Matti

Leden
 • Content count

  519
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Excellent

4 Followers

About Matti

 • Rank
  Waterdrager

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

1,665 profile views
 1. Hoi Sagan - we gaan je adoreren topic!

  Sagan en zijn Katarina op de UCI uitreiking
 2. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Mooie ritoverwinning vanuit de vlucht en een slimme coup gepleegd met Uran! Nu hopen dat je kan standhouden in de volgende beslissende ritten.
 3. [PS & Xbox] Le Tour de France 2016 | Nieuws

  Blijkbaar is het op de PS4 & XBOX-versie nu mogelijk om in een nipte spurt te jumpen naar de eindstreep. Benieuwd of dat ook in de PC-versie beschikbaar zal zijn.
 4. Tot nu toe prachtige Vuelta! Fenomenale resultaten met je hattrick, de voorlopige leiderstrui, overzichtelijke lay-out en interessante verhalen over de vertrek- en aankomstplaats. Nu hopen dat je met Jiménez die lijn kan verder trekken!
 5. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Jammer genoeg geen mirakel in de Ronde. Hopelijk kan je wel stunten in Roubaix! Wel knap de bergtrui met Jungels in het Baskenland en hopelijk pik je nog een ritje mee.
 6. Geen ritzeges maar wel goede zaken gedaan in het algemeen, punten en jongerenklassement!
 7. Knappe start met Viviani en wat een grafisch kunstwerk maak je ervan!
 8. Schitterend werk! Ik kijk uit naar de prestaties van Quintana, Viviani en de rest!
 9. Mooie overwinning en je laat enkele mooie namen achter je!
 10. Ervaring | Ik heb net gereden

  Net in mijn carrière met Astana de Tour gereden op moeilijk met de FDB 14. Doelstelling was om top 3 te eindigen in het algemeen klassement en daar had ik natuurlijk Nibali voor. In de spurts stond er heel de Tour geen maat op Kittel en won zo vijf ritten. Enkel Démare, Kristoff en Cavendish konden hem elk een keer kloppen. In het hooggebergte was het telkens een strijd tussen Contador, Valverde en Nibali. De eerste twee weken kon Froome zijn hoge niveau nog niet halen maar hij werd wel sterker naar het einde toe. In de laatste week behield Contador zijn gele trui, met zes seconden voorsprong op Nibali, 1'41" op Valverde en 2'24" op Froome. Dat bleef ook zo tot aan de tijdrit op de voorlaatste dag. Froome won die tijdrit en kwam nog heel dicht bij geel maar belandde uiteindelijk op de derde plaats. Ik kon met Nibali niet dichter komen op Contador die nog veertien seconden uitliep en zo stand hield in zijn gele trui. Eindstand Tour de France 1. Alberto Contador 2. Vincenzo Nibali + 0'20" 3. Chris Froome + 0'22" 4. Alejandro Valverde + 2'51" 5. Richie Porte + 9'47" Ook de bergrui was voor Contador, met gelijke punten met Mohoric van Cannondale. Groen ging naar Kittel en wit naar Kwiatkowski. Het ploegenklassement werd gewonnen door Sky. Mijn doelstelling voor top 3 dus gehaald maar jammer dat ik de Tour verlies met slechts twintig seconden.
 11. Wat een sterk seizoen heb je gereden! Ik ben benieuwd welke versterkingen je gaat aantrekken om volgend seizoen BMC en Orica te verslaan
 12. Ervaring | Ik heb net gereden

  Jep inderdaad. Jammer genoeg had ik de tijd niet om het verhaal vol te houden. Maar misschien komt er wel iets nieuw ...