dvsermelo

Moderators
 • Content count

  27,714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

dvsermelo last won the day on May 31

dvsermelo had the most liked content!

Community Reputation

8,986 Excellent

About dvsermelo

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 05/25/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Ermelo

Recent Profile Visitors

3,933 profile views
 1. Zeker begrijpelijk. Maar dan moeten ze niet miepen bij gebrek aan speeltijd.
 2. PSV... hoe dan?
 3. Dus maar overgeschakeld naar Utrecht. Labyad gaat daar een heerlijk seizoen draaien.
 4. PSV matig zeg. Tegenstand werkt ook niet echt mee. Maar wanneer krijgt Pereiro eens een basisplek? Dit jaar waarschijnlijk niet. Lozano zal er nog wel inkomen op korte termijn, ten koste van Bergwijn. Of Luuk de Jong en dan Locadia in de spits. En De Jong aanvoerder-af. Goede keuze, maar een huurling aanvoerder maken? Naja, bij gebrek aan betere mogelijkheid.
 5. Ja, lelijk inderdaad. Maar gaat nu wel meer spelen denk, nu Xabi ermee gestopt is. Al heeft Bayern ook nog Tolisso gehaald voor 40 miljoen. En dan niet het gat opvullen dat Lahm achterlaat. Gaat Rafinha beetje op rechtsback in de weglopen. Benfica snap ik wel. Die koopclubs betalen echt bizar veel geld voor ze. Van de spelers zelf is het dom. Althans, als je naar een PSG gaat waar je concurrenten Di Maria en Cavani zijn, weet je dat je amper gaat spelen. Zelfs lekkertje Pastore bankt daar veel meer dan zijn kwaliteiten eigenlijk zouden mogen toestaan.
 6. Wie hebben er, net als Uran, een aflopend contract? Daar zit de winnaar tussen.
 7. Als de etappes korter zijn dan 75 kilometer; groot.
 8. Ja, dat was ie zeker. Had hij ook tegen Man Utd. Ballen over 10 meter zo in de voeten bij de tegenstander of over de zijlijn. Punt is dat je momenteel Viergever niet naar het centrum kan halen. Sinkgraven is nooit fit, wat betekent dat Dijks in de basis moet. Dat nooit. En die linksback komt er ook nog wel, gok ik. Hoop ik, althans. In ieder geval een defensieve versterking. Je kan niet met deze vier spelers het seizoen ingaan en met Zeefuik (ben je fan van hè?), Bakboord, Dankerlui en Dijks op de bank. En Sinkgraven als hij eens fit is.
 9. Maar wat viel Frenkie de Jong bizar lekker in. Die mag er nooit meer naast staan.
 10. Combinatie. Net zoals het een combi was in de eerste helft. Ajax heel traag in balbezit en onzorgvuldig. Nice in de tweede helft vooral conditioneel stuk slechter. Daarom waren die gele kaarten ook zo onnodig.
 11. Rare bedoeling he
 12. Is Kieft weer high ofzo.
 13. Schijtploeg dat Nice. Maarja, Ajax in de eerste helft was nog schijtender. Thuis gewoon winnen. Anders ongelooflijke faal.
 14. Deze keeper is zo slecht, teeering zeg