Mathias

Leden
 • Content count

  3,892
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

725 Excellent

About Mathias

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 06/01/1994

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  PCMverhaal september '12
  PCMverhaal november '12
  Meest behulpzame PCM'er '12

Recent Profile Visitors

2,698 profile views
 1. Ervaring | Pro Cyclist

  Mijn eerste Tour (in het 5e seizoen) en ook meteen gewonnen. Eerste grote ronde dat ik winnend kan afsluiten overigens. Deelnemersveld was wel maar matig, met enkel Quintana en Pinot als uitdagers. Ik rijd overigens voor Lotto-Soudal, stond er dus vrijwel alleen voor.
 2. [PCM 2014 | EXT_7] Team CSC

  Eerst en vooral schitterend dat deze carrière nog steeds loopt! Je vernieuwde lay-out is - zoals al door velen vermeld - schitterend (is het niet nog mooier als je deze centreert?). Petje af! Het verslag is ook wederom knap, maar 'stoor' me soms wel aan uw ellenlange zinsconstructies, alsook die komma voor elke 'en' (en soms ook wel op andere plaatsen, waar er beter een punt past mijn inziens). Maar dit is louter persoonlijk denk ik. Wel 1 klein foutje: je bent een komma vergeten (oh ironie :clown:) in je laatste alinea tussen 'gecounterd is' en 'schiet'. Hopelijk houd je dit nog lang vol!
 3. ... Om als derde ploeg deel te willen uitmaken van... Mist in deze zin geen 'Belgische'? Lijkt me dat er meer dan drie ploegen in de WT zitten Knap hoe je dit nog altijd volhoudt overigens!
 4. Ervaring | Ik heb net gereden

  Parijs Roubaix met Banesto (opvolger vn Wanty). Na eerst de RVV te hebben gewonnen (solo), reed in PR Lars Boom weg. OPQS hield het gat beperkt tot een dikke minuut, dat reed ik op een 20 km van de meet toe met Vanmarcke en De Bie. De rest volgde niet, meer nog, ze vielen stil. De bie zat kapot, maar werd toch op de piste ingelopen. Vanmarcke zat nog vrij fris bij Boom, die al een lange solo achter de rug had. Zegezeker dus. Op de 2 laatste kasseistroken trok ik telkens door, Boom volgde. Vlak na de laatste zou ik gaan demmareren, zij het niet dat Vanmarcke in de eerste bocht erna viel Weg dubbel
 5. Ervaring | Rate my team

  Nog geen enkele grote klassieker. Daarvoor schiet Vanmarcke net te kort (wel Gent-Wevelgem en dat soort klassiekers). En een topheuvelrenner heb ik nog niet gehad (eerst Slagter, nu Dubost omdat Slagter niet wilde blijven). Vorige Giro wel 5 of 6 etappe's gewonnen. In de Tour van vorig jaar 4e met Talansky en groen met Démare. En ook 2 of 3 etappe's. Nu in deze Tour na 6 of 7 etappe's, 1 zege, een pak 2e plaatsen, bijna altijd in het geel (nu net door tijdrit eruit gereden) en vanaf de eerste etappe in het groen. Inderdaad. Zou mijn kopman geweest zijn voor afgelopen Giro, maar viel uit Dubost e.a. zijn overigens ook regens
 6. Ervaring | Rate my team

  Wanty anno 2017, tijdens de Tour. (In het begin van het seizoen had Van Poppel maar 81 SPR). Volgend jaar wordt Banesto mijn nieuwe sponsor en ga ik dus een aantal Spanjaarden (/Spaanstaligen) aantrekken. Castroviejo o.a. Ze hebben geen voorkeurgebied, dus ga ik Majka aantrekken voor de TdF (contract 1 jaar) en als Quintana vrijkomt, ga ik voor hem.
 7. Ervaring | Ik heb net gereden

  Net Tour de France beëindigd met Wanty. De puntentrui gewonnen met Démare (en 2 etappezeges) en 4e in het AK met Talansky. Froome won hem met kleine halve minuut voorsprong op Nibali. Talansky won 1 etappe. Meer zat er echt niet in met hem, dit is eigenlijk zelfs al boven zijn kunnen.
 8. Carrièrekroeg

  Ooit misschien
 9. Carrièrekroeg

  He Slyvsky, het was maar een mopje
 10. Carrièrekroeg

  Misschien als ik gepensioneerd ben. Moet je daarvoor niet eerst werk vinden?
 11. Ervaring | Ik zoek een team

  @PinGuN667 Ik ben net met Garmin begonnen. Hemelse ploeg. Met Martin, Talansky en Hesjedal heb je voor elke ronde één speerpunt, je kan meedoen in de heuvelklassiekers en je hebt Farrar en Van Summeren/Nuyens. Overal subtop dus.
 12. Ervaring | Rate my team

  Voor welke PCM? Bij PCM 13 is het afhankelijk van het aantal renners, denk ik. Als je weinig renners hebt dan start je in Continental bij wat meer in Pro Continental en met vrij veel renners in de World Tour. Ik weet niet de aantallen, maar volgens mij kun je terwijl je je team maakt ook zien in welke divisie je zult starten. Ah oké, bedankt! PCM'13 inderdaad. Ik vroeg het omdat ik Continental Tour niet kon wijzigen, maar het verandert dus vanzelf. Bedankt!
 13. Ervaring | Rate my team

  Hoort hier misschien niet, maar wel het meest relevant denk ik (en overbodig om nieuw topic aan te maken): Als je een nieuw team aanmaakt ingame (dus niet met editor etc), begin je dan sowieso in de continental tour?
 14. Tactieken | Tijdrijden (Ploegen)

  Ze zijn onzin. Heb het nooit anders geweten, gewoon simuleren als het onder de 25km zit.
 15. Ervaring | Ik heb net gereden

  Heb hem er toch lekker uitgesprint met Greipel hoor