Sjoerd102

Leden
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Sjoerd102

 • Rank
  Nieuweling
 1. Tactieken | Klimmen

  Schop omhoog. Als ik met 80 bolletje los, moet hij met 60 bolletje zeker lossen lijkt mij
 2. Tactieken | Klimmen

  klopt inderdaad.
 3. Tactieken | Klimmen

  Zoals ik al schreef: de renner op 80 bolletje zetten op de klim werkt averechts. Wordt dan nog voor de top binnen no time gelost.
 4. Tactieken | Klimmen

  de laatste nog eea geprobeerd met klimmen, maar krijg het nog niet echt onder de knie. Gesink op bolletje 80 op de beklimmingen helpt niet. zodra een mede klimmer (Sicard) in de groep gaat sprinten voor de bergpunten moet schiet Gesink zijn balk omlaag., op 60 'in positie blijven' helpt ook niet. Gesink moet dan uit de groep lossen. Snel verhogen helpt dan ook niet meer (Zowel op bolletje als op in positie blijven).
 5. Tactieken | Sprinten

  Ik vind persoonlijk dit een erg goede handleiding
 6. Tactieken | Klimmen

  Op welk percentage? ik rij de etappe op zo'n 70% en de slotklim op 82% maar renners gaan redelijk snel in het rood waardoor ze moeten lossen
 7. PCM 2017 Tactieken + Besturing

  Bedankt voor de uitleg Tinyriconen! Even 3 vragen in 1x :. Ik ga beginnen met een carriere. Wat houden jullie qua aantal koersdagen aan. Als ik bv Lotto NL Jumbo als voorbeeld pak. In het spel hebben ze in periode jan-maart bijna elke dag wel een koers. zo staan de 4 koersjes in spanje van 26 t/m.29 jan in het spel geselecteerd. Als ik dat vergelijk met de 'echte' situatie zijn dan heeft Lotto Nl Jumbo deze niet gereden. Houden jullie de wedstrijden aan die het spel selecteert, kopieren jullie de echt situatie. Of een mix van beide. Zo ja wat moet ik een beetje tellen qua koersdagen en daaraan gekoppeld de vorm in het voorseizoen (Dat je vooraf moet selecteren)? Tevens het volgende punt: Groenewegen had als vormpiek de Giro Dit heb ik nu aangepast naar de Tour echter blijft de groene golf (het vormpeil) nog steeds hoger bij de Giro dan bij de Tour). Kan ik dit ergens aanpassen,
 8. PCM 2017 Tactieken + Besturing

  Vraagje die ik helaas nergens in handleiding of zo terug kan vinden.: ik zie verschillende balken in beeld Geel, blauw, Rood. Welke dient nu precies waarvoor? Geel is nog resterende energie? Maar wat is blauw dan weer?!?
 9. PCM 2017 Tactieken + Besturing

  Vraagje: in het spel zie je links in beeld (in dit geval links van de 126). 3 horizontale streepjes staan. Soms kleurt de bovenste wit, dan weer even de middelste. Waar dienen deze voor?
 10. PCM 2017 Tactieken + Besturing

  Thanks tinyriconen. Heb na Pcm2014 weer eens PCM gekocht. Moet er weer even inkomen. Mocht ik vragen hebben dan meldt ik me hier.
 11. PCM 2017 Tactieken + Besturing

  Is het trouwens beter om je renners op.'automatisch' te zetten, Of zelf bedienen? En welke inspanning kun je je ze dan het beste geven?
 12. PCM 14: Hoe win ik?

  Er was vroeger ook ergens een soort van handleiding waarin stond beschreven dat je seizoen eigenlijk in blokken moest indelen. Zo moest je onder Ploeg>Programma> Groep (bij PCM 14) je renners eerst in groepen indelen (renners voor kasseienklassiekers, welke renners voor heuvelklassiekers, welke renners voor grote rondes). Weet iemand nog of deze handleiding nog ergens online staat?
 13. Tactieken | Sprinten

 14. Tactieken | Sprinten

  Bij hoeveel km pas je welke stap toe? Dat kan ik helaas niet opmaken uit je verhaal. Lijkt verder wel een goede tactiek als ik het zo lees.
 15. Tactieken | Sprinten

  Ik mis hier nog een goede tactiek voor een winnende sprint zonder sprinttrein