Lampie Basso

Leden
 • Content count

  6,430
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,028 Excellent

1 Follower

About Lampie Basso

 • Rank
  Kopman

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Extra

 • Onderscheidingen
  Sportkenner v/h jaar '12

Recent Profile Visitors

1,409 profile views
 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Wat een heerlijke dag. Kampioen worden tegen de concurrent, toch wel heel mooi. Sfeer in stad was geweldig, heel de dag feest. Wel veel spanning vooraf, wel vertrouwen. Wie had dit verwacht na Osijek.
 2. [Voetbal] Champions League

  Het was natuurlijk penalty en rood. Wel jammer.
 3. [Voetbal] Champions League

  Calimero-alert.
 4. [Voetbal] Champions League

  Natuurlijk onzin om dat beste team ooit te noemen. Qua prijzen iig niet, qua spel al helemaal niet natuurlijk.
 5. [Voetbal] Champions League

  Helemaal verrassend is dit natuurlijk niet, het gebeurde paar maanden geleden ook. Wel mooi, tweede helft en in Manchester beloven mooi te worden. en Salah
 6. [Voetbal] Champions League

  Dominant aan bal waren ze niet, wel goede counters. Maar Guardiola heeft dat team ook geweldig laten spelen, misschien wel beter.
 7. 28/03 Dwars door Vlaanderen

  Jij. Maar beter kappen ze hem Lampie te noemen.
 8. Nederlandse politiek

  Bij verkiezingen kiezen we mensen die in principe weloverwogen besluiten nemen, in ieder geval gebaseerd op enige kennis van zaken (niet altijd). Daar komen ook een hoop debielen bij en dat zie je terug in de FvD, PVV, DENK en SGP bijvoorbeeld, maar gelukkig is er nooit een absolute meerderheid dus komt er vaak een pragmatische oplossing. In tegenstelling tot referenda, waar een dikke minderheid precies weet waar ze voor stemmen, of dat het gebruikt wordt als propagandastunt, zoals bij het Oekraïnereferendum.
 9. Nederlandse politiek

  Deze wet heeft een hoop fouten en ik stemde ook tegen, maar dat er iets moet worden veranderd is geen discussie. Buiten de terroristische dreiging, die er nog altijd is (overigens, er zijn minder aanslagen, dus alles goed. Er zijn ook minder dodelijke ziektes dan vroeger, minder verkeersdoden en nog een hoop dingen die verbeterd zijn, moeten we dan daar ook maar geen geld meer in stoppen. Of om het voorbeeld van onderwijs te noemen, kinderen zijn al slimmer, dus waarom meer geld naar onderwijs), is er ook andere dreiging waar de AIVD moet instappen. Denk aan bedrijfsspionage vanuit China, de Russische hackers en cyberoorlog, rechts- en linksradicalen en dan nog alles wat je niet in een categorie kan vangen. Beetje kort door de bocht om te denken dat AIVD alleen voor terroristische dreiging is.
 10. 28/03 Dwars door Vlaanderen

  Que?
 11. Nederlandse politiek

  Referenda zijn onzin aangezien het grootste gedeelte debiel is in Nederland. Een duidelijk winst kun je dit niet noemen overigens.
 12. [Voetbal] Europa League

  Humor.
 13. [Voetbal] Europa League

  Humor.
 14. [Voetbal] Champions League

  En Son en Kane niet te vergeten.
 15. [Voetbal] Champions League

  Flikker toch op. Tottenham had gewoon de beste kansen en het betere spel. De geluksfactor speelt bij voetbal een grote rol en Juventus had hier profijt van. Dat heeft niks met Nederland te maken. Overigens spelen beide ploegen op een manier die je in Nederland nooit ziet.