Mathias

Leden
 • Content count

  3,892
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

725 Excellent

About Mathias

 • Rank
  Kopman
 • Birthday 06/01/1994

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Extra

 • Onderscheidingen
  PCMverhaal september '12
  PCMverhaal november '12
  Meest behulpzame PCM'er '12

Recent Profile Visitors

1,901 profile views
 1. Was verre van mijn eerste keuze inderdaad, maar bon het is nu zo Zeker, enkel nog thesis te doen. Hoe vlot het bij u? Allemaal bedankt om in te vullen! De ronde van Vlaanderen mag dan wel gereden zijn, invullen mag nog steeds!
 2. Beste leden, Tijdens de Ronde van Vlaanderen 5 minuutjes tijd om mij geweldig te helpen en deze enquête in te vullen? Het gaat over het geweldige onderwerp 'retailer/designer collaboraties'. Dit zegt jullie waarschijnlijk niet veel (mij helaas ook niet), maar dat maakt allemaal niet zoveel uit. Zoals gezegd: duurt slechts 5 minuutjes en je helpt er mij geweldig mee! PS: Vooral Belgen gezocht, maar we discrimineren niet uiteraard. Niet twijfelen, doen!
 3. Door in het eerste scherm 'Engels' te kiezen. Zo was het althans een paar versies geleden
 4. Waar gehaald?
 5. Games van FM kan je opslagen in je cloud (moet je aangeven als je ingame je spel savet) en dan kan je die laden op je andere pc, zonder usb-stick of dergelijke. Weet niet hoe het zit met andere games.
 6. Bij mij ook vaak. Zelden iets van waarde, terwijl ik lees dat sommigen gewoon 2.5k krijgen
 7. Rond de release stijgen de prijzen normaal hoor, aangezien iedereen dan spelers koopt om mee te spelen. Weinig spelers openen dan packs. Elke dag daily gift + starterspacks (zat weinig in bij mij, maar als je die allemaal quick sellt kom je toch wel aan >1k, waarmee je dan kan handelen)
 8. Nu Izquierdo kunnen oppikken voor 800. Heb hem al zien gaan voor 5k. Momenteel 2 Izquierdo's, reken toch op een dikke 10k als het spel uitkomt voor die twee tesamen.
 9. Puur door handelen aan zoveel geld gekomen? Of geluk gehad met starterspakket?
 10. Izquierdo kunnen oppikken voor 3k. http://www.futhead.com/16/players/2128/jose-izquierdo/ Vermoed dat die tegen de release wel tegen de 10k gaat
 11. Momenteel zit ik gouden contracten te kopen voor 150 (of de glimmende voor max 200), voor al het geld dat ik heb. Tegen de release stijgen die toch gemakkelijk tot 400 - 800, niet? Zoja, gratis tip
 12. Westerlo en STVV (1e klasse) wezen me nipt af, net als tal van eersteklassers uit het oostblok. Daarom maar naar Charleroi gegaan, contract van 2 jaar getekend. Best een saai seizoen gekend en met maar liefst 16 punten voorsprong kampioen gespeeld. In de beker 2-1 gaan verliezen op Anderlecht, waar we overigens de betere ploeg waren. Als er geen mooie club komt aankloppen, blijf ik dus gewoon bij Charleroi omdat hiermee wel wat mogelijk is in de eerste klasse. Aalst zakte trouwens meteen terug naar tweede klasse
 13. Nee, maar dat is misschien omdat het stadion niet van mij is (kan het enkel kopen of een nieuw zetten. Althans, die verzoeken kan ik doen)
 14. een gesprek bij het bestuur aanvragen, en dan de keuze nieuwe grasmat kiezen, als dat een mogelijkheid is Dat is geen mogelijkheid (althans, ik zie het niet), daarom dat ik het hier kom vragen Andere trainers zitten er altijd op te zagen in de media
 15. Mijn veld ligt dramatisch slecht, is er een manier om een nieuw veld te leggen/aan te vragen?