Timwindt123

Leden
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Timwindt123

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 08/11/1999

Profile Information

 • Geslacht
  Niet vertellen

Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. niveau op pcm

  Bedankt @LSDS en @tinyriconen Ik ga eens proberen dat te veranderen. Want wat ik van jullie begrijp dat dus AI dramatisch is, daar kan ik mezelf helemaal in vinden. @LSDS jouw voorbeelden komen mij bekend voor. MSN kan je met elke renner winnen wanneer je maar een gat heb op de poggio en daarna met inspanningscursor 99 naar beneden rijd, dan heb je in principe al gewonnen. Ik bepaal in een carrière wie ik een overwinning het meest gun in deze koers. En in het klimmen kan ik me nog meer vinden in wat jij zie, in PCM 2017 gebruik ik treintjes om te klimmen om de concurrentie helemaal kapot te rijden, laatste in de giro deed ik de met Sunweb: Dumoulin - Oomen - Verveake - Haga, ik begon in de ritten met 3 á 4 cols op de 2 na laatste col en reed constant de concurrentie aan gort. Won uiteindelijk 7 van de 8 bergritten en het klassement eindigde ik 1 en 4. Dumoulin had 17 minuten voorsprong op Quintana die tweede werd. Mollema eindigde 10e op meer dan 50 minuten. Na deze Giro wou ik toch eens vragen of dat anders kan... Ben nu met Kelderman in voorbereiding op de Tour en voor het realistische wil ik die niet winnen maar strijden voor een top 5, wat bij een renners als Kelderman hoort. Ik heb wel gelezen dat in PCM 2018 de AI verbeterd wordt ik hoop dat ze zich aan hun woord houden want dit is dramatisch.
 2. niveau op pcm

  Weet iemand binnen het forum of het mogelijk is om het speelniveau moeilijker te krijgen dan extreem? ik speel PCM 2017 ik hoor het graag
 3. [PCM 2015 | MOE_4] Stella Artois

  Wow!! Howard laat even zien dat er met zijn sprint ook niks mis is. Knappe ronde gereden alleen Henao was in rit 6 toch echt wat te sterkt. maar met 4 ritzeges, het puntenklassement en een derde plek algeheel een prima ronde.
 4. [PCM2017|MOE_2] AC Sparta Praha Cycling

  Dit was natuurlijk te verwachten dat je met deze selectie overal een top 10 moet behalen binnen de doelstellingen. Knap lastig maar niet onmogelijk. Ik wens je veel succes en hopelijk haal je een paar doelstellingen zodat je kunt uitbreiden richting volgende seizoen qua sponsorgeld. Ik ben benieuwd maar wat een uitdaging is dit....
 5. [PCM2017|MOE_2] AC Sparta Praha Cycling

  Graag gedaan ik hoop dat je er wat aan heb. Dit wordt inderdaad een grote uitdaging. Ik ben erg benieuwd, het wordt in seizoen 1 heel veel aanklampen maar je mag me zeker verrassen.Ik heb ook een vraag aan jouw. Heb je misschien tips voor een mooie layout voor mijn carriére. want kom er niet uit hoe ik dat voor elkaar krijg. in ieder geval veel succes
 6. Carrière topic

  Wat ik doe is het volgende. de kopmannen doelstellingen geven en proberen niet meer dan 2 man dezelfde doelstelling te geven. dan bij het dashboard knechten geef ik de beste renners na de kopmannen ook hun persoonlijke doelstellingen die anders zijn dan de doelstellingen van de kopmannen. zo creëer je zo veel mogelijk verschillende programma's en voorkom je dat al je renners op hetzelfde moment in topvorm zijn. en op deze manier kan je evengoed top selecties opstellen door doelstellingen van de andere renners dicht bij bvb de tour te kiezen. bijvoorbeeld een nk op ronde van Zwitserland. Wat ik probeer te voorkomen is dat er minder dan een maand tussen 2 doelstellingen zit want anders worden renners snel moe. Ik schrijf renners in voor de komende 3 maanden om zo te spelen met de tabellen zo dat de renners niet te moe worden. wat ik doe om de renners in topvorm te krijgen voor bijvoorbeeld de tour. is bijvoorbeeld met Kruiswijk de ronde van Califonia te rijden daarna een trainingskamp en daarna Zwitserland en het Nk te rijden. Als tip wil ik meegeven dat een renner bij afwisseling van trainingskampen en koersen een renner in topvorm komt. zo heb ik nu bij Kruiswijk de balk van vormpiek bijna vol en ga ik in perfect staat naar de Tour. Door dit systeem van PCM ben ik op extreem gaan spelen omdat je door de vormpieken met mindere renners topresultaten kunt boeken omdat een vormpiek bij altijd plus 3 of meer geeft bij de dag vorm. Want op de vorige PCM's was een top 3 met een type renner Bennet in de Giro erg moeilijk te behalen.
 7. Carrière topic

  ik ben bezig met een carrière met LottoNL-Jumbo. Nu er weer meer mensen beginnen met een carrière heb ik daar ook zin ingekregen. Maar omdat ik al midden in een carrière zit heb ik besloten om mijn eerste seizoen in 2 delen in dit topic te delen, en in een apart topic verder te gaan met seizoen 2. Ik hoop dat jullie dit ook een goed idee vinden. Ik hoor graag als jullie tips hebben. Game: PCM 2017 Niveau: Extreem Ploeg: LottoNL - Jumbo Seizoen: 1 (vlak voor de tour). Huidige datum: 21 juni. Database: ik gebruik de 2018 databse. Patch: - Aangekochte renners: nog niemand maar ben bezig met Kelderman, van Baarle en Wellens als toppers. Verkochte renners: Kruiswijk ga ik niet verlengen en vervangen door Kelderman verder moet ik nog beslissen. Kopman(nen): Roglič, Bennet, Kruiswijk, Groenewegen en van Poppel Jonge talenten: Janssen, Kuss, Eekhoorn en Powless Gescoute talenten: nog niemand Beste resultaten: - Fantastische winst van Boom in Milano San Remo - 3e plaats Tirreno - Adriatico met Roglič - 4e plaats Catelonië met Bennet - 5e plaats Lindeman in AGR - 3e plaats Bennet in Giro - 2e plaats Kruiswijk in Zwitserland Tegenvallers: Groenewegen en van Poppel het hele voorjaar gemist door een blessure en Boom heeft in de voorjaarsklassiekers op MSR na geen goede resultaten gereden. Overige resultaten: - van Poppel 3 ritzeges in Giro - Bennet 1 ritzege in Giro - Roglič 2 ritzeges in Giro Stand UCI World Tour / Continental Tour: Sta op het monent 3e achter Etixx en Sky Sponsordoelstellingen: Persoonlijke doelstellingen: Eventuele opmerkingen: Ik laat de sponsordoelstelling even buiten beschouwing daar kom ik nog op terug.
 8. [PCM2017|MOE_2] AC Sparta Praha Cycling

  Top dat je terug ben. Waarschijnlijk kunnen jullie mij niet goed maar ik volg redelijk veel zonder te reageren. Ik speel de laatste tijd weer heel veel PCM en ben van plan ook op het forum meer te doen. Ik wil je in ieder geval veel succes wensen.