Waaierrijden

Leden
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Waaierrijden

 • Rank
  Nieuweling

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Den Haag
 • Interesses
  Wielrennen, Ijshockey

Recent Profile Visitors

566 profile views
 1. Ervaring | Pro Cyclist

  Nibali duidelijk de sterkste, knap dat je Froome achter je houdt.
 2. Ervaring | Rate my team

  hoe komen die randstats zo hoog? ik speel met de FDBRealname v2 en ze zijn niet allemaal 70+.
 3. Ervaring | Rate my team

  Ik heb ook 6 á 7 Noorse talenten erbij zitten
 4. Ervaring | Rate my team

  Ik heb het project dat Thor Hushovd wil gaan lanceren alvast op PCM2015 gemaakt, genaamd Thor Hushovd Cycling Project. Ik merk wel dat het lastig is om uit enkel Noorwegen, Zweden en Finland een world tour team te maken, daarom heb ik er ook wat Denen bij gedaan
 5. Ervaring | Pro Cyclist

  Heb zojuist mijn eerste seizoen afgesloten bij Roompot, met mijn ronderenner. ik kon in het begin gelijk tekenen bij Roompot, dat had ik dus gedaan. achteraf is dit niet de beste keus geweest want ik ben haast nergens kopman en start vaak tegen world tour renners met als gevolg dat ik weinig resultaten haal en dus langzaam vooruit ga. het is best realistisch maar ook vrij irritant. volgend jaar een stapje terug naar rabobank development en daar vooruitgang boeken. mijn stats na 1 seizoen zijn als volgt: KL:69 HEU:69 : TT:71 de randstats zijn nog vrij laag, allemaal rond de 65.
 6. Ervaring | Pro Cyclist

  Ja dat is wel iets waar ze wat rekening mogen mee houden. Zelf laat ik me soms ook uitzakken als de kopman lek rijdt of valt ofzo maar daar ben je eigenlijk ook niet mee. Zeker niet aangezien jij de enige bent die dat doet en ze dat voor jou ook niet doen. Misschien een opdrachtensysteem of iets dergelijks uitwerken waarbij je in koers opdrachten kan krijgen die je moet uitvoeren voor een klein beetje xp. Inderdaad, en dan ook andersom dat jij een paar opdrachten kan geven ( als kopman) zoals "op kop rijden" of "wacht op mij". en dat de ploegleider kan zeggen dat het overbodig is of zoiets. deze mode kan nog veel verder uitgebreid worden, maar dit is ook pas een eerste verschijning.
 7. Ervaring | Pro Cyclist

  Mirko Civendash en enkele andere grote namen geklopt. is dat een regen? Die Mirko Civendash? Ik neem aan dat dat de fakenaam is van Mark Cavendish??? Jij zou sarcasme nog niet herkennen als het je in je gezicht sloeg. Ik denk ook van niet dan he..... misschien een knipoog erbij zetten de volgende keer?
 8. Ervaring | Pro Cyclist

  Mirko Civendash en enkele andere grote namen geklopt. is dat een regen? Die Mirko Civendash? Ik neem aan dat dat de fakenaam is van Mark Cavendish???
 9. Ervaring | Show jouw Pro

  Tijdens zijn carrière volgens mij, de groei op kasseien is wel heel indrukwekkend opeens. Bovendien trainde hij toen niet op kasseien want ook zijn tijdrijden ging opeens opmerkelijk de hoogte in, beide hebben niets met elkaar te maken. Busted.... Het is zoizo het geval dat het maximale getal dat een stat kan zijn, niet bij alles 70+ is. Laat staan 75+. Dit is ge-edit, dat kan niet anders...
 10. Ervaring | Show jouw Pro

