dvsermelo

Moderators
 • Content count

  29,314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9,674 Excellent

About dvsermelo

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 05/25/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Ermelo

Recent Profile Visitors

5,296 profile views
 1. [FM] Show off je carrière topic

  Seizoen 3 met Palermo (in seizoen 1 kampioen Serie B, daarna kleurloos negende in de Serie A). Na een matig begin ging het steeds beter, zelfs nog even koploper geweest. Een Champions League-plaats was iets te veel van het goede geweest, maar het er zeker ingezeten als ik niet slechts 1 van de laatste 5 duels had gewonnen. De selectie is nog niet zo heel breed en om te blijven presteren in de CL en de Serie A zou lastig worden volgend seizoen. Europa League is dus prima en hopelijk een top 3 plek in de competitie.
 2. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Eischeten?
 3. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Blijkbaar heb ik iets extreem raars gezegd? Mij is het niet opgevallen dat het al 9164 x was vermeld.
 4. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Oké.
 5. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Dat Van Persie goed was?
 6. [FM] Show off je carrière topic

  Dat is niet verkeerd! Doet Pierie het een beetje goed?
 7. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Speelde Ziyech helemaal de moeder inderdaad. Toornstra ook heel sterk. Maar Van Persie toch wel absolute eindbaas. Oogt ook heel fit, want startte al voor derde keer afgelopen week in de basis.
 8. [FM] Show off je carrière topic

  Netjes, netjes. @AngliVentoux Wat is je teampie? M. Gomez is niet Mario Gomez toch haha? Zal wel een newgen-speler zijn?
 9. [FM] Show off je carrière topic

  Lekker man, beetje aanvallend. En verdedigend staat het juist wel goed. En er staat juist 'korter passen', geen lange ballen. Verhuurd, aan Telstar. En Makienok en Dessers verkocht, want gebruik geen spitsen.
 10. [FM] Show off je carrière topic

  Was na de overgang van Riechedly Bazoer naar FC Utrecht met die club begonnen met de nieuwse MU update. Kwam met FM18 eens vage tactiek tegen waaraan ik verder ben gaan knutselen en die gebruik ik nu. Ging fantastisch, waardoor ik kampioen ben geworden. Had Ramselaar gehuurd en Pelayo Morilla (1 miljoen afkoopsom) gekocht. In de zomer komen Daley Sinkgraven, Wouter Burger en Donis Avdijaj transfervrij.
 11. [FM] Show off je carrière topic

  Dat is helemaal niet slecht @AngliVentoux. Ik had ook een mooie carrière in Engeland, met Crewe Alexandra! Drie keer op rij kampioen geworden. Eerste twee seizoenen paar wedstrijden voor het einde, in de Championship vooral met geluk. En na dat seizoen in de Premier League was ik er wel klaar mee. Vooral dat Brexit-verhaal was irritant. Met Crewe moest ik het vooral hebben van jonge talenten, omdat mijn reputatie steeds heel mager was. In de Premier League was mijn reputatie gelijkwaardig aan onderkant Championship.
 12. WIDM

  Hoop dat ze in aflevering 2 al uit het programma gaat, wat 'n irritante is dat zeg. Beetje janken om een proef met fietsen. En niet willen dansen.
 13. WIDM

  Nikkie is het in ieder geval niet. Mensen die Wie is de Mol Tips volgens zitten in de reacties onder onderstaande Tweet te zeiken dat er tips worden verspreid over Wie is de Mol.
 14. PDC WK

  Smith staat echt wel lekker te werpen zeg
 15. PDC WK

  "Ik had slecht zicht."