIT Dit is dus Baudet. Onze dorpsgek kraamt nog minder onzin uit.
 14. Nederlandse politiek

  Verbaast me niks met jouw gedachtegoed
 15. Nederlandse politiek

  Ollongren niet