  Kun je een screen posten van je renner? Hardrijden: 76Klimmen: 84Heuvels: 84 Tijdrijden: 75 Proloog: 77 Kasseien: 73 Sprinten: 70Accelereren: 84Aanvallen: 73 ???Dalen: 76 Weerstand: 80Uithoudingsvermogen: 78Recuperatie: 80 Ben op school dus ik pas later wel aan, want weet niet alles zeker, of het outdated of lager is FifaWeed liehieegt En niet zo'n beetje ook! Ik heb even met de editor geprutst, en daar kun je zien dat geen enkele soort renner zo goed kan worden. Beetje triest, Fifaweed... hij is vast high!!!
 11. Ervaring | Show jouw Pro

  NL Kampioenschap is geen Overwinning, het is de makkelijkste race van alle races in de game, door de bug die er nog steeds is. Groeien gaat redelijk sloom, of jij speelt op Makkelijk en daardoor vele Nihiele overwinningen Nederlands kampioenschap is gewoon een overwinning, ik weet niet wat je allemaal loopt te zeiken. En nee speel niet op makkelijk , maar op moeilijk. En als je nog meer commentaar heb kan je lekker de boom in! Ik zit niet echt te wachten op reacties zoals die van jou!
 12. Ervaring | Show jouw Pro

  Het groeien gaat ontiegelijk hard. Mijn ronderenner is nu aangekomen bij het WK van 2016 en heeft al aardig wat gewonnen. voornaamste overwinning zijn NL kampioen 2016, Criterium Internationaal en de Oostenrijkse Ronde (2.HC). verder al veel kleinere overwinningen en ereplaatsen. Ik begon met: 67 Klimmen, 64 heuvels en 67 tijdrijden Na seizoen 1: 75 klimmen, 70 heuvels en 74 tijdrijden Het einde van seizoen 2: 82 klimmen, 74 heuvels en 80 tijdrijden Eerste seizoen Rabobank, tweede seizoen Roompot en nu de overstap naar Orica. vind Orica een heel leuk team en worden ook goed met o.a. Kristoff, Thomas, Inxausti en Kreuziger. Ik vind dit echt een hele leuke mode, maar er valt nog well wat te verbeteren, met name in de race.
 13. Ervaring | En we hebben een seizoen achter de rug

  Jaartal: 2015 (FDB 2015) Team: Team Giant-Alpecin Belangrijkste inkomende transfer: Wilco Kelderman Belangrijkste uitgaande transfer: Warren Barguil Belangrijkste transfers: Gilbert -> Lotto-Soudal en Van Avermaet, Gerrans en Rodriguez -> Sky Meest opvallende transfer: Horner -> Tinkoff Winnaar Milaan-San Remo: Bonnafond Winnaar Ronde Van Vlaanderen: Boom Winnaar Parijs-Roubaix: Boonen Winnaar Luik-Bastenaken-Luik: Valverde Winnaar Ronde Van Lombardije: Mollema Winnaar Wereldkampioenschap: T. Dumoulin (ook ITT) Winnaar Ronde Van Italie: Mollema Winnaar Ronde Van Frankrijk: Froome Winnaar Ronde Van Spanje: Porte Jouw mooiste overwinning: De dubbel op het wk met Tom Dumoulin. Meest vreemde overwinning: Bonnafond wint Milaan San Remo uit een vlucht die stand houd. Beste renner van het jaar: Mollema (1ste World Tour ranking) Revelatie van het jaar: Dumoulin: Tour down under, Eneco tour, WK weg en ITT, 4e Tour + 2 Ritten (12 overwinningen) Mollema: Giro, Lombardije, Zwitserland en heel wat ereplaatsen (15 overwinningen) Sprinter van het jaar: Kittel: 5 ritten giro, 5 ritten tour, 4 ritten Parijs-Nice. (totaal 20 overwinningen) Ploeg van het jaar: Sky Pro Cycling: Tour en Vuelta + Kleine Rondes
 14. Ervaring | Rate my team

  Mijn nieuwe talenten team uit Nederland. Ik ga Continentaal niveau rijden. Dit zijn veruit de twee besten. een nieuwe goede klimmer.... ...en de nieuwe Nederlandse Fabian Cancellara...
 15. Het is binnen..... goede etappe weer.