Kinderkopke

Leden
 • Content count

  748
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

330 Excellent

About Kinderkopke

 • Rank
  Waterdrager

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouwelijk
 1. Carrièrekroeg

  Ach, de motivatie om nog stukjes te schrijven was al een tijdje tanende. M'n aantekeningen en screens voor Lustucru gaan tot en met het voorjaar 2020 en de carrière zelf heb ik nog verder gespeeld tot 2025, maar ik kan het niet meer opbrengen om alles nog helemaal uit te schrijven. En een hobby moet je natuurlijk niet met tegenzin doen. Verder analyseer ik graag het spel & de koers, iets wat hier niet zoveel gebeurt. Ik had gehoopt de boel op te leuken met het maken van tutorials, maar net als toen ik m'n gidsje over strategie heb gepost kreeg ik daar geen enkel inhoudelijk commentaar op. Dan voelt het toch een beetje als verspilde energie die ik beter ergens anders in kan steken. En zoals gezegd wordt er over een paar maanden een rpg van me gepubliceerd (Paladin, een variant op King Arthur Pendragon) en het zal (hopelijk!) veel tijd kosten om op het uitgeversforum de klanten te woord te staan. Ik ga me sowieso meer op mijn andere hobby's richten omdat de uitdaging bij PCM zo onderhand wel een beetje weg is, al zal ik het toch nog wel regelmatig blijven spelen. Kortom, ik vind dit carrière-forum erg leuk, maar er zijn te weinig mensen die mijn specifieke voorkeuren delen. Da’s geen kritiek en al helemaal geen verwijt, gewoon een nuchtere constatering. Samen met het natuurlijke verloop in motivatie komt mijn aanwezigheid dus tot een logisch einde. Ik wens jullie echt van harte nog veel speel- en leesplezier toe. Vaarwel!
 2. Carrièrekroeg

  Ik heb hier de afgelopen twee en een half jaar met veel genoegen rondgehangen en twee carrières opgebouwd. Die heb ik ondertussen verwijderd omdat ik niet wil dat ze energie op servers verbruiken. (Blijkbaar is het trouwens onmogelijk om ook je eigen profiel te verwijderen!?). Ik verlaat dit forum en ga me nu bezig houden met een andere hobby. Volgende maand komt er een rollenspel dat ik geschreven heb over Karel de Grote op Kickstarter en het zal daarna worden uitgegeven door het Amerikaanse Nocturnal Media. Veel plezier hier verder!
 3. [PCM 2015|MOE_2] Ag2r - La Mondiale

  De sponsor moet niet zo liggen miepen. Winst in de Waalse Pijl en in Vuelta en in de Tour tweede achter Froome, ik bedoel maar...
 4. [PCM 2014 | EXT_6] LUSTUCRU

 5. Kinderkopke's tutorials 4: Clasica San Sebastian

  OK, dat snap ik. "COM" staat trouwens op de shirtjes, ook in de Realnames database waarmee ik m'n Lustucru-carrière speel, vandaar. Dat de stats van de renners niet super-realistisch zijn neem ik gewoon voor lief. In een carrière zijn ze na enkele jaren toch meestal alweer verouderd maar het spel zelf lijdt daar niet onder.
 6. Kinderkopke's tutorials 4: Clasica San Sebastian

  Waarom zou ik een database gebruiken, en welke dan precies? Voor deze tutorials wil ik alleen wat technische dingetjes laten zien die spelers misschien kunnen gebruiken. Met welke database ik speel lijkt me dan irrelevant, of niet?
 7. Deel 4: Clasica San Sebastian Thema's: strategie: collectief defensief strategie: afstemmen op favorieten (& bijhouden inspanningen) positioneren: heuvelop volgen achtervolgen sprinten
 8. Carrièrekroeg

  Daar zou ik dan maar 'ns snel werk van maken, want het is de moeite meer dan waard.
 9. [PCM 2014 | EXT_6] LUSTUCRU

  Die goede resultaten komen natuurlijk niet uit de lucht vallen, daar moet ik heel erg goed m'n best voor doen en dat houdt het voor mezelf spannend. Voor jullie iets minder, dat snap ik ook wel.
 10. [PCM 2014 | MOE_5] Fuji - Nippo

  Démare tweede op de Muur van Hoei...
 11. [PCM 2014 | MOE_5] Fuji - Nippo

  Ach ja, de Ronde van Polen.
 12. Carrièrekroeg

  Op vakantie, had ie gezegd. Komt wel weer terug dus, maar tot die tijd is er wat minder te doen hier...
 13. [PCM 2014 | EXT_6] LUSTUCRU

 14. Carrièrekroeg

  Zonder @tinyriconen is dit carrière board een stuk minder gezellig.
 15. [PCM 2014 | EXT_6] LUSTUCRU