dvsermelo

Moderators
 • Content count

  29,048
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9,611 Excellent

About dvsermelo

 • Rank
  Wereldkampioen
 • Birthday 05/25/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Woonplaats
  Ermelo

Recent Profile Visitors

5,173 profile views
 1. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Done. En nu?
 2. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Het was wel een foutenfestival. Schone, Ziyech, Tadic en Donny lieten het daar flink afweten. Het was wel spannend, maar niet echt goed. Komt natuurlijk omdat Benfica daar verrassend goed voor de dag kwam. Althans, ik weet dat het een goede ploeg is, maar in de fase waarin ze zich bevinden, had ik minder van ze verwacht.
 3. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Hans, Harry. Gaat lekker!
 4. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Dat mag. Ik vind dat PSV een fantastisch seizoen draait, maar net iets meer op het randje balanceert tov Ajax, getuige de resultaten in Nederland en buitenland.
 5. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Ik neem aan dat je doelt op mij. Maar waarom? Jij vindt Ajax aan de limiet zitten. Prima. Ik PSV. Wat is daar geen realiteitszin aan?
 6. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Leuke kerstoutfit voor je https://www.opposuits.nl/winter-pac-man.html?gclid=Cj0KCQiAi57gBRDqARIsABhDSMoCMhGxim9MGjS7hCtj9OERsPiL_oYqvouxNvZiH1unqbsX1uCjNMYaAtWYEALw_wcB#
 7. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Tegen AEK? Was niet best nee. Maar op 30% was het nog genoeg om geen kans weg te geven. Gewoon doodsimpel uitgespeeld. Ik heb juist het idee dat PSV aan de limiet zit. Elke keer nipt (Zwolle, Groningen, Fortuna), waarin verlies echt veel logischer was dan een zege. En dit seizoen heeft PSV al 7 keer verloren. Ajax 1 keer. En dit: De Ligt die ook maar 1 overtreding heeft gemaakt dit seizoen. En ja, in de CL gaat het iets moeizamer. Maarja, ADO of Benfica. Ook wel ‘n verschilletje.
 8. [Voetbal] Nederlandse competitie(s)

  Van Bommel ook irritant hoor. Hele tijd miepen bij de vierde man. En weer zeiken dat PSV zelf slecht was, terwijl Feyenoord gewoon heel goed speelde. Volgens mij is PSV dan ook de eerste ploeg ooit die 5-7 topduels in een seizoen verliest waarin het nooit slechter was.
 9. Darts

  Heb me opgegeven
 10. Darts

  Winkelmandje vol
 11. Darts

  Ik zie nu deze. @Matthijs @Fiets Mij was alleen die foto met zijn Gucci-petje bekend, maar deze is beter. Helemaal omdat hij dit in het persbericht erbij vermeldde: ''Winter of niet, winnen kan altijd. Daar is FEBO's haute friture het bewijs van.''
 12. WIDM

  Waar is dat te zien?